Hatif Çadırcı Haberleri

Hatif Çadırcı Haberleri

Başkan Çadırcı öğretmenlerin gününü kutladı

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, beldedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin günlerini kutlayıp kendilerine karanfil verdi.

Başkan Çadırcı, 'OSB yolumuz, hak ettiği standarda kavuşuyor'

Organize Sanayi Yolu'nun hak ettiği standartlara kavuşacağını aktaran Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, 'Problemi el birliği ile çözüme kavuşturmak için İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden tam hızla çalışmalarına devam ediyor' dedi.

Elazığ'da 3 bin öğrenci sinema keyfi yaşadı

Elazığ'da Yazıkonak Belde Belediyesi tarafından Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın Projesi çerçevesinde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı öncülüğünde 3 bin öğrenci sinemaya götürüldü.

Elazığ'da müftü ve belediye başkanı öğrencilerle birlikte halat çekme yarışı yaptı

Elazığ'ın Yazıkonak beldesinde düzenlenen yaz şenliklerinde İl Müftüsü Selami Aydın ve Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, öğrencilerle birlikte halat çekme yarışması yaptı.

Öğrenciler davet etti, Başkan Çadırcı bahar şenliklerine katıldı

Elazığ Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji tarafından düzenlenen bahar şenliği etkinliğine katıldı.

Başkan Hatif Çadırcı çocuklarla bir araya geldi

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, çocuklarla zaman geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Başkan Çadırcı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık belde sakinlerinin kapılarını çalarak hasta vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Çadırcı Suriyeli ailelerle iftarda bir araya geliyor

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, beldede ikamet eden Suriyeli ailelerle iftarda bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor.

Yazıkonak Belediyesinden teşekkür ziyareti

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, kendilerine sağladıkları kitap desteğinden dolayı Deniz Feneri Derneğini ziyaret etti.

Başkan Çadırcı: 'Çalışmalarımızın yapılması gençliğe hizmet noktasında ciddi bir adım olacaktır'

Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Çalışmalarımızın yapılması gençliğe hizmet noktasında ciddi bir adım olacaktır' dedi.

Başkan Çadırcı, lise öğrencilerini unutmadı

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Genç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine sınavlara hazırlık ve kaynak kitap gönderdi.

Vali Toraman'dan Yazıkonak beldesine Kültür Merkezi müjdesi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Yazıkonak Belde Belediyesini ziyaret ederek Başkan Hatif Çadırcı'dan bilgi aldı.

Başkan Hatif Çadırcı, makam aracıyla köy köy gezip kitap dağıtıyor

Elazığ’ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı öncülüğünde Elazığ başta olmak üzere Bingöl ve Tunceli’de okuyan öğrenciler için 65 bin adet kitap toplanıp dağıtıldı.

Yazıkonak Belediyesi Maske Üretimine Başladı

Yazıkonak Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgı hastalığıyla mücadele kapsamında, maske üretimine başladı.

Yazıkonak'ta koronavirüs tedbirleri

Yazıkonak Belediyesi korona virüs sebebiyle beldede bulunan okul, cami ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerleri dezenfekte ederek tedbirleri artırdı.