Hazırlık Haberleri

Hazırlık Haberleri

AFAD’tan deprem tatbikatı duyurusu

Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Bingöl’de 29 Ağustos perşembe günü afetlere hazırlıklı olmanın önemine vurgu yapan kapsamlı bir deprem saha tatbikatı gerçekleştirecek.

Halk Eğitim Merkezi'nden ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, mezun olmuş veya açık öğretim de okuyan öğrencilere yönelik ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu açacak.

Yukarı Şehir Teleferik Projesi için hazırlıklar başladı

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilecek “Yukarı Şehir Teleferik Projesi” için çalışmalara start verildi.

Elazığ Belediyesi, kurban satış ve kesim noktasında hazırlıklarını tamamladı

Elazığ Belediyesi’nin tek satış ve kesim yeri olan kurban satış ve kesim noktasında, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklar tamamlandı.

Elazığspor için karşılama töreni yapılacak

Şampiyon Elazığspor’un ilimizde görkemli bir şekilde karşılanması ve kutlamalarının yapılması için hazırlıklar başladı.

Elazığ'da Ramazan Etkinlikleri

Elazığ Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimini geniş kitlelerle buluşturacağı geleneksel Ramazan ayı etkinliklerine ilişkin hazırlıklarını tamamladı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

Elazığ Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimini geniş kitlelerle buluşturacağı geleneksel Ramazan ayı etkinliklerine ilişkin hazırlıklarını tamamladı.

Uzmanlardan Doğu Anadolu Bölgesi'ne uyarı!

Uzmanlar Doğu Anadolu Bölgesi'nde olası bir depreme karşı hazırlıklı olunması uyarısında bulundu. Uzmanlar Bingöl’ün depremselliğine dikkat çekerek Doğu Anadolu Fay Zonu'nda en riskli bölümün Gökdere ile Bingöl arasında olduğunu söyledi.

Enstrüman ve konservatuvara hazırlık kursları sürüyor

Elazığ Belediyesi, müziğe ve sanata ilgi duyan vatandaşların kültür ve sanat hayatını canlandırmak için enstrüman ve konservatuvara hazırlık kurslarını bütün hızıyla sürdürüyor.

Elazığ’da AK Parti'nin temayül yoklaması başladı

Elâzığ’da 31 Mart yerel seçimlerine yönelik hazırlıklarını sürdüren ak parti, aday belirlemede önemli kriterlerden biri olan temayül yoklaması başladı.

AK Parti'de yerel seçim hazırlığı! Takvim belirlendi

AK Parti'de yerel seçim için hazırlıklar sürüyor. 7 Kasım'da toplanacak Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, MYK'ya yetki verilmesi ve aday belirleme sürecinin başlaması bekleniyor. AK Parti'de aday tanıtımı ve seçim beyannamesi için öne çıkan tarih ise 31 Ocak 2024.

Başkan Tarhan: Salçalı Köfte Festivalimiz başlıyor 

Elazığ'da geleneksel hale getirilen ve bu yıl 5.'incisi düzenlenecek olan Geleneksel Salçalı Köfte Festivali 29 Eylül Cuma günü başlıyor. Hazırlıkların tamamlandığını aktaran lokantacılar ve tatlıcılar odası başkanı Zülfü Tarhan, festivale tüm vatandaşları davet etti. 

İlim ve Hayra Hizmet Vakfı yükseköğretim öğrenci yurdu açıldı

Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala Fırat Üniversitesini kazanarak ilimize gelecek olan öğrencilerin barınma ihtiyaçları için kamu yurtları yanında özel yurtlar da hazırlıklarını tamamladı. 

Yeniden Refah Partisi’nin il divan toplantısı yapıldı 

Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yerel seçimler için yapılacak hazırlıklar görüşüldü. 

Yanılmaz: Elazığ-Malatya arası hızlı tren projesi hayata geçiyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ-Malatya arasına hızlı tren seferlerinin başlayacağını belirterek; “Sivas-Malatya, Malatya-Elazığ arası fizibilite çalışmaları yapılıyor. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde ön hazırlıklar bittikten sonra yapım projeleri de bitecek, ihale aşamasına gelinecek ve Elazığ inşallah hızlı trenle buluşacak.” dedi.

AK Parti'de Bakanlar illerde liste başı olacak! 

Türkiye 14 Mayıs'ta seçime gitmeye hazırlanırken, AK Parti'de milletvekili aday listeleri üzerine hazırlıklar hızlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Meclis'i feshederek seçim kararı alması durumunda Milletvekili listeleri 11 Nisan'da YSK'ya sunulacak. AK Parti'de "Kabine'deki bakanlar milletvekili olsun" eğilimi ağır basarken, bakanların illerde aday listesinin ilk sırasına konulacağı belirtiliyor.

Bahçeli'den İstanbul depremi uyarısı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olası İstanbul depremine değinerek, "İstanbul için dillendirilen felaket senaryolarının bütün ihtimallerini değerlendirip hazırlıklı olmalıyız. Kaybedecek zamanımız yoktur" dedi.

İl Başkanı Duran: Tüm örgütlerimizle sahada olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ’da seçim hazırlıklarını ara verdirmeden sürdürüyor. CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, bu kapsamda parti çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan AK Parti'ye seçim talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmaylarına, "Seçim sürecine girdik. Bizim yoğunlaşacağımız konu artık adaylar olacak. Güçlü isimlerle seçime gideceğiz, hazırlıklara başlayın" talimatı verdi.

Bu da 'Ekmeğinin peşinde koşan' kedi

Elazığ'da kadınların imece usulü kış hazırlık telaşı başladı. Günün ilk ışıklarıyla yakılan tandırda pişirilen ekmeklere ulaşmak isteyen kedinin sevimli halleri gülümsetti.

Hazırlık maçı: Arapgirspor: 0 - Aksaray Gençlik: 1

Elazığ'ın Bölgesel Amatör Lig ekibi Aksaray Gençlikspor, yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşılaştığı Malatya Arapgirspor'u 1-0 mağlup etti.

Hazırlık Maçı: Aksaray Gençlikspor: 2 - Yeşil Vartospor: 3

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Elazığ Aksaray Gençlikspor, hazırlık maçında karşılaştığı Yeşil Vartospor'a 3-2 yenildi.

Hazırlık maçı: ES Elazığspor: 2 - Aksaray Gençlikspor: 0

ES Elazığspor, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında karşılaştığı Elazığ'ın Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Aksaray Gençlikspor'u 2-0 mağlup etti.

Hazırlık Maçı: Pazarspor: 0 - Elazığ Karakoçan FK: 2

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam eden Elazığ Karakoçan FK, üçüncü hazırlık maçında karşılaştığı TFF 2. Lig ekibi Pazarspor'u 2-0 yendi.

Elazığspor kaybetti, Karakoçlar kazandı

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam eden Elazığspor son hazırlık maçında Karaköprü Belediyespor'a yenilirken, Elazığ Karakoçan FK ikinci hazırlık maçında Azerbaycan ekibi Nahçivan'ı yendi.

Hazırlık Maçı: Elazığ Karakoçan: 0 - Erbaaspor: 1

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam eden Elazığ Karakoçan FK, ilk hazırlık maçında karşılaştığı TFF 3. Lig ekibi Erbaaspor'a 1-0 yenildi.

Hazırlık Maçı: ES Elazığspor: 2 - Erbaaspor: 1

ES Elazığspor, Erzurum Kampı'ndaki ikinci hazırlık maçında Erbaaspor'u 2-1 mağlup etti.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım Elazığsporlu yönetici ve futbolcularla Erzurum'da bir araya geldi

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam eden Elazığspor'a, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım moral ziyaretinde bulundu.

Hazırlık maçı: ES Elazığspor: 3 - Artvin Hopaspor: 0

ES Elazığspor, Erzurum kampındaki ilk hazırlık maçında TFF 3. Lig ekibi Artvin Hopaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi.

ES Elazığspor Teknik Direktörü Çelik: 'Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz'

ES Elazığspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik, her geçen gün daha iyiye gittiklerini belirterek, 3 tane daha hazırlık maçımız olacak. Skordan ziyade, istediğimiz oyunu sahaya yansıtmanın mücadelesini vereceğiz dedi.