Gösterdi Haberleri

Gösterdi Haberleri

Türk Kızılay Elazığ Şubesi’nden büyük başarı

Türk Kızılay Elazığ Şubesi Türkiye genelinde en iyi çalışan ikinci şube olma başarısı gösterdi.

Şerifoğulları, alt yapı çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları altyapı yenileme çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunarak vatandaşlara gösterdikleri sabırdan ötürü teşekkür etti.

Çam: Baskil kaymakamı ile görüşme talebimiz alınmadı

Elazığ Baskilliler Derneği Başkanı Aygün Çam, Baskil Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ile görüşmek üzere randevu taleplerinin oluşturulmamasına yönelik açıklamalarda bulunarak duruma tepki gösterdi.

Başkan Özçelik’ten sert tepki!

TÜMKİAD Elazığ İl Başkanı Osman ÖZÇELİK, yaptığı açıklama ile Alacakaya’da Eti Krom’da çalışan emekçilere hakaret eden, azarlayan firma sahibine sert tepki gösterdi.

Milletvekili Keleş’ten, 6. Noterle ilgili açıklama

Milletvekili Keleş, ”24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'ımızda meydana gelen deprem, şehir merkezinde yaşayan birçok vatandaşımızı etkiledi. Bu felaketin ardından, vatandaşlarımızın güvenli konutlara erişimini sağlamak amacıyla TOKİ tarafından yapılan konutlarla birlikte Güneykent Mahallesi, Elazığ'ın yeni yerleşim merkezi haline geldi. Nüfus, iş yoğunluğu, ticaret ve çalışma hayatının artış gösterdiği Güneykent Mahallesi’nde yeni bir noter ihtiyacı oluşmuştu. Bu ihtiyacı karşılamak için Adalet Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Güneykent Mahallesi’ne noter açılması Adalet Bakanı Sn. Yılmaz Tunç’un imzasıyla 20 Mart tarihinde onaylandı ve süreç başladı” dedi.

Adile Kurt Karatepe unutulmaz bir ramazan akşamı yaşattı

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ’da beklenen kar yağışı başladı

Elazığ’ın kent merkezinde beklenen kar yağışı sabah saatlerinde etkisini gösterdi. 

Alan: Şehidimizin anma törenine davet edilmeyişimiz hatadan öte bir duyarsızlıktır

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yedi yıl önce İzmir adliyesine yönelik hain terör saldırısını kahramanlığı ve cesareti ile önleyip şehit olan polis memuru hemşerimiz Fethi Sekin’i anma programına Oda Başkanlarının davet edilmemesine tepki gösterdi.

Kurnaz: Esnaf odalarının davet edilmemesi üzüntüyle karşılandı 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz Şehidimiz Fethi Sekin’in anma törenine davet edilmemelerine tepki gösterdi. 

Başkan Ertan’dan CHP’ye tepki 

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ömer Ertan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi. Ertan, "Özgür Özel siz bizim aklımızla mı alay ediyorsunuz? Sen gerçekten bilgi almak istiyorsan Milli Savunma Bakanlığını ararsın, gidersin, ziyaret edersin, bilgini alırsın ya da davet edersin, gelir seni bilgilendirir. Yani şu andaki meclis yapısı devletin güvenliğinin konuşulmasına müsait değil ki." dedi. 

TÜGVA’dan ABD’nin Gazze kararına tepki 

TÜGVA İl Başkanlığı ABD’nin birleşmiş milletler güvenlik konseyinde Gazze'de acilen insani ateşkes istenen karar tasarısını veto etmesine tepki gösterdi. 

Özel Gereksinimli Bireyler, Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'nı ziyaret ettiler

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na çevre illerden de yoğun ilgi

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, ulusal ve yerel şair-yazarların imza ve söyleşi programlarıyla devam ediyor.

Keleş: Deprem sonrası çiftçiye yapılan destekler etkili bir müdahaledir 

6 Şubat depreminin ardından çiftçilere yönelik desteklerin arttığını ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, çiftçi kayıt sistemine kayıtlı çiftçi sayısının bir yıllık sürede, 15 binden 746'dan 16 bin 779'a yükselmiş olmasının tarım sektöründeki büyümeyi gösterdiğini ifade etti. 

Başkan Tanrıverdi: G20 zirvesinin teması kabul edilemez 

73 Selamet Kuşağı Akıncıları Derneği Başkanı Ahmet Tanrıverdi, Hindistan'ın başkentinde gerçekleştirilen G20 zirvesinde Hindistan tarafından belirlenen "Tek dünya, tek aile, tek gelecek"  temasına tepki gösterdi. 

Unutmadık, unutmayacağız!

Takvim yaprakları 18 ağustos 2016‘yı saatler 09.16’yı gösterdiğinde şehri yankılanan bir ses duyulmuştu. Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik bombalı saldırının sesleri şehrin dört bir etrafında duyulmuştu, o hain terör saldırının üzerinden tam 7 yıl geçti. Bombalı saldırı ile yara alarak hasar gören Elazığ Eski Emniyet müdürlüğü binasının yerine ise o karanlık günün anısına millet bahçesi yapıldı. 

Ertan: Sözde paçavraların sallandırılmasını şiddetle kınıyorum 

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı ve Cumhur İttifakı ortaklarından Ömer Ertan, bazı üniversitelerde LGBT gösterilerine izin verilmesine sert tepki gösterdi. 

Yeniden Refah Partisi Mkyk Üyesi Mehmet Gül: “Chp’nin Milliyetçliği Demirtaş’ı Serbest Bırakmak”

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mehmet Gül, CHP milletvekili Gürsel Erol’un milliyetçilik değerlendirmesine örnek olarak verdiği Kıbrıs Barış harekâtının gerçek kahramanı olan merhum başbakan Prof. Necmettin Erbakan’ı anmamasına tepki gösterdi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakçı’dan Milletvekili Erol’a destek ziyareti

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Çanakçı, Elazığ ziyaretinde, CHP Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Milletvekili Gürsel Erol'u ziyaret ederek, seçim sürecinde gösterdiği başarılı çalışmaları takdir etti. İki siyasi isim, CHP Elazığ İl Başkanlığı'nda bir araya gelerek, samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

Milletvekili Gürsel Erol’a Baskil’de yoğun ilgi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Baskil’de vatandaşlarla bir araya geldi.   İlçe halkı Erol’a büyük ilgi gösterdi. 

Sanayi Esnafından Sönmez'e Yoğun İlgi! Siz arkanıza yaslanın biz artık yeter diyoruz

Elazığ İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez Sanayi Mahallesinde esnaf ile bir araya geldi. Sanayi esnafının yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Adayı Sönmez, sorunları dinleyerek çözümüne ilişkin notlar aldı. Mevcut yönetimden bıktığını bildiren Sanayi Esnafları daha önce verilen sözlerin hiçbirinin tutulmadığını, artık yeni vekiller görmek istediğini vurguladılar.

CHP’li Erol’a vatandaşlardan yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında kentte esnafla bir araya geldi. Erol’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Dolunay’dan sert çıkış! Gerçekleri görün

Esnaf ziyaretleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Ak Parti Elazığ milletvekili aday adayı Serkan Dolunay’a halk yoğun ilgi gösterdi. Dolunay, Elazığ halkının içinden birisi olarak halkın sorunlarına yabancı olmadığını vurguladı. Dolunay şöyle konuştu:

Taşkın, Okullar 1 Mart’ta açılmalı

Türk Eğitim - Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremin Elazığ’da etkisini gösterdiğini ifade ederek, okulların 1 Mart tarihinde açılması gerektiğini belirtti.

Milletvekili Erol’dan atama eleştirisi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne atanan Aydın Polat’ın, yeniden Bingöl’e görevlendirmesine tepki gösterdi.

AK Parti Elazığ Kadın Kolları’ndan Regaip Kandili programı 

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Regaip Kandili dolayısı ile Mevlit programı düzenledi. Programda konuşan AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver İsveç’te gerçekleştirilen eylemi hatırlatarak Kur’an-ı Kerim’in yakılmasına tepki gösterdi. 

EFT ve havale ücretlerinde artış

Bankaların, internet üzerinden 1000 TL’ye kadar EFT işlem ücreti, 1-1,14 liradan 1,05-2,67 TL aralığına yükseldi. Söz konusu rakam 50 bin lira ve üzeri işlemlerde ise 3,27 ile 16,37 TL arasında değişiklik gösterdi. 

AGD’den İsveç’te gerçekleştirilen eyleme tepki 

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şubesi, İsveç’te gerçekleştirilen eyleme tepki gösterdi. 

İsveç'teki provakasyona Milletvekili Erol'dan tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İsveç'te Türk Büyükelçiliği önünde gerçekleştirilen provokatif eyleme tepki gösterdi.

Kantincilerden sabit fiyat talebine tepki 

Kantinci Esnaf Derneği, Deva Partisi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Şahin’in Elazığ’daki okul kantinlerinde sabit fiyat uygulanması çağrısına tepki gösterdi. Elazığ Kantinci Esnafı Derneği Başkanı Ahmet Gülhan, Şahin’in açıklamalarının gerçeklerden uzak bir talep olduğunu söyledi.