Hastanede Haberleri

Hastanede Haberleri

Bekir Yunus Uçar vefat etti

Merhum Timurtaş Hoca’nın oğlu olan Bekir Yunus Uçar, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti 

TBMM Genel Kurulu'nda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti. 

Başkan Fethiye Atlı’nın acı günü

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’nın eşi Bekir Atlı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Elazığlı bir hayırsever kimsesiz çocuğun mezarını yaptırdı 

Elazığ’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ağır zihinsel engelli çocuğun cenazesi ailesi tarafından kabul edilmeyince çocuğun cenazesi kimsesizler mezarlığına defnedilmişti. Elazığ’da iki gündür yürekleri sızlatan bu durum üzerine Elazığlı bir hayırseverde bugün kimsesiz çocuğun mezarını yaptırdı. 

Milletvekili Şaroğlu ile Başkan Duran’dan yaralı Polis Memuruna ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ile Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, Doğukent Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki operasyonda yaralanan polis memurunu hastanede ziyaret etti.

Otomobilin çaptığı 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Elazığ'da yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına otomobil çaptı. Ağır yaralanan 5 yaşındaki Eleysa, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kupası açılarak oyun parkına dalan kamyonetin sürücüsü hayatını kaybetti

Elazığ'da kupa kısmının açılmasıyla çocuk parkına dalan kamyonetin sürücüsü, hastanede 5 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Şehit Fethi Sekin'in babası hayatını kaybetti

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Elazığ'da 4'üncü kattan düşen çocuk yaralandı

Elazığ'da bir binanın 4'üncü katından düşen 16 yaşındaki kız çocuğu şans eseri sağ kurtuldu. Hafif yaralan çocuk, hastanede tedavi altına alındı.

Aldığı etten 'Şarbon' bulaştı, kasap dükkanı mühürlendi

Elazığ'da yaşayan Bekir Aydın, 9 gün önce kentte faaliyet gösteren bir kasaptan et aldı. Aldığı etten kendisine şarbon bulaşan Aydın'ın hayatı alt üst oldu. Hastanede yaşam mücadelesi veren Aydın, İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı diyerek duruma tepki gösterdi. Yaşanan olayın ardından şarbonlu etin satıldığı kasap dükkanı mühürlendi.

Hastanede silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan şahsın ortağı, 'Tüm emniyet teşkilatı yanımızda oldu'

Fırat Üniversitesi Hastanesinde silahla vurularak ağır yaralanan Abdulhadi Bilken'in tedavisinin devam ettiğini dile getiren ortağı Burhan Daş, 'İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın ilk başından bugüne kadar titiz bir şekilde çalışmıştır. Olayın hemen ardından şüpheli şahıs, kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Başta İl Emniyet Müdürü Celal Sel olmak üzere tüm emniyet teşkilatı yanımızda oldu' dedi.

Hastanede dehşet saçan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesinde silahla dehşet saçan ve 3 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı.

Otomobilin çarptığı 13 yaşındaki çocuk öldü

Elazığ'da otomobilin çarpması sonucu bisikletiyle birlikte aracın altında kalan 13 yaşındaki çocuk, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastanede dehşet saçan şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesinde silahla dehşet saçan ve 3 kişiyi yaralayan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Önce ağabeyi ardından kardeşini vurdu

Elazığ'da dün hastane içinde çıkan silahlı kavganın, 3 gün önce çıkan başka bir olayın devamı olduğu öğrenildi. Zanlı ilk olayda bir kişiyi ayağından yaralarken ikinci olayda ise kardeşini vurdu. Ağır yaralanan şahsın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Hastanedeki silahlı kavgada seken kurşunlardan biri bekleyen vatandaşa isabet etmiş

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi içinde çıkan silahlı kavgada seken kurşunlardan birinin, hastaneye gelen ve olayla ilgisi olmayan bir kadına isabet ettiği öğrenildi. Saldırgan ve yaralıların sivil vatandaş olduğu kaydedilirken, yaşanan olay hastane girişlerine yerleştirilmesi planlanan X-Ray cihazı tartışmalarını da alevlendirdi.

Doktor sevgilisinin evinde dehşeti yaşayan genç kadın 2 saat boyunca darp edildi, 5 yerinden bıçaklandı

Elazığ'da doktor sevgilisi tarafından 2 saat boyunca öldürülesiye darp edilen ve 5 yerinden bıçaklanan genç kadın, ölümden döndü. Sırtına aldığı bıçak darbesi ile akciğeri sönen ve makine bağlı şekilde nefes alan kadın hastanede tedavi altına alındı. Kadınlara cesaret vermek için konuştuğunu belirten talihsiz kadın, Beni darp ede ede yorulmuştu. Bir fırsatını bulup kaçtım, komşuya sığındım dedi. Olayın ardından yakalanıp mahkemeye sevk edilen cani doktor tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP'ye Elazığ'da soğuk duş: 'Niye ortaya düşmüşsünüz'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile CHP 10 milletvekiliyle çarşıda bir araya gelen Elazığlı bir teyze, heyete tepki gösterdi. Ekonomisi konusu açılınca teyze, Ben zamanında hastanede yattığımda bir ilaç bulamıyordum. Şimdi benim eşim hastanede yatıyor; aynı 5 yıldızlı otel gibi. Yemeği, bakımı her şeyi var. Niye ortaya düşmüşsünüz' dedi.

Devrilen traktör altında kalan sürücü öldü

Elazığ'da şarampole devrilen traktörün altında kalan ve ağır yaralanan sürücü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Elazığ'da traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında traktörün altında kalan sürücü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Elazığ'da otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti

Elazığ'da otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastanede tedavi altında olan 12 yaşındaki çocuk, yaşam savaşını kaybetti.

Tansiyon şikayetiyle gittiği hastanede böbreğinde tümör olduğunu öğrendi, kapalı yöntem ile sağlığına kavuştu

Elazığ'da yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye giden 4 çocuk babası Hasan Şahin'in böbreğinde 2 santimetrelik tümör çıktı. Şahin, Laparoskobik Parsiyel Nefrektomi (böbrek koruyucu cerrahi) ile böbrek tümöründen kurtularak sağlığına kavuştu.

Elazığspor eski kalecisi Münir Yılmaz vefat etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanı ve Elazığspor eski kalecisi Münir Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Elazığ'da 2 kişinin öldüğü olayda yaralanan çocuğun yaşam mücadelesi sürüyor

Elazığ'da dün akşam saatlerinde eski damadın cinnet geçirmesi sonucu kayınvalide ve baldızın öldüğü olayda yaralanan 10 yaşındaki Ali Tayyip Demirbağ'ın hastanede yaşam mücadelesi sürüyor.

Kuzeni tarafından bıçaklanan şahıs öldü

Elazığ'da tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanan şahıs, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Elazığ'da kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekildi

Elazığ'da özel bir hastanede, Kanser Farkındalık Oluşturma Ayı öncesinde düzenlenen etkinlikte hastalara ücretsiz tarama tetkikleri yapıldı.

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakım Evinde 5 binin üzerinde hayvan tedavi edildi

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakım Evinde 5 yılda 5 binin üzerinde hayvan tedavi edilirken, başıboş gezen sokak hayvanları, hastanede tedavi edildikten sonra alttan ısıtmalı odalarda barınmaya devam ediyor.

Türk: Tıbbi sekreterler en büyük destekçilerimizdir

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başmüdürü İlyas Türk, hastanede çalışan tüm tıbbi sekreterlerin günlerini kutladı.

Yemek borusunu delen cismin turp olduğunu zannetti, gerçek sonradan ortaya çıktı

Mardin'de yaşayan, ailesi ile birlikte akşam yemeği yerken yemek borusuna yabancı cisim kaçan ve Medical Park Elazığ Hastanesine sevk edilen Hasan Nas, gerçekleştirilen başarılı operasyonla 3 gün sonra sağlığına kavuştu. Farklı bölümlerde 3 farklı uzman doktorun müdahalesi sonrası yemek borusunu delen kemiğin çıkarıldığı talihsiz adam, turp yedikten sonra kendini hastanede bulduğunu söyledi.

Üzerine 10'uncu kattan kadın düşen adam, hastaneden taburcu oldu

Elazığ'da 10'uncu kattan atlayan bir kadın hayatını kaybetmiş, üzerine düştüğü Vedat Güven ise şans eseri yaralı kurtulmuştu. Hastanede yapılan tedavisinin ardından Güven, bugün hastaneden belindeki 8 platin ile taburcu oldu.