Harman Haberleri

Harman Haberleri

Şair İhsan Nazik’in yeni kitabı okurlarıyla buluştu 

Elazığlı Şair İhsan Nazik’in yeni kitabı “Yedi Dağın Harmanı” Elazığ Belediyesi’nin katkıları ile okurları ile buluştu.

Yedi Dağın Harmanı’nın ikinci cildi çıktı 

Şair İhsan Nazik’in kaleme aldığı ‘Yedi Dağın Harmanı’ şiir kitabının ikinci cildi okurlarıyla buluştu. 

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Harman, 'Kalp ve damar hastalığı olanlar mutlaka diyetlerine dikkat etmeli'

Kalp ve damar hastalarının Kurban Bayramında diyetlerine dikkat etmeyip, fiziksel aktivitelerini azalttığını belirten Kardiyoloji Uzmanı Dr. Murat Harman, Maalesef bu ciddi ve ölümcül sonuçlara yol açabilir. Kalp ve damar hastalığı olanlar tıpkı Kurban Bayramı öncesinde olduğu gibi mutlaka diyetlerine dikkat etmeleri gerekmektedir dedi.

Uzm. Dr. Harman: 'Kalp hastaları oruç tutmadan önce hekimlerine danışmalı'

Elazığ Mendiline Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Murat Harman, kalp hastalıklarının çarpıntı gibi basit bir şikayetten ileri evre kalp yetmezliği gibi ciddi hastalıkları içeren geniş bir hastalık grubu olduğunu belirterek, kalp hastalarının oruç tutup tutmama konusunda karar vermeden önce hekimleri ile görüşüp birlikte karar vermeleri gerektiğini söyledi.

Üniversitelerde hibrit eğitim dönemi

Koronavirüs ile birlikte çok hızlı bir değişime uğrayan eğitim sektörü için önümüzdeki dönemde hibrit eğitim seçeneği de konuşulmaya başlandı. Online ve kampüs içi eğitimin harmanlanması olarak bilinen hibrit eğitim ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Prof. Dr. Şirin Karadeniz, “Derslerin bir kısmını online bir kısmını yüz yüze veriyor olmanız sizin hibrit bir üniversite oldum demeniz için yeterli değildir” dedi.

İş yerini benzin dökerek yaktı, ’Yanlışlıkla çıktı yangın’ dedi

Kayseri'nin Talas ilçesinde işlettiği kafenin bir bölümünü benzin dökerek yakan şahıs, kendini kurtarabilmek için Yanlışlıkla çıktı yangın dedi.

Kolunu iş makinesine kaptıran çiftçi hayatını kaybetti

Tokat'ın Almus ilçesinde kolunu harman makinesine kaptıran çiftçi hayatını kaybetti.