Hakkari Haberleri

Hakkari Haberleri

Milletvekili Keleş, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyon Başkanlığı’nın düzenlediği buluşmada Hakkari’den gelen şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Keleş, vatan için canlarını feda eden kahramanların geride bıraktıkları emanetlerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu ifade etti.

Naci Görür yine uyardı

Hakkari'de meydana gelen depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu fay hattının her an 7 ve üzeri bir deprem üretebileceği uyarısını yaptı.

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi, şehit annelerini yalnız bırakmadı

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi Gülçin Yıldız, Anneler Günü'nde şehit annelerini yalnız bırakmadı. Hakkari'de çatışmada şehit düşen Mehmet Ağgedik'in ailesini ziyaret eden çift, Anneler Günü çerçevesinde anne Fatma Ağgedik'e hediyeler vererek, birlikte mezarlığı ziyaret etti.

İlk karne şehit babaya

Hakkari'de 2016 yılında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Muammer Faruk Salgar'ın anaokulunda eğitim görmeye başlayan 5 yaşındaki oğlu Halil Eymen, karnesini alır almaz babasının mezarına götürdü.

Hakkari’de 48 kilo eroin ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir binada yapılan aramada 48 kilo eroin ele geçirildi.

100 Yılda Yapılamayacak İşleri 18 Yılda Tamamladık

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 100 yılda yapılamayacak işleri 18 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tamamlayarak milletin hizmetine sunduklarını belirterek, Hakkari'de ne yapıyorsak İzmir, İstanbul ve Elazığ'da da onu yapıyoruz. Tüm çabamız vatandaşımızı ve milletimizi memnun etmek ve duasını almak dedi.

Hakkari’de 153 kilo 300 gram eroin ele geçirildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 153 kilo 300 gram eroin ele geçirildi.

Hakkari’de 15 günlük yasaklama kararı

Hakkari Valiliği, il genelinde 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasakladığını duyurdu.

Hakkari’de 5 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda 5 bin 700 paket sahte bandrollü kaçak sigara ele geçirildi.

Yüksekova’daki trafik kazasında ölenlerin isimleri belirlendi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Sat dağları Gölbaşı yakınlarında bir aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 6 kişinin ve yaralananların isimleri belirlendi.

Yüksekova’da araç uçuruma yuvarlandı: 6 ölü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Sat dağları Gölbaşı yakınlarında bir aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 6 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Şehit Asker Babasının Yanına Defnedildi

Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde sınır ötesinden gelen taciz ateşi sonucu şehit olan 21 Yaşındaki Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Durak'ın naaşı memleketi Elazığ'ın Maden ilçesinde baba evinde helallik alındıktan sonra Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bağlı Göze Kaya köyünde babasının mezarının yanında toprağa verildi. 

Elazığlı Asker Şehit Oldu

Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 21 yaşındaki Elazığlı Asker Recep Durak Şehit oldu.

Şemdinli’de bir şahıs ölü bulundu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 50 yaşındaki Y.B. arazide ölü olarak bulundu.

Park halindeki kamyon şarampole yuvarlandı

Hakkari'nin Derecik ilçesinde park halinde kamyon şarampole yuvarlandı.

Çukurca kırsalında çatışma: 2 şehit, 2 yaralı

Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Hakkari’de gölete giren amca çocukları boğuldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2 amca çocuğu girdikleri gölette boğuldu.