Hayatını Haberleri

Hayatını Haberleri

Ülkü Ocakları darbenin yıldönümünde mevlit düzenledi

Ülkü Ocakları Elâzığ İl Başkanlığı 12 Eylül 1980 Darbesi’nin 44. Yıldönümünde hayatını kaybedenler için mevlit düzenledi.

Tabuta Sığmayanlar’da Elazığlı Şehit Yusuf Ataş anlatıldı

Tabuta Sığmayanlar programında Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit olan Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın hayatı anlatıldı. Şehit Yusuf Ataş’ın hayatını ve vasiyetini ailesi anlattı.

Gür, toprağa verildi

Geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Yağız Gür, toprağa verildi.

Müdür Cebeloğlu vefat etti

Elazığ Belediyesi Afet İşleri Müdürü Yusuf Cebeloğlu hayatını kaybetti. Merhum Cebeloğlu için bugün ikindi namazına müteakip Sürsürü Merkez Camisinde cenaze namazı kılınacak.

Vali Kaldırım'ın acı günü

Elazığ eski Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın annesi Hamide Kaldırım hayatını kaybetti.

Bekir Yunus Uçar vefat etti

Merhum Timurtaş Hoca’nın oğlu olan Bekir Yunus Uçar, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Naci Görür’ün Sesimi Duymayan Kaldı Mı? Kitabı çıktı

Prof. Dr. Naci Görür’ün hayatını anlatan “Sesimi Duymayan Kaldı Mı?” kitabı okuyucuyla buluştu.

İran Cumhurbaşkanı ibrahim Reisi hayatını kaybetti

İran devlet televizyonu, Akıncı İHA’nın tespitlerinin ardından bulunan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan’ı taşıyan helikopterin enkaz noktasında yaşam belirtisi olmadığını duyurdu.

Milletvekili Keleş’ten, 6. Noterle ilgili açıklama

Milletvekili Keleş, ”24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'ımızda meydana gelen deprem, şehir merkezinde yaşayan birçok vatandaşımızı etkiledi. Bu felaketin ardından, vatandaşlarımızın güvenli konutlara erişimini sağlamak amacıyla TOKİ tarafından yapılan konutlarla birlikte Güneykent Mahallesi, Elazığ'ın yeni yerleşim merkezi haline geldi. Nüfus, iş yoğunluğu, ticaret ve çalışma hayatının artış gösterdiği Güneykent Mahallesi’nde yeni bir noter ihtiyacı oluşmuştu. Bu ihtiyacı karşılamak için Adalet Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Güneykent Mahallesi’ne noter açılması Adalet Bakanı Sn. Yılmaz Tunç’un imzasıyla 20 Mart tarihinde onaylandı ve süreç başladı” dedi.

Filistin için 24 saat nöbet!

Anadolu Yayıncılar Federasyonu İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Gazetecileri anmak ve saldırılara tepki göstermek için İstanbul'da aralıksız 24 saat sürecek canlı yayın başlattı.

EKİDER, Gazze ve Doğu Türkistan için program düzenledi

Evrensel Kur'an İlimleri Derneği tarafından Gazze ve Doğu Türkistan’da hayatını kaybedenler için program düzenledi. Gazze ve Doğu Türkistan için tek yürek diyerek toplanan kalabalık, İsrail’e karşı boykot çağrısı yaptı.

Okan'ı kaybettik

Elazığ'ın sevilen simalarından Okan Aydemir hayatını kaybetti.

Şükrü Kacar, hayatını kaybetti 

Elazığ’ın tanınmış ailelerinden Gazeteci-yazar, Eski Belediye Başkanı Şükrü Kacar hayatını kaybetti. 

İçmeli ailesinin acı günü

ELFED Onursal Başkanı Faik İçmeli'nin babası Osman İçmeli hayatını kaybetti.

Gazze'de can kaybı 30 bine dayandı

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli sayısı 29 bin 514'e ulaşırken, yaralılar ise 69 bin 616'ya yükseldi.

E-Devlet'ten yeni hizmet

e-Devlet portalı, vatandaşın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Siteye, emekli adayları için yeni özellik eklendi. Gerekli şartları sağlayan kullanıcılar, yapacakları basit bir işlemle emekli olunca alacakları olası maaşı artık e-Devlet'ten de öğrenebilecek. 

Yasemin Açık Vakfı deprem bölgesinin sosyal gelişimi için proje geliştirecek

Yasemin Açık Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri andı. Dayanıklı şehirler, dirençli işletmeler, sağlam ve sağlıklı yapılar için her şeyden önce dayanıklı bir toplum inşa edilmesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Açık, “Biz de bu yaklaşımla depremden etkilenen kentler başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da özellikle kız çocuklarının, gençlerin ve kadınların hayatına değer katacak çalışmalar yapmayı, ulusal ve uluslararası olmak üzere kapsamlı iş birlikleri geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Gür ailesinin acı günü

Elazığ’da sağlık sektörü üzerine hizmet veren özel bir hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Erduran Gür’ün annesi Miyase Gür hayatını kaybetti.

Enstrüman ve konservatuvara hazırlık kursları sürüyor

Elazığ Belediyesi, müziğe ve sanata ilgi duyan vatandaşların kültür ve sanat hayatını canlandırmak için enstrüman ve konservatuvara hazırlık kurslarını bütün hızıyla sürdürüyor.

Jeofizik Mühendisi Ramazan Bulut hayatın kaybetti 

İl Özel İdaresi’nde Çalışan Mühendisler, Malatya’dan görevden dönerken, kullandıkları araç, Elazığ – Malatya Karayolu’nun 45’inci kilometresinde kontrolden çıkarak, bariyerlere saplandı. Kazada mühendislerden Ramazan Bulut hayatını kaybetti, Ergün Atabay ise yaralandı. 

Elazığ’da eğitim camiasının acı günü 

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Ahmet Torgut hayatını kaybetti. Merhum Torgut’un ailesi taziyeleri Polatlar Camisinde kabul edecek. 

İHH’dan Dünya Şehit Çocuklar Günü Etkinliği

Gazze’de yaşanan insanlık dramında binlerce çocuğun hayatını kaybetmesinin ardından tüm dünyada organize olan gönüllülerin sosyal mecralarda başlattıkları girişimler sonucu İsrail’in katliamlarını protesto etmek ve şehit çocukları unutmamak adına 23 Aralık tarihi Dünya Şehit Çocuklar Günü olarak anılmaya başlandı.

Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti 

TBMM Genel Kurulu'nda fenalaştıktan sonra hastanede tedavi altına alınan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti. 

Gençler, Şehit Polis Fethi Sekin'in kahramanlığını anlatmak için yarışacak

Elazığ'ın Baskil Kaymakamlığınca hayata geçirilen proje kapsamında İzmir Adliyesi önünde 6 yıl önceki terör saldırısında kahramanlığıyla çok sayıda insanın hayatını kurtaran şehit polis memuru Fethi Sekin'in anısına 81 ildeki lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışması düzenlendi.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Atatürk Filmini izledi 

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Cumhuriyetin 100. Yılı vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu alan "ATATÜRK" filmini sendika üyeleri ve aileleriyle birlikte sinemada izledi. 

BAŞKAN YILMAZ’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, bugün öğle saatlerinde Rızaiye Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaş ve yaralananlar için mesaj yayımladı. 

Türkiye’de 3 Günlük Milli Yas İlan Edilecek 

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Gazze'de 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı nedeniyle 3 gün süreyle milli yas ilan edileceğini açıkladı. 

Milletvekili Erol: Saldırı Açık Bir Savaş Suçudur 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İsrail’in Gazze’de El Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği ve yüzlerce insanın hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı. 

Biden'dan İsrail'in katliamıyla ilgili skandal açıklamalar!

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'de en az 660 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı sonrası İsrail'i ziyaret ediyor. Uçağın kapısında İsrail Başbakanı Netanyahu ile kucaklaşan Biden, hastane katliamı nedeniyle İsrail'i aklayıp, katliamı Filistin tarafının yaptığını iddia etti. İsrail'in hastane bombalamasına da 'patlama' demekten geri durmadı.

Milletvekili Tahir Öztürk Hayatını Kaybetti

23. ve 26. dönem Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk Ankara'da kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Tahir Öztürk'ün hayatını kaybettiği öğrenildi.