Hava Haberleri

Hava Haberleri

Havabulut: Esnaflarımız ekonomik sorunları aşamıyor

Esnafların yaşadığı ekonomik sıkıntılar üzerine konuşan Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Odası Başkanı Mehmet Havabulut, “Elazığ halkı yerel halka destek olmalı” dedi.

Gezeravcı, Uzay Komutanlığı'na atandı

Uzaya çıkan ilk Türk astronot olan Hava Pilot Albay Alper Gezeravcı, 2024 Yılı Genel Atamalar' ile Uzay Komutanlığı emrine atandı.

THY Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim’de Elazığ’da yapılacak

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu toplantısı 3 Ekim perşembe günü Elâzığ’da yapılacak. Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın öncülüğünde gerçekleşecek toplantıyla Elâzığ’ın kültür, turizm ve gastronomisinin dünyaya tanıtılması amaçlanıyor.

Şehitlerimiz Elazığ’dan uğurlanacak

Tunceli’nin Ovacık İlçesi Kuşluca Köyü Mevkisinde zırhlı askeri aracın devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 4 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimiz yarın sabah Elazığ Havalimanından memleketlerine uğurlanacak.

Ertan’dan, THY kararına sert tepki!

Türk Hava Yolları Elazığ Şube Müdürlüğü’nün Muş’a bağlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, kararın Elâzığ’a bir haksızlık olduğunu ve geri adım atılması gerektiğini söyledi.

Elazığ Havalimanı Temmuz ayı yolcu sayısı açıklandı

Elazığ Havalimanı 2024 Temmuz ayı yolcu ve yük taşımacılığı trafiği açıklandı.

Çocuklar gönüllerince eğlendi

Çocuklar hazırlanan açık hava sinemasında çizgi film izlemenin keyfini yaşadı. İpekyolu Uluslararası Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin başlattığı çalışma ile yaz tatilinde öğrencilerin sosyal alanda gelişimine destek olmak amaçlanıyor.

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü Vatandaşları aşırı sıcak havalar ve güneş çarpmasına karşı uyardı

Elazığ İl Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Ramazan GÜRGÖZE, yaz aylarına girdiğimiz bu dönemde yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de sıcaklıkların giderek artması üzerine  vatandaşları güneş çarpmasına karşı uyardı.

Bakan Yardımcısı Alpay’a önemli görev

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay, yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçildi ve yönetim kurulu başkan vekili görevine getirildi.

81 İlin Baro Başkanlığından, İsrail’in katliamına tepki!

Türkiye’de 81 ilin Baro Başkanlığından, İsrail’in sivil Filistin halkına yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısına tepki geldi. Baroların ortak yayımladığı bildiride, İsrail’in saldırıları kınandı, insan hakları ve demokrasiyi savunan ülkelere katliamın önüne geçmesi için çağrı yapıldı.

Havabulut: Esnafa yüklenen faiz kararından dönülmeli

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni kredi faiz oranlarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Elazığ Havalimanı yolcu sayısı açıklandı

Elazığ Havalimanın nisan ayı yolcu sayısı açıklandı. 2023 yılının nisan ayında Elazığ Havalimanını 229 bin 242 yolcu kullanırken, 2024 yılının aynı ayında bu rakam 286 bin 869 oldu.

Bakan’dan uyarı geldi! Bu yaz kavrulacağız

Vatandaşlar baharı beklerken yaz erken geliyor. Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Afrika sıcaklarının etkisiyle çarşamba günü birçok ilde 30 ve üstü derecelerde sıcaklıklar görülecek. Hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki de vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Başkan Havabulut’tan evlenecek çiftlere düğün hediyesi

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni bir uygulamayı hayata geçirerek yeni evlenen çiftlere yapacakları Fotoğraf çekimlerinde indirim çeki vereceklerini duyurdu.

Cip Mesire Alanı’nda sezon açıldı

Havanın güzelliğini fırsat bilenlerin noktası Mesire Alanları oldu.  Bayram tatilinin son gününde Cip Mesire Alanı da dolup taştı.

Elazığ İl Özel İdaresi asfalt sezonunu açtı

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte İl Özel İdaresi de asfaltlama çalışmalarına başladı. Ekipler bu kapsamda 2024 yılı faaliyet programında bulunan ortaçalı-küllük köylerinin bağlantı yolunda finisherle asfalt serimi yaptı.

Son cemre de toprağa düştü 

Baharın müjdesi olarak bilinen, 20 Şubat’ta havaya, ikincisi ise 27 Şubat’ta suya düşen Cemre’nin sonuncusu bugün toprağa düştü. 

Havabulut: Kredi kartlarına yapılacak düzenleme düzeni bozar

Elazığ Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, kredi kartlarında yapılacak düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı. 

Sivrice’de miting gibi SKM açılışı

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak’ın Seçim Koordinasyon Merkezi miting havasında, coşkulu bir kalabalık ile açıldı.

Soğuk havada sıcak karşılama

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen ve yine seçim çalışmalarını sahada yürüten CHP Elazığ Belediye Başkan adayı Av. Coşkun Çağlar Duran bugün sahada karşılaştılar.

Septioğlu için karşılama programı düzenlendi

Yeniden Refah Partisi'nden Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Faruk Septioğlu için Elazığ Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

MHP mitinglere başlıyor!

MHP, 31 Mart seçimleri için açık hava mitinglerine başlıyor. “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” sloganıyla ilk mitingin 28 Ocak günü Mersin'de yapılacağını duyuran Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ikinci mitingin ise 4 Şubat'ta Manisa'da yapılacağını açıkladı.

Elazığ Havalimanı yolcu sayısı açıklandı 

Elazığ Havalimanı 2023 yılı yolcu sayısı açıklandı. 2022 yılında Elazığ Havalimanını 682 bin 24 yolcu kullanırken, 2023 yılında bu rakam 786 bin 391 oldu. 

Elazığ Belediyesi yaban ve sokak hayvanları için çalışma başlattı

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için çalışma başlattı.

Bahçeli: Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör devleti kurmak için faal halde bulunanlara müsaade edilmeyecektir. Bu uğurda her şey göze alınmıştır. Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır. Hangi ülke karşımıza çıkarsa çıksın aynı kararlı muamele onlara da gösterilmelidir." ifadesini kullandı.

Başkan Şerifoğulları’na Elazığ Havalimanı’nda coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı yeniden aday göstermesinin ardından Başkan Şerifoğulları için Elazığ Havalimanı’nda karşılama töreni düzenlendi.

Başkan Havabulut, Ankara'da görüşmeler gerçekleştirdi 

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, esnafın sorunlarının çözümü için ziyaretlerine devam ediyor. 

Türk Hava Kurumu Elazığ yönetimi belli oldu 

Türk Hava Kurumu Elazığ Şube Başkanlığına Yeniden Tamer Kurtoğlu seçildi. 

Başkan Havabulut: Cumhurbaşkanımızdan prim gün sayısının düşürülmesini bekliyoruz 

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı prim gün sayısının indirilmesiyle ilgili müjdesinin yasalaşmasını beklediklerini duyurdu. 

Meteoroli’den Elazığ’a uyarı!

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.