Hayatını Kaybeden Haberleri

Hayatını Kaybeden Haberleri

Ülkü Ocakları darbenin yıldönümünde mevlit düzenledi

Ülkü Ocakları Elâzığ İl Başkanlığı 12 Eylül 1980 Darbesi’nin 44. Yıldönümünde hayatını kaybedenler için mevlit düzenledi.

Gür, toprağa verildi

Geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Yağız Gür, toprağa verildi.

Filistin için 24 saat nöbet!

Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Gazetecileri anmak ve saldırılara tepki göstermek için İstanbul'da aralıksız 24 saat sürecek canlı yayın başlattı.

EKİDER, Gazze ve Doğu Türkistan için program düzenledi

Evrensel Kur'an İlimleri Derneği tarafından Gazze ve Doğu Türkistan’da hayatını kaybedenler için program düzenledi. Gazze ve Doğu Türkistan için tek yürek diyerek toplanan kalabalık, İsrail’e karşı boykot çağrısı yaptı.

Gazze'de can kaybı 30 bine dayandı

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli sayısı 29 bin 514'e ulaşırken, yaralılar ise 69 bin 616'ya yükseldi.

Yasemin Açık Vakfı deprem bölgesinin sosyal gelişimi için proje geliştirecek

Yasemin Açık Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri andı. Dayanıklı şehirler, dirençli işletmeler, sağlam ve sağlıklı yapılar için her şeyden önce dayanıklı bir toplum inşa edilmesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Açık, “Biz de bu yaklaşımla depremden etkilenen kentler başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da özellikle kız çocuklarının, gençlerin ve kadınların hayatına değer katacak çalışmalar yapmayı, ulusal ve uluslararası olmak üzere kapsamlı iş birlikleri geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

BAŞKAN YILMAZ’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, bugün öğle saatlerinde Rızaiye Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaş ve yaralananlar için mesaj yayımladı. 

Milletvekili Erol: Hepimizin ortak bir kimliği var o da Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olmaktır

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, vefatının 3'üncü senesinde hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi kurucusu Haydar Baş için düzenlenen programa katıldı.

AFAD depremlerde can kayıplarını açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı arttı. Gelen son dakika haberine göre AFAD Başkanı depremlerde 50 bin 96 kişi hayatını kaybettiğini bildirdi.

AFAD açıkladı! Can kayıpları 41 bin 156'ya çıktı

AFAD Başkanı Yunus Sezer, depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 41 bini aştığını bildirdi. Sezer 1 milyona yakın binada hasar çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

EHAD: Yitirdiğimiz her bir can için bir hatim okuyoruz

Evrensel Hafızlar Derneği, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için hatimler okuyacak. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde yiten canlar için okunacak hatimlere vatandaşlarda katılım sağlayabilecek. Hatim ve cüz okumak isteyen vatandaşlar “hatim.ehad.org.tr” web sayfasını ziyaret edebilirler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hayatını kaybedenlerin sayısını paylaştı

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan büyük deprem sonrasında alanda incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayatını kaybeden vatandaşların sayısını paylaştı. 

Elazığ Valiliği sağlık hizmetindeki son durumu açıkladı 

Elazığ Valiliği, Elazığ’da hayatını kaybeden depremzede sayısını ve bölgedeki sağlık ekip sayıların açıkladı.

Çiçek Teyze: Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum

Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek Özen'i ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 24 Ocak Elazığ Depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı. 78 yaşındaki Çiçek Teyze ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini dile getirerek 'Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreğimi, ciğerlerimi istesin veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun.' dedi.

Taner Er: Depremin yıl dönümünde yaşamını yitirenlere rahmet diliyoruz

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er,  24 Ocak depreminin yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi. 

Elazığlı bir hayırsever kimsesiz çocuğun mezarını yaptırdı 

Elazığ’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ağır zihinsel engelli çocuğun cenazesi ailesi tarafından kabul edilmeyince çocuğun cenazesi kimsesizler mezarlığına defnedilmişti. Elazığ’da iki gündür yürekleri sızlatan bu durum üzerine Elazığlı bir hayırseverde bugün kimsesiz çocuğun mezarını yaptırdı. 

Muhtar Hikmet Dursun son yolculuğuna uğurlandı

Elazığ'da hayatını kaybeden 54 yaşındaki Olgunlar Mahallesi Muhtarı Hikmet Dursun kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Baba, oğul ve amca son yolculuklarına uğurlandı

Elazığ'da yengelerinin cenazesine gitmek için yola çıkan baba, oğul ve amcanın içinde bulunduğu otomobilin kaza yapması sonucu hayatını kaybeden 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

Hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı

Elazığ'da hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi emekli hakim albay Mustafa Güzel son yolculuğuna uğurlandı.

Elazığ'da Mayıs ayında 235 trafik kazası meydana geldi, 167 kişi yaralandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı istatistiklerine göre, Elazığ'da Mayıs ayında meydana gelen 235 kazada hayatını kaybeden olmazken, 167 kişi yaralandı.

Kemal Sunal'ın oynadığı 'Atla Gel Şaban' filmi Elazığ'da gerçek oldu: Minibüse binmeden yazamıyor

Elazığ'da yaşayan daha önce de lösemi hastalığına yakalandığı zamanlarda hastane ranzalarında kitap yazan Ramazan Öner, şimdiler de ise her gün işe gittiği minibüste yeni kitabını yazıyor. Öner'in sadece minibüste kitap yazdığını görenler, 3 Temmuz 2000'de hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı, 1984 yapımı 'Atla Gel Şaban' filmini hatırlıyor.

Görenler şoke oldu, 'Müslüm Gürses' Elazığ sokaklarını turladı

Arabesk müziğin unutulmaz isimleri arasında yer alan ve 2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Elazığlı Baki Çiçek, uzun yıllar sonra geldiği memleketinin sokaklarında gezince 7'den 70'e herkes cep telefonlarına sarılarak fotoğraf çekmek için yarışa girdi.

Münir Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanı ve Elazığspor'un eski kalecisi Münir Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı.

Kadın muhtar cinayete kurban giden kadınların isimlerini ağaçlarda yaşatacak

Elazığ'da kadın muhtar Seda Gündoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hayatını kaybeden kadınların isimlerini ektikleri ağaçlarda yaşatarak farkındalık oluşturdu.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Elazığ'da anıldı

2015 yılında Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Elazığ'da anma programı düzenlendi.

Oral Arslan'ın ismi Türkiye Gençler Boks Şampiyonası'na verildi

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden milli sporcu ve antrenör Oral Arslan'ın ismi Adana'da yapılacak olan Gençler Türkiye Boks Şampiyonası'na verildi.

Unutmadık

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen, merkez üssü Sivrice ilçesi 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.

Arslan: Depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ikinci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak yaşanan tüm acıları ilk günkü tazeliğinde halen yüreklerinde hissettiklerini belirterek, 'Felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Böyle acıların bir daha yaşanmamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum' dedi.

Elazığ Valiliğinden Enes Kara açıklaması

Elazığ Valiliği, hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara olayıyla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini bildirdi.

Beyin kanaması geçiren jandarma uzman çavuş hayatını kaybetti

Elazığ'da beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden jandarma uzman çavuş Tuncay Çağlar'ın naaşı, düzenlenen törenle memleketi Amasya'ya gönderildi.