Güçlendirme Haberleri

Güçlendirme Haberleri

Başkan Alan: Bayramlar, birliğimizi daha da güçlendirmeli

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Başkan Alan’dan, Elazığspor’a 200 bin TL prim

Elazığspor’un zorlu Karşıyaka maçından 3-2 galip ayrılması ve şampiyonluk iddiasını güçlendirmesi, şehirde büyük bir mutluluk oluşturdu.

Bakan Murat Kurum, orta hasarlı binalar ile ilgili açıklama yaptı 

24 Ocak 2020 Elazığ depreminde de kafaları karıştıran orta hasarlı binalarla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan oldukça önemli bir açıklama geldi. Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı Elazığ’da şuana kadar 473 binaya orta hasar verilmişti. Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla depremde orta hasar alan binalarda güçlendirme yapılmayacağını söyledi. 

İl Özel İdaresi makine parkını güçlendirdi 

İl Özel idaresi, Bitümlü Sıcak Asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere, ikinci bir Finişer (Asfalt Serme Makinesi) alarak makine parkını güçlendirmeye devam ediyor. 

Elazığ'da 'Hemşirelikte Güçlendirme' konferansı verildi

Elazığ'da düzenlenen 'Hemşirelikte Güçlendirme' konulu konferans yoğun ilgi gördü.

Elazığ'ın BAL ekipleri transferde hızlı

Elazığ'ın Bölgesel Amatör Lig ekipleri Fırat Üniversitesi GSK ile Aksaray Gençlikspor, yeni sezon öncesi kadrolarını güçlendirmeyi sürdürüyor.

Elazığspor'da yeni transferlerin lisansı çıktı

Transfer tahtasını açarak kadrosunu güçlendirmeye devam eden Elazığspor, anlaşma sağladığı 6 futbolcunun lisansını çıkardı.

Kız Kardeşim Projesi devam ediyor

Elazığ Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamında kırsalda kadın çiftçileri ve tarımsal kalkınma kooperatif ortağı olan kadınları satış ve pazarlama alanında güçlendirmek için toplantı yapıldı.

Mevsim geçişlerinde bağışıklık sistemine dikkat!

Uzman Diyetisyen İrem Dürçek, mevsim geçişlerinde koronavirüse karşı bağışıklığı güçlendirmenin önem kazandığını söyleyerek önemli tavsiyeler verdi. Dürçek, 'Antioksidan içeren gıdalar olmazsa olmazdır' dedi.

Elazığ Belediyespor'a 3 transfer daha

Elazığ Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında 3 transfer daha gerçekleştirdi.

ELİKAD, Kadın Kooperatifi Kuracak

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, kadın kooperatifi kurmayı planladıklarını belirterek, 'Kadınların toplumsal statülerini iyileştirmek ve kadınları çok yönlü güçlendirmek istiyorsak kadın kooperatifleri kurmalıyız' dedi.

Orta hasarlı binalara ilişkin önemli uyarı

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kürşat Esat Alyamaç, orta hasarlı binaların güçlendirilmesi konusunda önemli uyarılarda bulundu.