Görev Haberleri

Görev Haberleri

16 ile yeni vali atandı 

16 ilde vali değişikliğini içeren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürülüğe girdi. Bu kararla 12 ilin valisi de "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü değişti

Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı. İl Müdürlüğü görevine Fatih Önalan atandı.

TRoket Takımı, Roketsan’ın yarışmasında başarılı atış gerçekleştirdi

Elazığ Gençlik Merkezi TROKET Takımı Roketsan’ın Aksaray’da düzenlemiş olduğu roket yarışmasında "zorlu görev" kategorisinde Türkiye’de ilki gerçekleştirerek, başarılı bir atış yaptı.

Sivrice İlçe Başkanlığı’na Sezai Arpacı atandı

AK Parti Sivrice İlçe Başkanlığı görevine Sezai Arpacı atandı.

Şehit olduğu gün baba oldu!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı'nın eşi, Balıkesir'de doğum yaptı.

Deva Partisi İl Başkanlığında görev değişimi

Deva Partisi İl Kongresinde İl Başkanlığına Fethi Ahmet Biçer seçildi.

Elazığlı bürokrata önemli görev

Uzun bir süredir Ticaret Bakanlığı bünyesinde önemligörevlerde bulunan Mükerrem Aksoy, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

F.Ü Hastanesi Başhekimliği’nde görev değişikliği

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğine Prof. Dr. Gökhan Artaş atandı.

Rektör Göktaş, mazbatasını YÖK başkanından aldı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş mazbatasını aldı.

ELMİYAD’DA bayrak değişimi

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Cemiyeti’nin uygulamış olduğu tüzüğe göre Dönem Başkanlığını yürüten Erhan Bahçeci, görevini Fırat Öztürk’e devretti.

Sağlık İl Müdürlüğü'ne Dr. Emrah Gecekuşu atandı

7 Mayıs'tan beri boş olan Elazığ Sağlık İl Müdürlüğü görevine Dr. Emrah Gecekuşu atandı.

Vali Hatipoğlu göreve başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Elazığ Valisi olarak atanan Numan Hatipoğlu göreve başladı. 

Yeni Vali Hatipoğlu’dan anlamlı davranış

Elazığ Valiliği görevine atanan Numan Hatipoğlu, kendisine gönderilmesi tebrik çiçekleri yerine AFAD’a ihtiyaç sahibi aileler için yardımda bulunmasını talep etti.

Taşkesen Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü oldu

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Saadettin Taşkesen atandı. Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Saadettin Taşkesen Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atandı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı belli oldu

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevine Erhun Karakuş atandı.

Vali Ömer Toraman’dan veda mesajı

Elazığ Valiliği görevini 2021 yılından beri yürüten Doç. Dr. Ömer Toraman, Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Çanakkale Valiliği’ne atandı. Çanakkale Valiliği’ne atanan Vali Toraman, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Elazığ Valiliği’ne Numan Hatipoğlu atandı

Elazığ Valiliği Görevine daha önce Tokat Valisi olan Numan Hatipoğlu atandı.

Şimşek, kamu tasarruf tedbirleri paketini değerlendirdi

Büro Memur-Sen Elazığ İl Başkanı Zülküf Şimşek, kamuda uygulanmaya başlanan tasarruf tedbirlerini eleştirerek kamu görevlilerinin kazanılmış haklarını savunmayı sürdüreceklerini söyledi.

Bahşi: Enflasyon hayatımızdan çıksın, maaş ve ücretlerdeki erime bitsin

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, kamu görevlileri ve emeklilerinin Temmuz ayında alacağı maaş artışları belli olmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Elazığlı Canpolat, Batman Vali Yardımcılığı görevine atandı

Resmi Gazete’de kararnameye göre Elazığlı Mardin Vali Yardımcısı Muhammet Taha Canpolat, Batman Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Baskil kaymakamlığında görev değişimi

Resmi Gazete’de Kaymakamlar kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre Baskil Kaymakamlığı’nda değişiklik yaşandı.

Elazığspor’da görev dağılımı yapıldı

Geçtiğimiz gün Elazığpor’un olağanüstü seçimli genel kurulu yapılmıştı. Ahmet Feti Yılmaz’ın Kulüp Başkanı seçilmesinin ardından Elazığspor’da yeni görev dağılımı yapıldı.

Bakan Yardımcısı Alpay’a önemli görev

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay, yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçildi ve yönetim kurulu başkan vekili görevine getirildi.

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran Ayı oturumları başladı

Elazığ Belediye Meclisi, Haziran ayı oturumları başladı. Birleşimlerde Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyeleri Haluk Sertkaya ve Yusuf Ateş Partilerinden istifa ettiklerini ve bağımsız üye olarak görevlerine devam edecekleri konusunda meclise bilgi verildi.

TBB meclis üyesi seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği’ne Meclis Üyesi seçimi yapıldı. Seçim Belediye Kültür Merkezinde, ilde görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.

Başkan Alan, Ormanoğlu’nu ziyaret etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı görevine seçilen başkanlara hayırlı olsun ziyafetlerini sürdürüyor.

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü'ne Mustafa Arpacı Atandı

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Muhammed Salih Çetiner’in Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Arpacı atandı.

Hemşehrimiz Çetiner’e yeni görev

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Orhan, Hanönü kaymakamlığına atandı

Elazığlı hemşehrimiz Abdulmelih Orhan, Kastamonu Hanönü Kaymakamlığına atandı. Elazığlı hemşehrimiz Abdulmelih Orhan’a önemli görev.

Başkan Koca’dan çağrı!

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca, bu memleketin ekmeğini yiyen Elazığlı işadamlarına seslenerek Elazığ’ın tanıtımında en büyük marka değeri olan Elazığspor’a can suyu olmak adına prim desteği konusunda göreve çağırdı…