Hakaret Haberleri

Hakaret Haberleri

Başkan Özçelik’ten sert tepki!

TÜMKİAD Elazığ İl Başkanı Osman ÖZÇELİK, yaptığı açıklama ile Alacakaya’da Eti Krom’da çalışan emekçilere hakaret eden, azarlayan firma sahibine sert tepki gösterdi.

Efe: Soruşturmanın takipçisi olacağız 

Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Elazığlı Şehidimiz Fethi Sekin’e hakaret eden şahsa gerekli cezanın verilmesi noktasında konun takipçisi olacaklarını açıkladı. 

Elazığlılara yapılan hakaretlere il yöneticileri sessiz kalmadı 

Elazığsporlu taraftarların Kelkit Hürriyetspor deplasmanında maruz kaldığı saldırı, şehir genelinde büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medya hesaplarından yayımlanan video, şehirdeki birçok ismin tepkisini çekti. 

Akşener'den Altılı Masa toplantısına gidecek misiniz? sorusuna yanıt

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, hakarete varan suçlamalar yönelttiği altılı masayla ilgili 'Pazartesi günkü Altılı Masa toplantısına katılacak mısınız?' sorusuna "Genel İdare Kurulu üyeleri gitmem yönünde karar verirse toplantıya katılırım" yanıtını verdiği öğrenildi.

23 Elazığ FK'ya ceza kapıda

Silahtaroğlu Vanspor FK-23 Elazığ FK maçındaki hakareti nedeniyle 23 Elazığ FK idarecisi Kamil Çetintaş PFDK'ya sevk edildi.

Kayınvalidesini ve baldızını öldüren, yeğenini ise yaralayan sanığın ilk ifadesi 'Hakaret ettikleri için öldürdüm' oldu

Elazığ'da kayınvalidesinin evine giderek kayınvalidesi ve baldızını öldüren, yeğenini ise yaralayan sanığın ilk duruşması görüldü. Duruşmada sanık, kendisine hakaret ettikleri için silahla ateş ettiğini ifade ederken olayın ardından paniklediğini ve bundan dolayı 112 ekiplerini aramayı unuttuğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım'dan suç duyurusu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilatı üyeleri gittiği Elazığ Adliyesinde, bir televizyon programında kullandığı sözler nedeniyle Cumhurbaşkanına hakaret suçundan tutuklanan Sedef Kabaş ile programdaki diğer konuklar CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Hastaların tehdit ve hakaretlerine aldırış etmediler, bir yılda 150 bin koronalıya ulaştılar

Elazığ'da bir yıl önce İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde açılan, çalışanları öğretmen, memur ve sağlıkçılardan oluşan Pandemi Çağrı Merkezi, hastalardan aldıkları tehdit ve hakaretlere rağmen 150 bin çağrıya karşılık vererek önemli bir istatistiğe imza attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatından, Yunan gazetesinin sorumluları hakkında suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren manşet atan Yunan gazetesi Dimokratia'nın sorumluları hakkında 'cumhurbaşkanına hakaret'ten suç duyurusunda bulundu.

Bakan Akar'dan Yunan gazetesine tepki

Milli Savunma Bakanı Akar, Yunanistan'da Demokratia gazetesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ağır hakaret ve küfür içeren bir manşet kullanmasına tepki göstererek, 'Yunan makamlarınca gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılmasını bekliyoruz' dedi.

AK Parti Kadın Kollarından Dilipak'a Dava

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Teşkilatı, kadınlara yönelik hakaret, çirkin yakıştırma ve yazıları ile yapmış olduğu saldırılardan dolayı Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Dilipak'a dava açtı. 

Kaplan'dan Şerifoğulları'na Çağrı

CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın, CHP Milletvekili Gürsel Erol'a hakaret düzeyinde ağır sözler sarfettiğini belirterek, bu tutumu kabul etmediklerini ifade etti. Kaplan, Başkan Şerifoğulları'na daha sakin ve daha yapıcı bir politika yürütmesini önerdi.

MHP İl Başkanı Işıkver'den Başkan Yardımcısına tepki

Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı Candan Badem, sosyal medya hesabından Ülkü Ocakları ve MHP İl Başkanı Semih Işıkver'e yönelik ağır hakaretlerde bulundu.

Üniversite Öğrencisi Bayrağa Hakaretten Gözaltına Alındı

Elazığ'da Türk Bayrağı'na hakaret ettiği iddia edilen Üniversite öğrencisi gözaltına alındı.

Kaya'Polise hiç kimsenin hakaret etme hakkı yok'

ODTÜ'de gerçekleşen eylem sırasında polise yapılan harekete tepki gösteren Milli Beka Hareketi Elazığ İl Başkanı Nurettin Kaya, polislerin onurlu, şerefli ve haysiyetli bir görevi ifa ettiklerini belirterek hiç kimsenin hakaret etmeye haklarının olmadığını söyledi.