Halil Saraç Haberleri

Halil Saraç Haberleri

İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Saraç, 'Yolculuğa çıkmadan önce yoğurt, ayran gibi süt ve süt mamulleri kesinlikle tüketmemelidir'

Ramazan Bayramı için yola çıkan sürücüleri uyaran İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı Halil Saraç, Yoğurt, ayran gibi süt ve süt mamulleri kesinlikle tüketmemelidir. Kafein içerikli içecekler içerek daha dinç olma ihtimalleri yüksektir' dedi.

İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Saraç: 'Bu yılki Ramazan ayında trafik kazalarında yüzde 50 düşüş oldu'

Her yıl Ramazan ayında trafik kazalarında ortalama yüzde 50 artış gözlenirken, bu yıl yüzde 50 düşüş olduğunu belirten İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç, 'Bunun nedenlerinden bir tanesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun trafik konusundaki hassasiyetidir. Bir diğer neden de ekiplerin aralıksız yürüttüğü denetimlerdir' dedi.

Başkan Saraç: Şoför esnafımızın gününü kutluyorum

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Halil Saraç, Şoför esnafının 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü kutlayarak şoför esnafının en kutsal mesleği yaptığını söyledi.

Saraç: Şoför esnafı mağdur ediliyor

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Halil Saraç, Şoför esnafının zor bir şekilde kontak çevirdiğini ifade ederek acilen toplu ulaşıma zam yapılması gerektiğini söyledi.