Halk Eğitim Merkezi Haberleri

Halk Eğitim Merkezi Haberleri

Ağın Halk Eğitimi Merkezi’nden yıl sonu sergisi

Ağın ilçesinde İlçe Halk Eğitimi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri sergi açtı

Halk Eğitim Merkezi tarafından Rızaiye Mahallesinde yıl sonu sergisi açıldı. Dikiş nakış kursunda eğitim gören kursiyerlerin yıl boyu hazırladığı ürünler beğeniye sunuldu.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında yılsonu sergisi açılışı ve kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Şehidimiz Fethi Sekin anısına sergi açıldı

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü tarafından açılan kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünler Şehit Polis Fethi Sekin ansına adlı sergide görücüye çıktı.

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Çini Kursu sergisi düzenledi

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü El Sanatları Kurslarında kursiyerler tarafından üretilen Çini Eserler için sergi düzenledi.

Necip Güngör Kısaparmak MTAL öğrencilerinden konser

Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Öğrenci Korosu tarafından konser düzenlendi.

Usta öğreticiler ile değerlendirme toplantısı yapıldı

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, usta öğreticilerin katılımıyla yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Yabancı uyruklu kişilere sosyal uyum ve yaşam eğitimi 

Elazığ Halk Eğitim Merkezi tarafından yabancı uyruklu kişilere verilen “Sosyal Uyum Ve Yaşam” kursu yoğun ilgi görüyor. 

Ahıska Türkleri, öz vatanlarında meslek öğreniyor

Ukrayna'daki savaş bölgesinden tahliye edilerek Elazığ'da geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkü kadınları, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda meslek öğreniyor.

Kadınlar iş sahibi olmak için kurslarda ter döküyor

Elazığ'da kadınlar iş sahibi olmak için Halk Eğitim Merkezinde açılan giyim üretim teknolojisi kursunda dikiş nakış öğreniyor.

Elazığ'da usta kuaförler, özel çocukların bakımlarını yaptı

Elazığ'da Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan usta öğretici kuaförler, özel bireylerle bir araya gelerek kişisel bakımlarını gerçekleştirdi.

Halk Eğitim Merkezi korosu, kürsübaşı konserinde seslendirdikleri eserlerle kulakların pasını sildi

Elazığ'da 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası çerçevesinde Halk Eğitim Merkezi korosu tarafından kürsübaşı konseri verildi.

Elazığ'da 'Hayat Boyu Öğrenme Şenliği' düzenlendi

Elazığ'da 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haytası çerçevesinde merkez ve ilçelerdeki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Şenliği düzenlendi.

Serbest hükümlülere sürü yöneticiliği kursu

Elazığ Tarım ve Orman Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliği ile Elazığ Denetimli Serbestlik Müdürlüğündeki serbest hükümlülere yönelik sürü yöneticiliği kursu verildi.

Elazığ'da Türk Halk Müziği Konseri mest etti

Elazığ'da Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri ve kursiyerleri tarafından verilen Türk Halk Müziği Konseri katılımcıları mest etti.

Elazığ'da kadınların el emekleri görücüye çıktı

Elazığ Halk Eğitim Merkezi'nde kursiyerlerin eserleri açılan sergide görücüye çıktı.

Elazığ'da minik öğrenciler ahşap boyama etkinliğinde

Elazığ Halk Eğitim Merkezinde görev yapan usta öğreticiler ana sınıfına giden öğrencilerle bir araya gelerek ahşap boyama etkinliği düzenledi.

Elazığ'da el sanatları kursu kadınlara hem terapi hem de gelir kaynağı oldu

Elazığ'da Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslara katılan kadınlar, bir yandan öğrendikleri el sanatları ile terapi olurken bir yandan da ürünlerini satarak ev ekonomilerine katkı sağlıyor.

Elazığ'da Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde anlamlı klip

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ve vatandaşlar, Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde klip çekerek farkındalık oluşturdu.

Şehit oğlunun fotoğrafını yapmak için rölyef sanatına başladı

Suriye'nin İdlib kentinde 2 yıl önce teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan teğmen Canbert Tatar'ın annesi Suna Tatar, Halk Eğitim Merkezi kursuna gelerek oğlunun fotoğraflarını rölyef baskı yapmaya başladı.

Pandemiyi fırsata çeviren kadınlar, çini ustası oldu

Elazığ'da pandemide sıkılan ve bunu fırsata çevirmek isteyen kadınlar, Halk Eğitim Merkezi'nin EBEGEM bünyesinde açtığı geleneksel Türk el sanatlarından biri olan çini kursuna katılarak usta oldu.

Medical Park Elazığ Hastanesi kadınları unutmadı

Medical Park Elazığ Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Halk Eğitim Merkezi, İl Emniyet Müdürlüğü ile Kadın ve Demokrasi Deneğinde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak kendilerine çiçek verdi.

Hentbol 1. Lig: Elazığ SYSK: 33 - Oğuzeli HEM: 21

Kadınlar Hentbol 1. Lig A Grubu'nun 13. haftasında Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, evinde karşılaştığı Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi'ni farklı yendi.

Elazığ'da özel çocuklar hayata tekrar kazandırılıyor

Elazığ Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan el sanatları kursunda, hafif düzey engeli bulunan ve Down Sendromlu öğrenciler hem üretiyor hem de soysal aktivitelerini geliştirerek eğleniyor.

Unutulmaya yüz tutmuş 'Çit baskı sanatı' ev kadınlarının elinde hayat buluyor

Elazığ'da yaşayan usta öğretici Özlem Takuçin, Halk Eğitim Merkezinde açılan kursla unutulmaya yüz tutmuş 'Çit baskı sanatını' kursiyerlere öğretip sanatın gelecek nesillere aktarılmasını sağlıyor.

F.Ü. Rektörü Göktaş'tan özel çocuklara doğum günü sürprizi

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, halk eğitim merkezinde öğrenim gören 2 özel öğrencinin doğum günü olması sebebiyle pasta kesip doğum günlerini kutladı.

Aşı farkındalığı eğitimleri devam ediyor

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü ile Fırat Üniversitesi, Tıp Fakültesi tarafından ortaklaşa olarak bir süredir Elazığ genelinde yürütülen aşı farkındalığı eğitimleri bu kez de Elazığ Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerine yönelik olarak devam etti. 

Halk Eğitim Merkezi fabrika gibi çalışıyor

Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açmış olduğu kurslarda eğitim gören kadınlar hem meslek ediniyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. 

Fethi Sekin Şehir Hastanesinde açılan el sanatları kursu, vatandaşların ekmek kapısı oldu

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde açılan el sanatları kursu, hasta yakınlarına moral depolarken, burada el becerileri ile yaptıkları ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.

Elazığ SYSK, Gaziantep'ten 1 puanla döndü

Kadınlar Hentbol 1. Ligi A grubunda mücadele eden Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü, 4. haftada deplasmanda karşılaştığı Gaziantep ekibi Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü ile 28-28 berabere kaldı.