Gümüş Haberleri

Gümüş Haberleri

Elazığ Belediyespor kulübü sporcularından büyük başarı

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcuları Sıla Kartal kadınlar, Ayyup Han Juraev ise Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. Kartal, turnuvayı bronz, Juraev ise gümüş madalya ile tamamladı.

Akbaş, olimpiyatlarda gümüş madalyanın sahibi oldu

Olimpiyatlarda 54 kilogramda mücadele eden Milli Boksör Hatice Akbaş gümüş madalyanın sahibi oldu.

Nazırlı, Gümüşkavak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Milletvekili seçildikten sonra “Elazığ İçin Nöbetteyim” sloganı ile çalışmalarına başlayan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, bu defa Gümüşkavak Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ’da Canlı Hayvan Borsası Projesinin protokolü imzalandı 

Elazığ Ticaret Borsası tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansının desteği kapsamında Elazığ’da Gümüşkavak Mahallesinde hayata geçirilecek olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi için protokol imzalandı. 

AK Parti Milletvekili Adayı Öz: Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, aralıksız sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Hicret, Kızılay, Gümüşkavak ve Aksaray mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban: Elim kırılaydı nereden oy verdim dedirtmeyeceğim

Bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim çalışmaları kapsamında Şıra Meydan’ında esnaf ziyareti sonrası Gümüşkavak’ta vatandaş ile bir araya geldi. Yaptığı gezilerde yoğun ilgi ile karşılanan bağımsız aday Çoban elim kırılaydı nereden oy verdim dedirtmem dedi.

Elazığ'da 80 adet gümüş sikke ele geçirildi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, 80 adet gümüş sikke ele geçirildi.

ETSO Başkanı Asilhan Arslan Bir Kez Daha Haklı Çıktı

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde tespit edilen ve piyasa değerinin 1,2 milyar dolar olduğu belirtilen altın ve gümüş rezervlerinin çıkarılıp işlenmesi için Ağrı'da 160 milyon dolarlık tesis yapılacak.

Elazığ'da heyecanlandıran keşif, Gümüşçay Kanyonu

Elazığ'ın Baskil ilçesinde 8 kilometrelik yeni bir kanyon keşfedildi. Fotoğraflanan, rota ve konumlandırma çalışmaları yapılarak dilekçeleri kurumlara verilen kanyonun, turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı.

Kaçan keçiyi yakalamak isteyen kayalılardan yuvarlandı

Elazığ'da merkeze bağlı Gümüşbağlar köyünde kaçan kurbanlık keçiyi yakalamak isterken kayalıklardan aşağı yuvarlanan yaralı şahıs UMKE ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Elazığ'da hayvan yüklü tır yan yattı, 170 hayvan telef oldu

Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı Gümüşkaynak köyünde hayvan yüklü tır yan yattı. Kazada 170 hayvan telef oldu.

Gizem Özer'e Elazığ'da coşkulu karşılama

Hırvatistan'da yapılan U22 Avrupa Boks Şampiyonası'nda 63,5 kiloda 2. olarak gümüş madalya kazanan Elazığ Belediyespor Kulübü boksörü Gizem Özer, coşkuyla karşılandı.

Gizem Özer Avrupa ikincisi oldu

Elazığlı milli boksör Gizem Özer, Hırvatistan'ın ev sahipliğinde düzenlenen U22 Avrupa Boks Şampiyonası'nı ikincilikle tamamladı ve gümüş madalya kazandı.

Bilek Güreşi Şampiyonasında FÜ'den büyük başarı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonasında Fırat Üniversitesi (FÜ) kadınlarda 1'i gümüş 3'ü bronz almak üzere toplamda 4 madalya alırken erkekler ise takım halinde Türkiye 2'ncisi olundu.

Elazığ'da boru patladı, su metrelerce yükseldi

Elazığ'da Gümüşkavak Mahallesi'nden geçen su borusu, henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Tazyikli su metrelerce yüksekliğe ulaşırken patlayan boru, olay yerine gelen ekipler tarafından onarıldı.

Elazığspor, Gümüşhane yolcusu

Elazığspor, 1954 Kelkit Belediyespor maçı için yarın Gümüşhane'ye gidecek.

Gümüşkavak 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı sözleşmesi imzalandı

Elazığ Merkez Gümüşkavak Mahallesi 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı işine ait sözleşme, DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile yüklenici firma yetkilisi Murat Demirci arasında imzalandı.

341 depremzede daha çekilen kurayla evlerine kavuştu

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Gümüşkavak ve Aksaray mahallelerindeki 486 konutun yapımı tamamlandı. Mahallerde hak sahibi olan 341 depremzede yapılan kura ile yeni konutlarına kavuştu. Böylelikle teslim edilen konut sayısı bin 451 oldu.

Gümüşhane'de kamyonet uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 2 yaralı

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde kamyonetin 50 metrelik uçurumdan yuvarlanması sonucu gerçekleşen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Torul’da kepçe gelin arabası oldu

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde dünya evine giren iş makinesi operatörü damat, gelini evden kepçeyle alarak şehir turu attı.

Gümüş altınla yarışıyor

Altın fiyatlarının sert yükselişi gümüşe de yansıdı. Gümüşün gramı 7 liralara yaklaştı.

Fabrika Kapatıldı; 90 işçi işten çıkarıldı

Elazığ'ın Maden ilçesinde faaliyet gösteren Eti Gümüş Maden İşletmesi, güvenlik riski ve işçilerin görevlerini yerine getirmemeleri nedeniyle kapatıldı.

Yıldızlar Holding'den İddialara Cevap

Elazığ'ın Maden ilçesinde Yıldızlar Holding A.Ş bünyesinde faaliyet gösteren Eti Gümüş Maden İşletmesi, işletmede görevli güvenlik görevlilerinin işten çıkarıldığı ve özlük haklarının verilemediği yönündeki iddialara cevap verdi.

Ek Hizmet Binası İhalesi Yapıldı

Elazığ Belediyesi tarafından Gümüşkavak Mahallesi’nde inşa edilecek ek hizmet bina ihalesi gerçekleştirildi.

Jandarmanın ele geçirdiği 460 sikke bin 500 yıllık çıktı

Elazığ'da müşteri kılığına giren jandarma ekiplerinin ele geçirdiği, 460 adet gümüş sikkenin tarihinin bin 500 yıllık olduğu belirlendi.

Müşteri kılığındaki jandarma, tarihi eser kaçakçılarını yakaladı

Elazığ'da müşteri kılığına giren jandarma ekipleri, 460 adet Roma Dönemi'ne ait gümüş sikkeleri satmaya çalışan tarihi eser kaçakçılarını drone destekli operasyonla yakaladı.

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken o mağaraya 'Keban Gümüşkaya' ismi verildi

Elazığ'ın Keban ilçesinde baraj yanında bir süre önce keşfedilen görsel güzelliği ile etkileyen yaklaşık 200 metre derinlikteki mağaraya Keban Gümüşkaya ismi verildi.

Halı dokumak, hastalığına terapi oldu

Elazığ'da kanser hastası olan 3 çocuk annesi Nurcan Gümüş, hastalığını terapi gibi gelen halı dokuma kursunda ilmik ilmik yeniyor, hayata da büyük bir heyecanla sarılıyor.