Gösteri Haberleri

Gösteri Haberleri

Kartal Elazığlılar Derneği, 5. yılını kutladı

Kartal Elazığlılar Derneği, kuruluşunun 5. yılını düzenlediği konser etkinliğiyle kutladı. Dernek Başkanı Vural Alp’in öncülüğünde gerçekleşen program, sanatçıların katılımı ve Elâzığ’a ait yöresel gösteriler eşliğinde gerçekleştirildi.

Abluka Taraftar Grubu’ndan teşekkür

Abluka Taraftarlar Grubunun Nazilli Spor Maçında hazırladıkları Narin Güran pankartı ulusal ve yerel basında büyük yankı uyandırdı. Abluka Taraftarlar Grubu Lideri Nahit Karaçalı kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Açıkkapı’dan, eylem yapan işçilere destek

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Elazığ’da bir maden firmasının greve giden işçileri ücretsiz izne çıkarması ve işçilere yönelik firma sahibinin tavırlarına tepki gösterirken, işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini, firmanın yaptığı hatadan bir an önce dönmesi gerektiğini söyledi.

İkinci el otoda sular durgun!

Geçen yıl bu zamanlarda hareketlilik gösteren ikinci el otomobil piyasası bugün durma noktasına geldi. Satışlar dururken, ilan sitelerindeki araç sayısı artış gösteriyor. Araç sahipleri, satış yapabilmek için eski usul cam ilanlarına yöneliyor. Tüm bunlara rağmense piyasada bir fiyat düşüklüğü beklenmiyor.

Masal Matik Evi ekibi çocuklarla buluştu

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinliklerinin 18. gününde düzenlenen Masal Matik Evi Ramazan Şöleni gösterisi çocuklardan ve ailelerinden tam not aldı.

Septioğlu için karşılama programı düzenlendi

Yeniden Refah Partisi'nden Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Faruk Septioğlu için Elazığ Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

Erdoğan, 16’sı büyükşehir 47 adayını açıklıyor! 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylarının da aralarında olduğu 16'sı büyükşehir ile 47 ilin belediye başkan adaylarını açıklıyor. Ankara’da Turgut Altınok, İzmir'de Hamza Dağ, Adana'da Fatih Mehmet Kocaispir, Antalya'da Hakan Tütüncü isimleri kesinleşti. Depremden etkilenen illerin belediye başkanlarının hiçbirisi aday gösterilmedi. İşte il il belediye başkan adayları...

Otogaza zam geliyor

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 18 Ocak 2024 Perşembe gününden itibaren LPG'ye (otogaz) 37 kuruş zam gelmesi beklenirken, fiyat artışıyla birlikte LPG'nin litresi İstanbul'da 20 lira 20 kuruştan, Ankara'da 20 lira 7 kuruştan satılacak.

Bahçeli: Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör devleti kurmak için faal halde bulunanlara müsaade edilmeyecektir. Bu uğurda her şey göze alınmıştır. Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır. Hangi ülke karşımıza çıkarsa çıksın aynı kararlı muamele onlara da gösterilmelidir." ifadesini kullandı.

Elazığ, Şahin Başkandan Memnun

Elazığ’ın altyapı, otopark, trafik, fuar merkezi, meydan gibi onlarca kronikleşmiş sorununu 5 yıllık hizmet döneminde çözüme kavuşturan, şehri modern ve örnek bir yaşam merkezi haline Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın AK Parti Yönetimi tarafından önümüzdeki dönem için yeniden belediye başkan adayı gösterilmesi Elazığ kamuoyunda büyük memnuniyet yarattı.

İlk Adımlar Çocuk Akademisinden Anlamlı Etkinlik

Elazığ Özel İlk Adımlar Çocuk Akademisi, düzenlediği programda, Anadolu'nun milli ve manevi değerleri Mevlana Mevlana Celaleddin-i Rumi ve Mehmet Akif Ersoy'u andı. Programda İlk Adımlar Çocuk Akademisi öğrencilerinin gösterileri büyük beğeni topladı.

Elazığ’da bir ayda kaç konut satıldı?

TUİK Kasım Ayına ilişkin konut satışları verilerini yayınladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da ekim ayında 936 konut satılırken bu rakam kasım ayında 860 oldu. Veriler Elazığ’da konut satışlarının giderek düştüğünü gösteriyor. 

ELFED Cumhuriyetin 100. Yılında Çayda Çıra İle Dev Ay Yıldız Gösterisi Düzenledi

Elazığ Dernekler Federasyonu, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Çayda Çıra ve 1923 mumla Yenikapı Etkinlik Alanı’nda dev bir Ay-Yıldız oluşturdu. Oluşturulan görsel şölen vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Solo Türk Akrobasi Timleri gösterisi gerçekleştirilecek 

Solo Türk Akrobasi Timleri, Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla 28 Ekim’de Elazığ’a geliyor. 

ELAZIĞ’IN PARLAYAN BELDESİ YURTBAŞI, ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Elazığ’ın son yıllarda hızla gelişen beldesi Yurtbaşı, Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Göreve geldiği günden bugüne belde sakinlerinin rahat bir yaşam sürmesi adına çalışmalar gerçekleştiren Başkan Yasin Yılmaz, bu yönüyle her kesimin takdirini kazanıyor. Beldenin görünümünü değiştiren çalışmalara imza atan ve modern bir görünüm kazanmasını sağlayan Başkan Yılmaz’a Yurtbaşı Belde sakinleri büyük teveccüh gösteriyor.

Akaryakıta çifte zam!

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 13 Eylül Çarşamba gününden itibaren motorine 1.5 TL, benzine ise 1 TL'lik zam gelmesi beklenirken, gelecek zamla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 39,5 TL, benzinin litresi ise 37,87 TL'den satılacak. 

Motorine zam geliyor! 

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 10 Ağustos 2023 benzin, motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? 

Ertan: Sözde paçavraların sallandırılmasını şiddetle kınıyorum 

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı ve Cumhur İttifakı ortaklarından Ömer Ertan, bazı üniversitelerde LGBT gösterilerine izin verilmesine sert tepki gösterdi. 

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban’a, Karaçorlulardan büyük destek

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Karaçorlular buluşması yaparak gövde gösterisi yaptı.

Nazırlı: Elazığ, Türkiye Yüzyılına büyük destek verecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye Yüzyılının eser ve hizmet siyaseti üzerinden yükseleceğini belirterek; “14 Mayıs’ta Türkiye yüzyılı için yarın değil, hemen şimdi diyen Elazığlı vatandaşlarımız, AK Parti’nin ve onun liderinin davasının yanında olduklarını net bir şekilde gösteriyor.” dedi.

Erol, Bakanlık Yolunda!

İlimiz milletvekili Gürsel Erol'un CHP içindeki etkinliği, sadece 60 kişiden oluşan Parti Meclisi Üyesi olmasından kaynaklanmıyor. Erol’un yeniden birinci sıradan aday gösterilmesi, Parti genel merkezi kadar tabandaki gücünden ve artık şehrin siyasi bir gerçeği ve gücü olmasından kaynaklanıyor.

AK Parti'nin milletvekili aday listesi sızdı iddiası!

AK Parti'nin milletvekili aday listesinin sızdığı iddia edildi. Hangi bakan hangi şehirden aday gösterildi? AK Parti listelerine giren tescilli Türkiye güzeli kim?.. Alparslan Türkeş'in oğlu aday listesinde birinci sıraya yerleşti. Ağrı Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Savcı Sayan, İzmir'den 6. sıraya konuldu.

Depremzedeler nasıl oy kullanacak?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Deprem bölgesindeki vatandaşların seçimlerde nasıl oy kullanacağına dair açıklama yaptı. Buna göre; depremzedeler adres değişikliklerini e-devlet ve nüfusmatiklerden yapabilecek. Ayrıca afetzedelerin deprem sonrası konakladığı çadır, karavan ve prefabrik ev gibi mekânlar yerleşim yeri olarak gösterilebilecek.

Atatürk'ün anlatıldığı 10 Kasım programında öğrenci hüngür hüngür ağladı

Elazığ'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle program düzenlendi. Anma programı çerçevesinde Atatürk'ün hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterimi sırasında bir öğrencinin hüngür hüngür ağlaması herkesi duygulandırdı.

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında JÖH'lerin gösterisi nefes kesti

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gerçekleştirilen tören ve etkinliklerle coşkuyla kutlanırken, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Harekat timlerinin gösterisi nefes kesti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz: '6'lı masalar 7'li masalar inanınki bu masalar seçime kadar gidemez'

ELAZIĞ (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 6'lı masalar 7'li masalar inanınki bu masalar seçime kadar gidemez. Birbirine benzemez insanların yaptıkları toplantılar kendi araların da anlaşamayan insanlar ve bu anlaşmazlık çerçevesinde Türkiye'yi idare etmeye talip olmak gülünç oluyor ama biz demokrasiyi her zaman saygı gösterdik. Sandıklarda bu millet kimi gösterirse onun arkasında durduk. Hiçbir zaman için demokrasiye karşı durmadık durmayız dedi.

'Fırat'ın Semahları' büyük beğeni topladı

Elazığ'da düzenlenen konser ve semah gösterisi, izleyenlerin beğenisini topladı.

Motor tutkunu damadın gelin arabası da motosiklet oldu, görenler şaşırdı

Elazığ'da motosiklet derneğinden tanışarak dünya evine giren çiftin gelin arabası çok sevdikleri motosiklet oldu. Konvoyunda motosikletlerden oluştuğu düğünde, halay ve çiftetelli yerini motosiklet gösterisine bıraktı.

Elazığ'da 'Davulcu tutulması': 5 davulcunun şovu kameralarda

Elazığ'da bir düğünde 5 davulcunun yaptığı gösteri büyük ilgi gördü. Senkronize biçimde davul çalan grup, davullarıyla yaptıkları akrobatik hareketleri ve ritimleriyle hem düğüne gelenlerin hem de çevredekilerin beğenisini kazandı.

Yaz mevsiminde bin derde deva 'meyan şerbetine' ilgi arttı

Elazığ'da yaz aylarında serinlemek isteyen vatandaşlar, şifa kaynağı meyan kökü şerbetine yoğun ilgi gösteriyor.