Hak Haberleri

Hak Haberleri

Açıkkapı: Ağın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın’ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyon Başkanlığı’nın düzenlediği buluşmada Hakkari’den gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Keleş, vatan için canlarını feda eden kahramanların geride bıraktıkları emanetlerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu ifade etti.

Keleş: Konutlar yakında teslim edilecek

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Sivrice, Baskil Palu, Alacakaya Ve Arıcak ilçelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Sivrice ve Baskil ilçelerinde konutların eylül ayı sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Ertan’dan, THY kararına sert tepki!

Türk Hava Yolları Elazığ Şube Müdürlüğü’nün Muş’a bağlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, kararın Elâzığ’a bir haksızlık olduğunu ve geri adım atılması gerektiğini söyledi.

Arpa: Yılmadan, yorulmadan emek mücadelemize devam ediyoruz

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi 2. Başkanı Gökhan Arpa, çalışanların maaş ve özlük haklarında iyileştirmeleri kapsayan Belediyelerle yaptıkları Toplu İş Sözleşmeleri ile birlikte üye ziyaretlerine de devam ediyor.

Elazığ'da hak sahipleri için son 2 gün

AFAD borçlandırma işlemlerini tamamlamayan hak sahiplerine duyuruda bulundu.

Konut satışında doğrulanmış ilan dönemi başlıyor

Ticaret Bakanlığı’nın aldığı yeni kararla birlikte konut satışında doğrulanmış ilan dönemi başlıyor. 15 Eylülde yürürlüğe girecek düzenleme ile ilgili Elazığ Esnaf Ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak konut sahiplerini ve emlakçıları ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

Başkan Küçük: Emekliler harçlık değil, hakkını istiyor

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şube Başkanı İhsan Küçük, en düşük emekli maaşına yapılan zam ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “3 milyon 200 bin emeklimizin kök aylıklarını etkilemeyecek olan bu artış, asla kabul edilemez” dedi.

AFAD’dan konutların anahtar teslim süreciyle ilgili açıklama

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Elazığ’da kurası çekilen 3093 konuttan hak sahibi olan vatandaşların Yemişlik 1. Etap ve Yemişlik 2. Etapta bulunan AFAD ofislerinden anahtarlarını teslim alabileceklerini duyurdu.

CHP heyetinden grevde olan işçilere destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz ve beraberindeki heyet, Eti Krom A.Ş'ye ait maden sahalarında 14 gün önce haklarının iyileştirilmesi talebiyle iş bırakma eylemi başlatan işçilere destek ziyaretinde bulundu.

Başkan Özçelik’ten sert tepki!

TÜMKİAD Elazığ İl Başkanı Osman ÖZÇELİK, yaptığı açıklama ile Alacakaya’da Eti Krom’da çalışan emekçilere hakaret eden, azarlayan firma sahibine sert tepki gösterdi.

YRP Genel Başkan Yrd. Gül: Maden işçilerimizin yanındayız

YRP Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül Alacakaya’da grevde bulunan maden işçilerinin haklı taleplerinin karşılanması gerektiğini ve konun takipçisi olacaklarını söyledi.

Şimşek, kamu tasarruf tedbirleri paketini değerlendirdi

Büro Memur-Sen Elazığ İl Başkanı Zülküf Şimşek, kamuda uygulanmaya başlanan tasarruf tedbirlerini eleştirerek kamu görevlilerinin kazanılmış haklarını savunmayı sürdüreceklerini söyledi.

UEFA açıkladı: Merih Demiral hakkında soruşturma başlatıldı! 

UEFA, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yendiği maçta "uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla" Merih Demiral ile ilgili soruşturma açtı.

Yasemin Açık Vakfı’nın web sitesi açıldı

Eğitim, sağlık, çevre, ekonomi, sürdürülebilir kalkınma, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyet gösteren Yasemin Açık Vakfı’nın WEB sitesi yayına başladı. WWW.YASEMİNACİKVAKFİ.NET Adresli WEB Sitesinde Vakfın Kurumsal bilgilerinin yanı sıra misyonu, vizyonu, faaliyet alanları hakkında da detaylı bilgi sunuluyor.

Milletvekili Erol’dan, Konteyner Kent açıklaması

Konteyner kentlerin kaldırılması kararı ile ilgili konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hak sahibi vatandaşların evlerini teslim almadan konteyner kentlerin kaldırılmaması gerektiğini söyledi.

Elazığ’a Atanan hakim ve savcılar belli oldu!

Hakimler ve Savcılar Kurulu, 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ne göre Elazığ’a atanan hakim ve savcılar belli oldu.

Teknoloji meraklıları bu haber size! 

iOS 18'in çıkış tarihi ve destekleyeceği iPhone modelleri hakkında önemli bilgiler açıklandı.

20 bin sözleşmeli öğretmen atamasında yeni gelişme! 

Millî Eğitim Bakanlığınca, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sınav merkezleri açıklandı. Adayların sözlü sınav giriş belgeleri de erişime açıldı.

AK Parti milletvekillerinden ortak açıklama: Derdimiz de, sevdamız da Elazığ!

Elazığ Maden ilçesi hakkında yaşanan gelişmeler üzerine MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in çağrısına, AK Parti milletvekillerinden destek geldi. MHP Milletvekili Semih Işıkver'in, ilçede yaşanan sorunları görüşmek üzere tüm siyasi partileri bir araya gelmeye davet etmesinin ardından AK Parti milletvekilleri ortak bir açıklama yaptı.

Milletvekili Erol: Okulların sonucuna gelmiş durumdayız

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ’da 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin ardından Cumhuriyet Halk Partili belediyeler tarafından yapımı devam okullar hakkında açıklamalarda bulundu.

81 İlin Baro Başkanlığından, İsrail’in katliamına tepki!

Türkiye’de 81 ilin Baro Başkanlığından, İsrail’in sivil Filistin halkına yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısına tepki geldi. Baroların ortak yayımladığı bildiride, İsrail’in saldırıları kınandı, insan hakları ve demokrasiyi savunan ülkelere katliamın önüne geçmesi için çağrı yapıldı.

Başkan Özkan: Emekliler lütuf değil, hakkını istiyor

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 81 İl de eş zamanlı düzenlenecek olan "Büyük Emekli Mitingi" ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Elazığ’da Bölgesel Gazze Mitingi yapılacak

ELHAK Platformu’nun organize ettiği Bölgesel Gazze Mitingi 26 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Elazığ’a atanan Hakim ve Savcılar Resmi Gazete’de yayımlandı

Bugün yayımlanan Resmi Kararda Elazığ ve ilçelerine atanan Hakim ve Savcılar belli oldu.

Açıkkapı: Elazığ’da 1392 firmaya destek sağlandı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Sivrice merkezli 24 Ocak 2020 depremlerinden bugüne kadar esnafa yönelik sağlanan kredi destekleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Albayrak: Skandal karardan hemen dönülmelidir!

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak yeni kredi faiz oranları ile ilgili açıklama yaptı.

AK Parti Kadın Kolları Gazze’deki anneler için toplanacak

AK Parti, Gazze’de yaşam hakları elinden alınan anneler için toplanacak. AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenleyecekleri programa herkesi davet etti.

Rekorların ve ilklerin siyasetçisi Erol, TBMM’de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Elazığ’dan seçildiği günden bugüne kadar şehrin sesi olma görevini üstlenen, kentte oluşması muhtemel mağduriyetlerin, hak kayıplarının, yanlış ve hataları uygulamaların, plansızlığın, bir kişi veya kesime uygulanacak ayrıcalıkların ve mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla gece gündüz demeden görev yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  28. Dönemde de Meclis’e damga vurmaya devam ediyor.

Başkan Telçeken: İşçinin hakkı her zaman önceliğimizdir

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.