Hafız Abdullah Nazırlı Haberleri

Hafız Abdullah Nazırlı Haberleri

İlahi Aşkın Sesi konseri verilecek 

Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu, 16 Şubat Cuma Günü saat 20.00’de Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği Konserde Merhum Hafız Abdullah Nazırlı’nın şiirlerinden bestelenmiş eserleri seslendirecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da cenazesine katıldığı hafızın eserleri ailesi tarafından korunuyor

Türkiye'de çok sayıda hafızın yetişmesinde emeği olan ve kendisini ömrünün sonuna kadar Kur'an-ı Kerim'e adayan hafız Abdullah Nazırlı'nın ölmeden önce vasiyeti olan kendi el yazısı ile yazdığı 99 adet Osmanlıca kitabı, ailesi tarafından muhafaza ediliyor.

Hafız Abdullah Nazırlı'dan geriye kalan eserler vakfa ve Millet Kütüphanesi'ne gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cenaze namazına katıldığı Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın yazdığı 99 kitap adına açılan vakfa, evindeki diğer yüzlerce kitap ise Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ne bağışlandı. 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın da Nazırlı'nın talebesi olduğu öğrenildi.

Hafız Abdullah Nazırlı'nın kabri ziyaretçi akınına uğradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cenaze namazına ve defnine katıldığı Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın kabir ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşlar ve yetiştirdiği hafızlar, kabri başında Kur'an-ı Kerim okuyarak dualar etti.

Kanaat Önderi Hafız Abdullah Nazırlı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden 106 yaşındaki Elazığlı kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı, son yolculuğuna uğurlandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'a gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’ın kanaat önderlerinden Hafız Abdullah Nazırlı’nın cenaze törenine katılmak üzere Elazığ’a gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hafız Nazırlı'ya ziyaretini oğlu anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret ettiği Elazığ'ın kanaat önderlerinden 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı ile görüşmesini oğlu Asım Nazırlı anlattı. Oğul Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a babasının kaleme aldığı kitabı hediye ettiğini, Erdoğan'ın ise özel olarak hazırlanmış, mealli ve ayet ayet açıklamaları olan bir Kur'an-ı Kerim'i hediye ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fethi Sekin'in babası ile kanaat önderi Nazırlı'ya hastanede ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanede tedavi gören kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı ve şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin'i ziyaret etti.

Bakan Soylu, Şehit Fethi Sekin'in babası ile kanaat önderi Nazırlı'yı hastanede ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, rahatsızlıkları nedeniyle hastanede tedavi altında olan kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı ve Şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin'i ziyaret etti.

Müftü Selami Aydın’dan Anlamlı Ziyaret

Elazığ'ın yeni Müftüsü Selami Aydın, ömrünü Kur’an’a adayan ilimizin tanınmış simalarından Kurra Hafız Abdullah Nazırlı’yı evinde ziyaret etti.