Havaya Haberleri

Havaya Haberleri

Son cemre de toprağa düştü 

Baharın müjdesi olarak bilinen, 20 Şubat’ta havaya, ikincisi ise 27 Şubat’ta suya düşen Cemre’nin sonuncusu bugün toprağa düştü. 

CHP Elazığ İl Başkanı Duran’ın makam aracına silahlı saldırı

Elazığ’da kimliği belirsiz kişilerce CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran’ın makam aracının önünden havaya 7 el ateş edildi. Güvenlik güçlerince yapılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren zanlılar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Havaya ateş açan 2 şüpheli yakalandı

Elazığ'da havaya ateş açan 2 şüpheli jandarma tarafından silahlarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Davula ritim tutan şahıs, iki eline aldığı silahla havaya ateş açtı

Elazığ'da asker eğlencesinde bir şahıs, halay çekildiği sırada eline aldığı iki silahla davula ritim tutarak havaya ateş açtı.

Magandalar, düğün konvoyunda havaya ateş açtı

Elazığ'da cadde üzerinde ilerleyen düğün konvoyundaki magandalar havaya ateş açıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ekmek sırası beklerken başına düşen cam parçaları ile yaralandı

ELAZIĞ (İHA) – Elazığ'da motosikletli bir grubun havaya 8 el ateş etmesi sonucu kurşunlar bir binanın 4'üncü katındaki balkon camına isabet etti. Kurşunların isabet ettiği balkon camı patlarken, parçaları ise binanın altında bulunan fırında ekmek sırası bekleyen vatandaşın kafasına saplandı.

Bir daha hesap ödemeyeceklerini söyleyip havaya ateş açan 3 kişi tutuklandı

Elazığ'da bir mekanda hesap ödedikten sonra bir daha hesap ödemeyeceklerini ve mekanın kendileri için çalışacağı tehditlerini savuran, çıkışta da havaya ateş açan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hesap ödedikten sonra tehditler savurup havaya ateş açan 3 şüpheli yakalandı

Elazığ'da bir mekanda hesap ödedikten sonra bir daha hesap ödemeyeceklerini ve mekanın kendileri için çalışacağı tehditlerini savuran, çıkışta da havaya ateş açan 3 şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Polis aracıyla kaçmaya çalışan şüpheliyi havaya ateş açarak yakaladı

Elazığ'da adliye önünde şüpheli bir aracı durduran polis, yaya olarak kaçmaya çalışan 2 şahıstan birini kovalamaca sonrası havaya ateş açarak yakaladı.

Tarlada çalışanlar, kovaları havaya fırlatarak sezonu kapattı

Okulların mezuniyet töreninde genelde kepler havaya atılarak sevinç gösterisi yapılırken, Elazığ'da bazı tarlalarda çalışanlar hasat döneminin sonu olması nedeniyle kovaları havaya fırlatıp sezonu kapattı.

Havaya rastgele ateş eden şüpheli yakalandı

Kahramanmaraş'ta bir iş yeri önünde rastgele havaya ateş eden şüpheli 2 adet silahla birlikte yakalandı.

Arslan: Şehrin umuda ihtiyacı var

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ'daki mutsuzluk kısır döngüsünün zarar verici boyuta ulaştığını belirterek, "Bu şehrin umuda ihtiyacı var. Pozitifizme ihtiyacı var. Bunu yapmazsak, yaptıklarımız boşa, havaya gidecek. Bu böyle olmaz. Hayat böyle sürmez." dedi. 

Metrelerce havaya savrulan oğlu ölümden döndü

Antalya'da geçtiğimiz yıl motosikletle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında metrelerce havaya fırlayan oğlu ağır yaralanan baba, geçmiş olsun beklediği otomobil sürücüsünün görülen davada şikayetçi olmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Baba, 'Bir 'geçmiş olsun' bile demedi. Kazayla insanlar ölüyor her şey oluyor. Ben onu affedebilirdim ama bu saatten sonra hiç affetmeyeceğim' dedi.