Hafızlar Haberleri

Hafızlar Haberleri

Elazığlı hafızlar bölge birincisi oldu

Elazığlı hafızlar, 2023 Yılı Hafızlık Yarışması'nda bölge birincisi oldu. 

EHAD: Yitirdiğimiz her bir can için bir hatim okuyoruz

Evrensel Hafızlar Derneği, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için hatimler okuyacak. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde yiten canlar için okunacak hatimlere vatandaşlarda katılım sağlayabilecek. Hatim ve cüz okumak isteyen vatandaşlar “hatim.ehad.org.tr” web sayfasını ziyaret edebilirler.

Başkan Üçer: Hafızlar ülkemizin manevi sigortası olmuşlardır 

EHAD Elazığ Şube Başkanı Zülfü Üçer Dünya hafızlar Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 

Elazığ’da Robotik Kodlama Atölyesi açıldı 

Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulunda “Minik Hafızlar El-Cezeri’nin İzinde” adlı proje kapsamında robotik ve kodlama atölyesinin açılışı gerçekleştirildi. 

Genç Hafızlar Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasının finali Cemil Meriç Fen Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Hafız Abdullah Nazırlı'nın kabri ziyaretçi akınına uğradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cenaze namazına ve defnine katıldığı Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın kabir ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşlar ve yetiştirdiği hafızlar, kabri başında Kur'an-ı Kerim okuyarak dualar etti.

Elazığ Belediyespor'dan Kuran Kursu ziyareti

TFF 3. Lig ekiplerinden Elazığ Belediyespor, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında genç hafızlarla bir araya geldi.

Elazığ'da mukabele geleneği sürüyor

Peygamberimiz Hazreti Muhammed (SAV) ve Hazreti Cebrail'in Kur'an-ı Kerim'i karşılıklı okumaları anlamına gelen mukabele geleneği halkalarına yoğun şekilde katılan Elazığlılar, Ramazan ayı boyunca Kur'an-ı Kerim’i hafızlardan dinlemenin hazzını yaşıyor.