Gürültü Haberleri

Gürültü Haberleri

Sağanak yağış etkisini sürdürecek

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre önümüzdeki 3 gün boyunca Elâzığ’da gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Öte yandan meteorolojinin açıkladığı verilerin ardından Çemişgezek İlçesi’nde dolu yağdı.

Başkan Şerifoğulları: 'Bisiklet kullanımının yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz'

Sağlıklı yaşam ve sürdürülebilir bir çevre için alternatif ulaşım aracı olan bisiklet kullanımının yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Özel araç kullanımı hareketsiz bir toplum meydana getiriyor. Bisiklet yolu projesiyle hem özel taşıt kullanımının azaltılmasını hem de buna bağlı olarak hava ve gürültü kirliliği ile karbon emisyon oranlarının azaltılmasını amaçlıyoruz' dedi.

Şehrin gürültüsü, yoğunluğu ve stresinden bıktı, kendini dağlara bıraktı

Türkiye'nin bir çok kentinde 35 yıl boyunca ünlü isimlerle sahne alan müzisyen Savaş Bal, şehirdeki gürültü ve stresten sıkılmasının ardından kendini dağlara bıraktı. 7 yıldır dağda yaptığı taştan barınakta kalan Bal, tüm ihtiyaçlarını da burada ektiği ürünlerden karşılıyor. Elinde kamerası ile yaşadığı anları kayda alan Bal, yaşantısını sosyal medya üzerinden takipçileri ile karşılıyor.

Meteorolojiden 5 il için gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman için gök gürültülü sağanak uyarısında bulunurken, rüzgarın da zaman zaman kuvvetli esmesinin beklendiğini bildirdi.

Bursa’da 3 ay önce boşaltılan 9 katlı apartman çöktü

Bursa'nın Mudanya ilçesinde kolonları patladığı için 3 ay önce boşaltılan ve yıkım kararı verilen Sardunya Apartmanı akşam saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Civarda insan bulunma ihtimaline karşı bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi

Elazığ'da silahlı saldırı: 5 yaralı

Elazığ'da meydana gelen silahlı saldırıda, 5 kişi yaralandı.

Elazığ 'da hava durumu

Elazığ ve ilçelerinde bugün hava sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olacak.