Güney Kore Haberleri

Güney Kore Haberleri

TÜYAP 2024’te Arslanlı Alçı rüzgarı

Bu yıl 46. kez kapılarını açaN Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Almanya, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, İtalya, Avusturya ve Çin’den yüzlerce katılımcıyı ağırlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleşti. Fuara Elazığ’dan katılan Arslanlı Alçı A.Ş. standı fuarın yoğun ilgi gören standları arasında yer aldı.

Gizem Özer, Dünya Üniversiteler Boks Şampiyonası'nda yarı finale çıktı

Samsun'da devam eden Dünya Üniversiteler Boks Şampiyonası'nda Elazığlı milli sporcu Gizem Özer, çeyrek finalde Güney Koreli Haedeun Jeong'u yenerek yarı finale yükseldi.

Elazığlı döner ustasının hayatı, 'Tako, Rako, Riko' ile değişti, onlarca ülke gezdi

Kolombiya'da seyyar dönercilik yaparken bir Youtuberin çektiği videoda söylediği 'Tako Rako Riko' sloganıyla ünlenen Elazığlı Dönerci Ustası Fuat'ın hayatı videonun sosyal medyada paylaşması üzerine değişti. Bir anda ünlenen Fuat usta, Dubai, Romanya, Libya, Güney Kore, Rusya ve Katar olmak üzere onlarca ülke gezdi.

Güney Koreli Yoonsun Ya Müslüman olup Ayşe ismini aldı

Güney Kore vatandaşı Yoonsun Ya, Elazığ Müftülüğünde düzenlenen törenle Müslüman oldu.

Maysak tayfunu Rusya’yı vurdu

Japonya ve Güney Kore'yi vuran Maysak tayfunu, Rusya'nın Vladivostok bölgesinde de etkili oldu. Binadan kopan plakalar yolda yürüyen bir kadına isabet ederken araçlar ve gemiler de tayfundan sürüklendi.

Güney Kore Devlet Başkanı Moon, sel felaketi nedeniyle yaz tatilini iptal etti

Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in, sel felaketi ve toprak kaymalarının yol açtığı maddi hasar ve can kayıpları nedeniyle yaz tatilini iptal etti.

Güney Kore açıklarında balıkçı teknesi yandı: 1 ölü, 11 kayıp

Güney Kore açıklarında balıkçı teknesinde çıkan yangın sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, kaybolan 11 kişi aranıyor.