Halkla Ilişkiler Haberleri

Halkla Ilişkiler Haberleri

TEDAŞ’tan Fırat EDAŞ’a ziyaret

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Atilla Kaya, TEDAŞ Elazığ 11. Bölge Müdürü Kamuran Işık ve beraberindeki heyet, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürü Müjdat Çelik’i ziyaret etti.

Basın Müdürü Demiral'dan ELMİYAD’a ziyaret

Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serhat Demiral, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında Elazığ İnternet, Medya ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

YRP Merkez ilçede Boydak dönemi

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Yeniden Refah Partisi Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyesi seçilerek Halkla İlişkilerde Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Hakan Pamukçu'dan boşalan Merkez İlçe Başkanlığına Sinan Boydak atandı.

Elazığ'da otobüs şoförlerine eğitim verildi

Elazığ Belediyesi tarafından otobüs şoförlerine bilgi birikimi ve farkındalığı arttırmak için öfke kontrolü ve halkla ilişkiler eğitimi verildi.

Elazığ Belediyesi karara itiraz etti

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Elazığ Belediye Meclisi kararıyla onaylanıp yürürlüğe giren 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planının iptali için Elazığ 1. İdare Mahkemesi’ne açılan davada verilen yürütmeyi durdurma ara kararının iptali için bir üst mahkemeye itiraz yapıldığı duyuruldu.

Elazığ Belediyesi: 'Hamzabey Barajı içme ve kullanma suyu bitti'

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Hamzabey Barajı'nda içme ve kullanma suyunun bittiği belirtildi.

Hamzabey Barajında su bitti

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden bir açıklama yapılarak Hamzabey Barajı içme ve kullanma suyunun bittiği belirtildi.

Murat Öz’e AK Parti’de Yeni Görev 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Murat Öz, Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına getirildi.

Yalın Ailesinin Acı Günü

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Etem Yalın'ın annesi Makbule Yalın 77 yaşında vefat etti.

‘Yalan haber mesleğin itibarını öldürüyor’

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ve Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARMER) ortaklığı ile düzenlenen 'Bir sosyal uzlaşı aracı olarak Halkla İlişkiler ve Toplumsal Etik' adlı çalıştayın sonuç bildirgesi yayınlandı. Bildirgede, kurumlara yöneltilen yalan haberlerin son bulması için Halkla İlişkiler çalışanları ve gazetecilerin bir arada çalışması gerektiği vurgulandı.

Kazada hayatını kaybeden 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı

Aksaray'da geçirdikleri kaza sonucu ölen Aydın Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden emekli Kemal Bozok, annesi ve kız kardeşi memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.