Görevde Haberleri

Görevde Haberleri

Başarılı İsim YRP'nin başına mı geliyor!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş'in görevden alınmasının ardından yeni il başkanı nın kim olacağı şimdiden merak konusu olurken parti içinden uzun yıllar Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten başarılı iş insanı Abdullah Çınar'ın İl Başkanı olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı..

Yeniden Refah Partisi Başkanlığına tanıdık isim mi geliyor!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş’in görevden alınması sonrası yeni il başkanı kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.

İYİ Parti’den ayrılanlarla ilgili açıklama 

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığından, Partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçen isimlerle ilgili açıklama yaparak, “Grupta bulunan ve aynı zamanda yaklaşık iki sene önce il başkanlığı yapmış şahıs ve beraberindekiler, spekülatif yönetim tarzları sebebiyle genel merkezimizce görevden el çektirilmiştir” denildi.

Jeofizik Mühendisi Ramazan Bulut hayatın kaybetti 

İl Özel İdaresi’nde Çalışan Mühendisler, Malatya’dan görevden dönerken, kullandıkları araç, Elazığ – Malatya Karayolu’nun 45’inci kilometresinde kontrolden çıkarak, bariyerlere saplandı. Kazada mühendislerden Ramazan Bulut hayatını kaybetti, Ergün Atabay ise yaralandı. 

Karaboğa görevden alındı

Yeniden Refah Partisi Karakoçan İlçe Başkanı Mehmet Karaboğa görevden alındı.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Keleş: Şehrim ve ülkem için hayallerim var

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, milletvekili seçilmesi halinde Elazığ’a ve Türkiye’ye katkılar sunmak için ciddi anlamda çalışacağını belirterek, “Ben gittiğim her görevde önce hayal ederim. Bu hayal bana hedefler ortaya çıkarır. Bu hedeflerin içerisinde de inşallah milletvekili olduğum sürede hem şehrime hem ülkeme ciddi anlamda katkılar sunacağımı düşünüyorum. Buna hepinizin huzurunda söz veriyorum.” dedi.

Elazığspor'da Levent Eriş dönemi

Elazığspor, Cafer Aydın'ın görevden alınması sonrası eski hocası Levent Eriş ile anlaşmaya vardı.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or görevden alındı

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, Genel Merkez tarafından görevden alındı. Or ile birlikte İl Yönetimi ve 9 İlçe Başkanlığı da Genel Merkez tarafından feshedildi.

Elazığ'da kısıtlamada herkes evde, onlar görevde

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar evlerine kapanırken, iş yerini açan esnaf, çevre temizliği yapanlar, polis ve sağlık ekipleri görevlerini yapmaya devam etti.

Yaralıları taşıyan ambulans, beton mikserine çaptı: 3'ü sağlıkçı 5 yaralı

Elazığ'da meydana gelen bir kazanın yaralılarını taşıyan ambulans, beton mikserine çarptı; 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı. Kaza anına ise bölgede görevde olan polislerin şahit olduğu ve ilk müdahaleyi yaptığı öğrenilirken, 15 dakika önce de sağlıkçıların kaza yaptıkları ambulansı kameralara yansımıştı.

Milletvekili Erol,' İl Başkanı ile aynı dil, tarz ve üsluba dayalı bir siyaset geliştiremedik'

Görevden alınan CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan ile aralarında sorun yaşadıklarını aktaran Milletvekili Gürsel Erol,İl Başkanı ile benim aramdaki sorundan kaynaklı ilçelerle koordinasyonumuz kopmuştu. İl başkanı ile aynı dil, aynı tarz ve aynı üsluba dayalı bir siyaset geliştiremedik, birlikte çalışamadık dedi.

Fırat EDAŞ Kurban Bayramı’nda 7/24 Görevde

Fırat EDAŞ, Kurban Bayramı tatili süresince sorumluluk bölgesinde kesintisiz enerji arzı için hazırlıklarını tamamladı.

Görevden alınan başkan yardımcısından açıklama

Görevden alınan AK Parti Elazığ il Başkan Yardımcısı Abdullah Ataş, Milli Dayanışma Kampanyasını eleştiren watsapp durum paylaşımının kendisine ait olmadığını söyledi.

İl Başkan Yardımcısı Görevden Alındı

AK Parti Elazığ İl Başkan Yardımcısı Abdullah Ataş, görevinden alındı.

Deprem bölgesi Elazığ'da eller semaya Mehmetçik için açıldı

Deprem bölgesi Elazığ'da, Cuma namazında camileri dolduran vatandaşlar İdlib'de hain saldırı sonrası şehit düşen ve görevde olan Mehmetçik için ellerini semaya açarak dua etti.

Depremzedeler için gönüllü anne oğlu görevde

Elazığ depremi sonrası Muş'tan depremzedelerin yardımına koşan gönüllü anne ve oğlu, çadır kentlerde yaşayanlara yemek hazırlıyor.

Unimog askeri araçlar Elazığ'da depremzedeler için görevde

Jandarmanın Unimog askeri araçları, Elazığ'da depremzedelerin eşyalarının taşınmasında kullanılmak üzere görevlendirildi.

Polisler, depremzede çocuklar için görevde

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem sonrasında çadırlarla yaşayan ailelerin çocuklarıyla kentteki kadın ve erkek polisler yakından ilgilenip, sosyal destek sağlıyor.

Depremin vurduğu Elazığ'da 2 bin polis 7/24 görevde

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında birçok ekip görev yaparken, polis hem çadır kentlerde, hem de enkaz kaldırma çalışmalarında 7/24 görev yapıyor.

Şehit öğretmen adına yapılan gezici okul, depremzede çocuklar için görevde

Elazığ'da depremzedeler için kurulan çadırkentte Tunceli'de şehit düşen öğretmen Necmettin Yılmaz adına yapılan gezici anaokulu çocuklar için görev yapıyor.

JAK Timi kayak merkezinde görevde

Elazığ'da bulunan Hazar Baba Kayak Merkezi'nde sezonun açılmasıyla Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi de görev almaya başladı.

Jandarma ekipleri 7/24 görevde

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da 7/24 görev başında olan jandarma ekipleri, huzur ve güven veren uygulamalarının yanı sıra her türlü konuda vatandaşlara yardımcı oluyor.

Eski bakan Ağar, kayyum atamalarını değerlendirdi

Eski İçişleri Adalet Bakanı Mehmet Ağar, kayyum atamalarını değerlendirdi. Ağar, Operasyonlarda insanlar canları pahasına mücadele ederken, sen belediyelerde şehit yakınlarını görevden atmayı bir mesele zannedersen, çatışmada ölen teröristlerin adını, devlete ve millete hizmet etmiş kahramanların yerine koyarsan bu göreve devam edemezsin dedi.

Gürsel Erol, "Elazığ'da gelenek ve bürokrasi ayaklar altına alınmıştır"

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık'ın, "Özel idare genel sekreterinin görevden alınmasını Vali beyin ve 4 vekilin ortak kararıdır" sözüne karşılık önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabuncu görevden alındı

Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekteri Mehmet Sabuncu görevden alınırken, yerine Vali Yardımcısı Mustafa Gül atandı.