Gruplar Haberleri

Gruplar Haberleri

Zamsız günümüz kalmadı! Çay fiyatlarına zam

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından tüm ürün gruplarına zam yapıldığını açıklandı.

Işıkver’den, taraftar gruplarına destek

Elazığspor’un 5 ayrı taraftar grubuna maddi destekte bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, “Her şey Elazığspor’un başarılı olması için” dedi.

Bir sigara grubuna daha zam geldi

Haziran ayı enflasyon verisinin açıklanmasının ardından birçok kalemdeki ürüne Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı yapıldı. Bununla birlikte ÖTV zammı sigaralara da yansıdı. Sigaraya zam yapan gruplar arasına BAT grubu da eklendi.

Sigara fiyatlarına zam 

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) Haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla sigaradan alınan ÖTV miktarı 6 aylık YİÜFE olan 19.49 oranında otomatik artırıldı. Sigara grupları yeni zamları açıklamaya başladı.

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz satranç ve ney kursları

Elazığ Belediyesi, vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli yaş gruplarında yaz kursları düzenlemeye devam ediyor.

Keleş: Dezavantajlı grupları desteklemeye devam edeceğiz

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Elazığ dezavantajlı gruplara yönelik yaptığı hizmetlerden dolayı Elazığlılar adına teşekkür etti.

Işıkver’den, Elazığspor taraftarlarına yeni bir jest

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılacağını belirtirken, taraftar gruplarına daha önce yol harcırahı olarak ödediği 250 bin TL’den ayrı olarak 250 bin TL daha ödeyeceğini duyurdu

Elazığlı eğitimciler İstanbul’da bir araya geldi

ELFED’in geleneksel meslek grupları toplantısının ikincisini İstanbul’daki Elazığlı Eğitimciler için düzenledi.

Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, "Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz." yanıtını verdi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban, Hüseynik’te konvoylarla karşılandı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, mahallesi Hüseynik’te konvoylarla karşılanarak kalabalık gruplara hitap etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Elektrik ve doğalgaza indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Nisan ayından itibaren tüm abone gruplarında elektrikte yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz" dedi. 

Whatsapp yeni özelliği duyurdu 

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliğini duyurdu. Kısa süre önce topluluklar adı altında yeni bir seçenek getiren WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin verecek. Kullanıcılar artık grup mesajlarında diğer kişilerin de profil fotoğraflarını görebilecek. 

Trafik polisi, amatör maçtaki tartışmayı 'amigoluk' yaparak sonlandırdı

Elazığ'da hafta sonu oynanan amatör müsabakada tartışmayı ayırmaya giden polisin yaptığı müdahale sosyal medyada viral oldu. Trafik polisi, gruplar arasındaki tartışmayı, taraftarlara 3'lük çektirerek sonlandırdı.

Elazığ Belediyesi, toplu iş yeri alanları oluşturuyor

Şehir genelinde dağınık halde hizmet sunan meslek gruplarını tek çatı altında toplamayı hedefleyen çalışma doğrultusunda İnşaat Malzemecileri Sitesi için Şahinkaya Mahallesi mevkiinde yer tespiti yapılarak dolgu-tesviye çalışmalarına başlandı.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: '15 Temmuz'ları yapan FETÖ'cüler zinde bir şekilde halen çalışıyor'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, '15 Temmuz'ları yapan FETÖ'cü grupların hala zinde bir şekilde bu ülkede çalışmalarına devam ettiklerine emin olabilirsiniz' dedi.

Diyetisyen Tekay: 'Ramazan ayında sağlıklı beslenmenin yolu iftar ve sahur arasında yeterli sıvı tüketmekten geçiyor'

Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, Ramazan ayında kayısı çayı, keten tohumu, yoğurt gibi besin gruplarının tüketilmesinin sindirim probleminin giderilmesine yardımcı olacağını belirterek, 'Hazımsızlık, kabızlık, sindirim problemleri, halsizlik veya uyku halini giderecek olan temel nokta iftar ve sahur arasında tükettiğimiz sıvı grubudur. Başta su olmak üzere ev yapımı limonatalar, meyve suları, çorba, ayran, süt gibi sıvı gıdalar da sıvı ihtiyacınızın giderilmesine yardımcı olacaktır dedi.

Elazığ amatöründe U16 Ligi fikstürü çekildi

Elazığ Amatör Küme U16 Futbol Liginde 2021-2022 sezonu grupları ve fikstürleri çekildi.

Elazığ takımları 1. Bölge 3. Grup'ta

Elazığ'ın üç takımla temsil edileceği Bölgesel Amatör Lig'de gruplar belli oldu.

Elazığ İl Özel İdare'nin rakipleri belli oldu

Eurocup Women eleme turunda Paok'u eleyerek gruplara kalan Elazığ İl Özel İdare'nin rakipleri netleşti.

Elazığ'da Eurocup coşkusu

Elazığ İl Özel İdare, Eurocup eleme turu ikinci maçında da PAOK'u mağlup ederek tarihinde ikinci defa Eurocup gruplarında mücadele etme hakkı kazandı.

2. Lig ve 3. Lig'de gruplar belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, 2020-2021 sezonunda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yer alacak takımları, kura çekimiyle belirledi. 

MS tedavi edilebilir bir hastalık

Nöroloji Uzmanı Dr. Pınar Gelener Arsal, MS’in santral sinir sistemi (beyin ve omurilik) beyaz ve gri cevherini çoklu lokalizasyonlarda etkileyen bulgularla karakterize, olasılıkla bağışıklık sistemi üzerinde etkileri olan kronik bir hastalık olduğunu, genellikle 20-40 yaşları arasında başlasa da hastalığın farklı yaş gruplarında da görülebildiğini söyledi.

Esnafından doktoruna 180 kişilik 'Gönüllü Korosu'

Elazığ’da esnafından, emeklisine, doktorundan, mühendisine kadar farklı meslek gruplarından 180 kişinin oluşturduğu "Gönüllüler Korusu" dikkat çekiyor.