Hap Haberleri

Hap Haberleri

Kovancılar Belediyesi toplu sünnet şöleni düzenledi

Kovancılar Belediyesi Kapıaçmaz Mesire Alanı'nda toplu sünnet şöleni etkinliği gerçekleştirildi.

Yeşildere Köyü’nde ışkın şenliği

Birçok Hastalığa iyi geldiği söyleyen ışkının çıkarıldığı köylerden biri olan Kovancılar İlçesi’ne bağlı Yeşildere Köyü’nde adına şenlik düzenlendi.

Başkan Dumandağ Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan ve 20.881.864,50 TL (P) kısmı hibe olmak üzere toplam bütçesi 41.763.729 TL olan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi’nin ek bütçe çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere Kalkınma Ajanları Genel Müdürü Ahmet Şimşek'i Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ile birlikte makamında ziyaret etti.

Fırat Kalkınma Ajansı’ndan acentelere destek 

Fırat Kalkınma Ajansı, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli’nin turizminin canlandırılması amacıyla başlattığı Fırat Turu programıyla seyahat acentelerine tur başına 36 bin lira destek sağlayacak. 

Akıncı Reisi Abdulhavap Demirel’e vefa programı

Geçtiğimiz gün İstanbul’da vefat eden Akıncı Gençlik liderlerinden Abdulvahap Demirel için vefa programı düzenlenecek.

Bakan Kirişci: 'Türkiye bölgesel bir güç olmanın ötesine geçti, artık sözü dinlenilen ve atmış olduğu adımların izlenildiği global bir oyuncu'

Türkiye'nin artık herhangi bir ülke olmadığını belirten Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, 'Türkiye sadece 780 bin kilometrekarelik bir alana sıkıştırılabilecek, hapsedilecek ve kendi coğrafyasıyla meşgul olacak bir ülke değil. Aynı zamanda 462 bin kilometrelik bir mavi vatanımız var. Bununla beraber bölgesel bir güç olmanın ötesine geçti. Artık sözü dinlenilen, atmış olduğu adımların izlenildiği global bir oyuncu olduğunu gösterdi' dedi.

Sevgilisini 2 saat boyunca darp edip 5 yerinden bıçaklayan doktorun 20 yıla kadar hapsi istendi

Elazığ'da doktor sevgilisi tarafından 2 saat boyunca öldürülesiye darp edilen ve 5 yerinden bıçaklanan genç kadın, ölümden dönmüştü. Şüpheli S.B.'nin yargılanmasının yapılarak eylemine uyan TCK'nın 82/1.f , 35 maddesi gereğince cezalandırılması talep edildi.

Yaylada rahatsızlan kadın yolda kalınca helikopter ile hastaneye kaldırıldı

Elazığ'da yanlış hap içen ve rahatsızlanan kadına karayolu ile ulaşılamayınca devreye jandarma girdi. Helikopter ile bölgeye giden ekipler, kadını alarak hastaneye yetiştirdi.

Elazığ'da suç makinesi yakalandı

Elazığ'da 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve aynı zamanda 33 farkı suçtan kaydı bulunan firari şahıs yakalandı.

15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Elazığ'da polisin yaptığı çalışmada, hırsızlık suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Elazığ'da 38 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı suçlardan aranan 12 şüpheli yakalanırken, bunlardan toplamda 38 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uzm. Dr. Cihangiroğlu: 'Salmonelloz, tifo veya benzeri klinik tablolara da neden olabilmektedir'

Salmonelloz mikrobunun hastalık yapıcı özeliğinin yaz aylarında daha fazla artış gösterdiğini belirten Uzm. Dr. Mustafa Cihangiroğlu, Salmonelloz ülkemizde çok sık gastroenterite (sindirim sisteminin enfeksiyon veya iltihaplanması) neden olan bir mikroorganizmadır. Gıdalar ve hayvansal ürünler ile insana bulaştıktan sonra bağırsakta çoğalıp bulantı, kusma ve ishale sebep olabilmekte ve birkaç gün içinde kendini sınırlayıp iyileşebilmekte. Ama direnci düşük kişilerde veya mikropların çok yoğun alındığı zamanlarda tifo veya benzeri klinik tablolara da neden olabilmektedir dedi.

Elazığ'da jandarmadan zehir tacirine şok baskın

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 568 gram esrar, 68 gram kubar esrar, 21 adet ecstasy hap ve 1 gram metamfetamin ele geçirildi.

İçmediği sigaraların koleksiyonunu yapıyor

Elazığ'da yaşayan Vedat Urhan, 46 yıldır topladığı değişik markalardaki sigara paketleri ile koleksiyon yaptı. 15 yıl önce bıraktığı sigarayı artık içmediği için mutlu olduğunu belirten Urhan, İçmiyorum, sigaraları hapsediyorum dedi.

Elazığ'da 21 suçtan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı

Elazığ'da 21 ayrı suçtan hakkında toplam 10 yıl 6 ay 5 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başkan Ulaş'ın acı günü

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş'ın kardeşi Vahap Ulaş (42)vefat etti.

Kız arkadaşını 10 bıçak darbesiyle öldürmüştü, mahkemede 24 yıl ceza alınca hüngür hüngür ağladı

Elazığ'da Nisan ayında kız arkadaşını bir barakada 10 bıçak darbesiyle öldüren zanlı mahkeme heyeti tarafından 24 yıl hapis cezasına çarptırırken, sanık kararın ardından hüngür hüngür ağladı.

Genç kıza 6 yıl boyunca tacizde bulunan şahıs 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Elazığ'da önce anneye ardından da 6 yıl boyunca 16 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunan şahıs, 30 yıl hapis cezasına çarptırılarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da 3 çocuk annesini öldüren zanlıya müebbet hapis

Elazığ'da mevsimlik işçilere çavuşluk yapan 3 çocuk annesi Kebire Atamaz'ı evinin önünde öldüren zanlıya iyi hal indirimi uygulanmadı, müebbet hapis cezası verildi.

Elazığ'da 6 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı

Elazığ'da 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçlarından 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

Jandarma uyuşturucu firarisini çadırda yakaladı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 6 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari zanlıyı, Palu ilçesinde çadırda saklanırken yakaladı.

Elazığ'da 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Elazığ'da uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, jandarma ekiplerinin takibi sonucunda yakalandı.

Elazığ'da Aranan 3 Şüpheli Tutuklandı

Elazığ'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şüpheli polis tarafından yakalandı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da bir hafta içerisinde 39 şüpheli tutuklandı

Elazığ polisinin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmada aralarında 10'ar yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıslarında olduğu 103 şüpheli yakalandı, 39'u tutuklandı.

Elazığ'da depreminde 14 kişinin öldüğü Dilek Sitesi ile ilgili 23 şüpheli hakkında dava açıldı

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremde 14 kişinin hayatını kaybettiği Dilek Sitesi ile ilgili 23 kişi hakkında iddianame hazırlanarak dava açıldı. Her bir sanık için iddianamede 210'ar yıl hapis istendiği öğrenilirken, savcılıkta açıklamada bulundu.

Elazığ'da şok baskınla yakalanan uyuşturucu taciri tutuklandı

Elazığ'da polisin şok baskınıyla bin 82 adet uyuşturucu hap ve sahte paralarla yakalanan şüpheli tutuklandı.

Uyuşturucu tacirine şok baskın, hepsi odunluktan çıktı

Elazığ'da polisin uyuşturucu tacirinin evine düzenlediği şok baskında narkotik köpeği Nina bin 82 adet uyuşturucu hap ile sahte paraları odunlukta buldu. Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Terör propagandası yapan 2 şahsa ceza

Elazığ'da sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesiyle yargılanan 2 sanığa 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezası verildi.

Radyo Kent, Efsane Kadroyla Yeni Yayın Dönemine Gümbür Gümbür başladı

Elazığ'ın en iyi müzik ve haber radyosu Radyo Kent, bir çok sürprizle yeni yayın dönemine 'merhaba' dedi. 

Çantasından uyuşturucu çıkan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığı çalışmada çantasından kokain, hap, esrar ve tabanca çıkan şüpheli tutuklandı.