Görüştü Haberleri

Görüştü Haberleri

Milletvekili Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Nazırlı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Uluova Sulama Projesi’nin tamamlanması ve ovaya su verilmesi için ödenek talep etti.

Arslanlı A.Ş. İhracat Sorumlusu M.Sinan Duymuş, Iraklı Bakan Aydın Maruf ile Görüştü

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektorlerinde Elazığ ve ülke ihracatına önemli katkılarda bulunan Arslanlı A.Ş. yurt içinde olduğu gibi yurt dışı pazarında da Türkiye’nin kabul gören ve yapı sektöründe tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor.

Cumhur İttifakı Milletvekilleri Ankara’da Maden ilçesini görüştü

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri Maden’deki afete maruz bölge ile ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tarcan ile bir araya geldi.

Işıkver, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’la telefonda görüştü

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaflara kullandırılan kredi faiz oranlarının artması sonrası iş dünyası temsilcilerinin çağrı üzerine yoğun girişimlerde bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yaşanan sorunun çözümü için temaslarını sürdürüyor.

STK Platformu yeni müfredatı görüştü

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, eğitimcilerle bir araya gelerek, Milli Eğitim Bakanlığının uygulayacağı yeni müfredatı konuştu.

Başkan Alan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile görüştü

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ankara temasları kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Mehmet Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

Erdoğan ve Bahçeli görüştü! 

Ankara'da sürpriz zirve sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti. 2024'ün ilk Cumhur İttifakı zirvesinde yerel seçimler masaya yatırıldı. Emeklilere de zam da bir başka gündem maddesi...

ETSO Heyeti, Başkan Hisarcıklıoğlu ile görüştü 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve oda heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Başkan Alan, Elazığ yatırımcılarının projelerini ve sorunlarını Başkan Hisarcıklıoğlu ile paylaştı. 

Milletvekili Keleş, Bakan Koca İle görüştü! 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’da sağlık alanındaki eksiklikleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya anlattı. Milletvekili Erol görüşme sonrası yaptığı açıklamada Eski Asker Hastanesinin tekrar hizmete gireceğini ve Yıkılan Sigorta Hastanesi'nin yerine toplum sağlığı merkezinin kurulacağını açıkladı. 

Şimşek: Ülkem için göreve hazırım

28 Mayıs zaferinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomi yönetimini emanet edeceği kadroyu belirlemeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le görüştü. Şimşek, Erdoğan'ın, "ekonominin başına geç" teklifini "Bu bir vatan görevi, ülkem için göreve hazırım" sözleri ile kabul etti. Şimşek'in yeni ekonomi yönetiminde görevi ne olacak? Hazine ve Maliye Bakanlığı için geçen isimler kimler?

Zincir market yöneticilerine fiyat uyarısı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'nin en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürüyle görüştü. Bakan Muş, asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili yöneticileri uyardı. Bakan Muş, "Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi. 

DATÜB Genel Sekreteri Uçar, iskanlı göç edilecek Ahıska Türkleriyle görüştü

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Sekreteri Fuat Uçar ve beraberindeki heyet, geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkleriyle bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Bitlis'in Ahlat ilçesine yerleştirilecek olan ailelerle görüştü.

CHP'ye tepki gösteren Mevlüde teyze Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Elazığ'da CHP heyetine tepki göstererek gündeme gelen 74 yaşındaki Mevlüde Benderlioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü.

Mevlüde Teyze Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Mevlüde Teyzeyi arayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmelerini sağladı.

Elazığspor Başkanı Çayır, TFF Başkanı Özdemir ile görüştü

Şirketinin bir dizi açılışları için Elazığ'da olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Elazığspor Başkanı Serkan Çayır'la bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol'dan şehit Göl'ün annesine telefon

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mardin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı Coşkun Göl'ün annesi Hüsna Göl'ü arayarak görüntülü görüştü.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol’dan Şehidimiz Göl’ün Annesine Telefon

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mardin’de el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı hemşehrimiz Coşkun Göl’ün annesi Hüsna Göl ile telefonda görüştü.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Elazığ depreminin simgesi 'Yüsra Bebek' ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ depreminin simgesi haline gelen Yüsra bebek ve ailesi ile cep telefonu üzerinden görüntülü görüştü.

Vali Toraman Halk Günü kapsamında vatandaşlarla görüştü

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Halk Günü programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinlemeye devam ediyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Baykan, Elazığ güreşçileriyle görüştü

Güreşçileri ziyaret eden Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, sporcuları Gençlik Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ile telekonferansla görüştürdü.

Abdullah'ın yok böyle bir hayranlık dedirten polislik ve dizi aşkı

Elazığ'da polislik mesleğine büyük bir sevgisi olan hafif zihinsel engelli 29 yaşındaki Abdullah Demir, 15 yıldır yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin her anını ezberledi. Anne Zeynep Demir oğlunun dizi sevgisini, Geçenlerde bir çocuğu settekilerle görüştürmüşler, bu da görmüş ağladı, birlikte bende ağladım. Ama o kadar söylendi ve üzüldü ki akşama doğru baygınlık geçirdi diyerek anlattı.

Milletvekili Bulut Bakan Koca İle Görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

Bakan Ersoy Elazığ'dan Tunceli'ye geçti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Elazığ'da protokol üyeleriyle görüştükten sonra Tunceli'ye geçti.

Bakan Kurum, öğretmeni ile görüntülü görüştü

Elazığ'da yapılan deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kendisine yapılan sürpriz sayesinde ilkokul öğretmeni ile görüntülü görüşerek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İtalya'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, temaslarda bulunmak üzere geldiği Roma’da İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio ile görüştü.

Bakan Selçuk, canlı ders işleyen öğretmenlerle görüntülü görüştü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Elazığ'da EBA'da canlı ders işleyen öğretmenlerle görüntülü görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı Michel ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Belarus lideri Lukaşenko, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü. Putin, görüşmenin ardından yapılan basın toplantısında, 'Bu zor zamanında Belarus'a 1 buçuk milyar dolarlık kredi konusunda anlaşmaya vardık dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova ve Sırbistan Cumhurbaşkanları ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Thaçi ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile ayrı ayrı telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'ye yeni katılan 31 belediye başkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye yeni katılan belediye başkanları ile görüştü.