Güvenlik Güçleri Haberleri

Güvenlik Güçleri Haberleri

CHP Elazığ İl Başkanı Duran’ın makam aracına silahlı saldırı

Elazığ’da kimliği belirsiz kişilerce CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran’ın makam aracının önünden havaya 7 el ateş edildi. Güvenlik güçlerince yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren zanlılar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da fıkra gibi olay: Haber alınamayan çocuğun evinde kulaklıkla uyduğu ortaya çıktı

Elazığ'da bir çocuk için kendisinden haber alınamadığı ihbarını alan güvenlik güçleri, eve girince çocuğun kulaklık ile uyuya kaldığını belirledi.

Elazığ'da akü hırsızı yakalandı

Elazığ'da 2 farklı araçtan akü çalan hırsız, güvenlik güçlerinin çalışması sonucu yakalandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık: 'PKK ve türevlerine karşı Türkiye'nin kayıtsız kalması beklenemez'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ülkemize, güvenlik güçlerimize ve sivillere terör saldırıları gerçekleştiren, bölücü gündemiyle Suriye'nin toprak bütünlüğünü tehdit eden PKK ve türevlerine karşı Türkiye'nin kayıtsız kalması beklenemez' dedi.

Elazığ'da ekim ayında haklarında arama kararı bulunan 845 şüpheli yakalandı

Elazığ'da güvenlik güçleri, ekim ayı içerisinde haklarında arama kararı bulunan 845 şüpheliyi yakaladı.

Elazığ'daki şok uygulamada aranan 100 kişi yakalandı

Elazığ'da güvenlik güçlerince son bir haftada gerçekleştirilen şok uygulamalarda aranan 100 kişi yakalandı.

Elazığ'da aranan 89 şahıs yakalandı, 17'si tutuklandı

Elazığ'da güvenlik güçlerinin son 1 hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda haklarında arama kararı bulunan 89 şüpheli yakalanırken bunlardan 17'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ protokolü yeni yıla güvenlik güçleriyle girdi

Elazığ protokolü yeni yılın ilk saatinde güvenlik güçlerini görev başında ziyaret edip baklava ikram etti.

Mehmetçik, şehit ve depremde hayatını kaybedenler için bin fidan dikti

Elazığ'da jandarma personeli şehit güvenlik güçleri ile depremde hayatını kaybedenlerin anısına bin adet fidan dikti.

Şırnak’ta kaçakçılık operasyonları: 28 gözaltı

Şırnak'ta güvenlik güçleri tarafından son 6 günde gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele ve kaçakçılık operasyonlarında uyuşturucu madde ve gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi. Operasyonlarda 28 şüpheli gözaltına alındı.

Afganistan'da güvelik güçleri ile Taliban çatıştı: 11 ölü

Afganistan’da dün gece güvenlik güçleri ile Taliban militanları arasında çıkan çatışmalarda 7’si Afgan güvenlik görevlisi olmak üzere 11 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi ise yaralandı.

Taşınabilir Mühimmat Sistemleri DM-5 ve DM-7 envanterde

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, 'Taşınabilir Mühimmat Sistemleri DM-5 ve DM-7 güvenlik güçlerimizin kullanımında. 5.56 ve 7.62 mm makineli tüfekler için geliştirilen sistem, kesintisiz atış imkanı sağlıyor' açıklanmasında bulundu.

Diyarbakır'da market soyan zanlı adliyeye çıkarıldı

Diyarbakır'da silahla girdiği marketi soyan ve çalışanı kaçıran zanlı, güvenlik güçlerince yakalandı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Irak’ta güvenlik güçleri ile protestocular arasında çatışma

Irak'ın güneyindeki Basra kentinde güvenlik güçleri ile protestocular arasında çatışma çıktı.

Vali Yırık'tan sürücülere şeker, kolonya

Kurban Bayramı dolayısıyla kentin giriş ve çıkışında görev başında olan güvenlik güçleriyle bir araya gelip bayramlaşan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, aynı zamanda sürücülerinde bayramını kutlayarak şeker ve kolonya ikram etti.

Hazar Gölünde bir genç boğuldu

Elazığ'da serinlemek için göle giren bir genç boğularak hayatını kaybetti. Olay, Sivrice ilcesindeki Hazar Gölünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, arkadaşlarıyla pikniğe giden 26 yaşındaki Harun Güncü Sürek Köyü mevkiinde serinlemek için göle girdi. Güncü, bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu farkeden arkadaşları güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine Jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri gönderildi. Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar Güncü'nün cansız bedenine ulaştı. Güncü'nün cenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaymakam Cıdıroğlu, güvenlik ekiplerine teşekkür etti

Ağın Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, ilçede kontrol noktalarında görev yapan Polis ve Jandarma ekiplerine iftar zamanı sıcak yemek göndererek fedakarca çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele

Elazığ'da güvenlik güçleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmada 1 şüpheliyi yakaladı, 2 kilo 520 gram toz,reçine ve kubar esrar ele geçirdi.

Elazığ protokolü yeni yıla güvenlik güçleriyle girdi

Elazığ protokolü yeni yıla vatan nöbeti tutan kahraman güvenlik güçleriyle girdi, baklava ikram etti.

Zeytinlikte 2 bin 500 yıllık tarihi eser bulundu

Aydın'ın Karacasu ilçesinde güvenlik güçleri bir şahsa ait arazide bir kısmı açıkta olan eseri Savcı gözetiminde kepçe yardımıyla gün yüzüne çıkardı. Kazıda Roma döneminden kalma 2 bin 500 yıllık bir lahit kapağı bulunurken lahidin kendisi ise bulunamadı.

Baraj manzarası eşliğinde yamaç paraşütü keyfi

Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla terörden temizlenerek huzur ve güven kenti olan Tunceli’de usta öğreticiler kursiyerlere enfes manzara eşliğinde yamaç paraşütü eğitimi veriyor.

Keban'da kaçak avlanma bilgilendirme toplantısı

Elazığ'ın Keban ilçesinde kaçak avlanma konusunda güvenlik güçlerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Şehit Uzman Onbaşı Memleketine Uğurlandı

Tunceli'nin Ovacık ilçesi Tornoba kırsalında PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzm. Onb Eren Yücel Elazığ’da düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

Çukurca kırsalında çatışma: 2 şehit, 2 yaralı

Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Elazığ'da 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Elazığ'ın Arıcak ilçesi kırsalında güvenlik güçlerinin yürüttüğü operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Şehit Astsubay Memleketine Uğurlandı

Tunceli'nin Pülümür ilçesi Kızılmescit kırsalında PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Asb.Çvş Ferdican Altunkaş (30), Elazığ’da düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

İş için, kendini zincirledi

Elazığ'da bir kişi, 7 aydır işsiz olduğunu belirterek, kendini Atatürk heykeline zincirledi. Olaya müdahale eden güvenlik güçleri şahsı polis merkezine götürdü.