Hediye Haberleri

Hediye Haberleri

Başkan Havabulut’tan evlenecek çiftlere düğün hediyesi

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, yeni bir uygulamayı hayata geçirerek yeni evlenen çiftlere yapacakları Fotoğraf çekimlerinde indirim çeki vereceklerini duyurdu.

Türk Eğitim Sen’den anlamlı kampanya 

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Elazığ’a yerleşen depremzede kadınlar için hediyeleşme ve yardımlaşma kampanyası başlattı.

Elazığ'da bağ bozumu etkinliği

Elazığ'ın Hoş köyünde düzenlenen bağ bozumu etkinliğinde dereceye giren üzüm yetiştiricilerine hediyeler verildi.

Elazığ'da 'Hayalimle Dönüşen Oyuncak Projesi'nde dereceye girenler ödüllendirildi

Elazığ'da düzenlenen 'Hayalimle Dönüşen Oyuncak Projesi' yarışmasında atık malzemeler çocukların elinde oyuncağa dönüştü. Yarışmanın finalinde festival düzenlenerek yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Elazığ'da hemşireler haftası kutlandı

Hemşireler Haftası çerçevesinde Medical Park Elazığ Hastanesi'nde hemşireler için program düzenlendi. Etkinlikte pasta kesilip, hemşirelere hediyeler verildi.

Elazığ'da öğrencilerden şehit annesini duygulandıran ziyaret

Elazığ'da 1. sınıf öğrencileri, 2016 yılında Mardin Nusaybin'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Akpınar'ın annesi Hakide Akpınar'ı Anneler Günü'nde ziyaret ederek, çiçek hediye etti. Ziyarette şehit annesi duygu dolu anlar yaşadı.

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi, şehit annelerini yalnız bırakmadı

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi Gülçin Yıldız, Anneler Günü'nde şehit annelerini yalnız bırakmadı. Hakkari'de çatışmada şehit düşen Mehmet Ağgedik'in ailesini ziyaret eden çift, Anneler Günü çerçevesinde anne Fatma Ağgedik'e hediyeler vererek, birlikte mezarlığı ziyaret etti.

Tıraş olan maç bileti hediye

Fanatik Elazığspor taraftarı olan bir kuaför, takımın kuruluşunun 55. yıldönümü münasebetiyle F. Erbaaspor maçı biletlerinden 55 adet alarak müşterilerine hediye ediyor.

Elazığ'da öğrenciler, jandarma ekiplerine Türk bayrağı ve Kuran'ı Kerim hediye etti

Elazığ'da merkeze bağlı İçme Köyü Ortaokulu öğrencileri, İçme Jandarma Komutanlığı ekipleriyle bir araya gelerek kendilerine Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Şehit Korgeneral Osman Erbaş'ın hediyesine gözü gibi bakıyor

Elazığ'da şehit annesi Şehriban Kılıç, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın şehit olmadan önce kendisine hediye ettiği bastona gözü gibi bakıp bir an olsun yanından ayırmıyor.

Üniversitedeyken sevdiğine hediye alamayan çiçekçiden 'Askıda Çiçek' kampanyası

Üniversite yıllarında sevdiğine hediye alamayan çiçekçi, Sevgililer Günü'ne özel 'Askıda Çiçek' kampanyası başlattı. İmkanı olmayanlara ücretsiz çiçek veren Tansel Bahat, yıllar önce yaşadığı olayı başkalarının da yaşamamasını istediğini söyledi.

Tekerlekli sandalyesi çalınan genç kıza dernekten sevindiren hediye

Elazığ'da doğuştan bedensel engelli 27 yaşındaki Gülden Kaya'nın evinin önünde bulunan tekerlekli sandalyesi çalındı. Durumdan haberdar olan Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, mağduriyet yaşayan Kaya'ya tekerlekli sandalye hediye etti.

Elazığ Belediyesi'nden gönülleri ısıtan etkinlik

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vize haftası nedeniyle yoğun bir çalışma dönemi içerisinde bulunan gençlere sıcak çorba ikramında bulundu ve 8 GB internet kartı hediye etti.

Çocuklardan en yaşlı öğretmenlere anlamlı ziyaret

Elazığ'da bir grup çocuk '24 Kasım Öğretmenler Gününde' kentin en yaşlı öğretmenleri ile bir araya gelerek hediye verdi.

Baykan, Elazığlı güreşçilere hediyelerini gönderdi

Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Elazığlı güreşçilere hediyeler gönderdi.

CHP Elazığ İl Başkanı Duran, öğrencilere Nutuk kitabını hediye etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında öğrencilere Nutuk kitabını hediye etti.

Torununun teşviki ile sokak sokak gezerek atık kitap topluyor, hem geri dönüşüme kazandırıyor hem de öğrencilere ücretsiz veriyor

5 yıl önce torununun teşviki ile Elazığ'da pikap ile sokak sokak gezerek atık durumda defter ve kitap toplayan Erdal Gezeroğlu, kullanılamayacak durumdakileri geri dönüşüme verirken, kullanılabilecekleri ise ücretsiz olarak öğrencilere ve kütüphaneye hediye ediyor.

FÜ'de öğrencilere müzikli ve hediyeli karşılama

Uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlanan Fırat Üniversitesinde öğrenciler müzik dinletisi ve hediyelerle karşılandı.

Başkan Akbaba sözünü tuttu

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Fen lisesini kazanan 12 öğrenciye laptop hediye etti.

Elazığ Belediyesinden atı bitkisel yağ toplama kampanyası

Elazığ Belediyesi, çevreyi korumak ve toplumda çevre bilincini geliştirmek hedefiyle, ödüllü 'Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyası' başlattı. Kampanya ile 5 litrelik bitkisel atık yağ için bulaşık deterjanı ve süngerden oluşan ikili temizlik seti hediye edilecek.

Elazığ'da bin çocuğa bayramlık hediye edildi

Elazığ'da çoğunluğu yetim bin çocuğa bayramlık alınarak, hediye edildi.

Mehmetçik'ten köy çocuklarına bayram sürprizi, gören koştu

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda köy köy gezen jandarma ekipleri, çocuklarla şarkılar söyleyip, hediyeler verdi, süslenen araçlar ile onları gezdirdi. 10 yaşındaki fiziksel engelli Özge Çimen'in odasını da süsleyen ekipler, ona unutulmaz bir bayram yaşattı.

Halime nineye anlamlı hediye

Kur'an-ı Kerim okumak için katıldığı kursta okuma yazma öğrenen 79 yaşındaki Halime Şahin'i Elazığ Valisi Erkaya Yırık eşiyle birlikte evinde ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Vefanın adı şehit Osman Erbaş Paşa

Elazığ'daki şehit aileleri, gaziler ve il protokolü, helikopter kazasında silah arkadaşlarıyla birlikte şehit düşen Korgeneral Osman Erbaş'ı anlattı. Şehit korgeneralin kentteki tüm şehit aileleri ve gazilerle bire bir yakından ilgilendiği, gördüğü eksiklikleri anında giderdiği, zaman zaman ailelere hediyeler gönderdiği öğrenildi.

Ülkü Ocakları'ndan Çocuklara Anlamlı Hediye

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan Ocaktabul Oyunu, Elazığ'da öğrencilere hediye edildi. 

Jandarmadan öğrencilere hediye

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından 51 öğrenciye bot alınarak hediye edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hafız Nazırlı'ya ziyaretini oğlu anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret ettiği Elazığ'ın kanaat önderlerinden 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı ile görüşmesini oğlu Asım Nazırlı anlattı. Oğul Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a babasının kaleme aldığı kitabı hediye ettiğini, Erdoğan'ın ise özel olarak hazırlanmış, mealli ve ayet ayet açıklamaları olan bir Kur'an-ı Kerim'i hediye ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için dünyada sadece Elazığ'da çıkan vişne mermerinden 'tespih' yaptı

Dünyada sadece Elazığ'da çıkan ve bir çok ülkede önemli mekanlarda kullanılan vişne mermerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edilmek üzere tespih yapıldı. Tespit ustası Tunahan Tanyıldızı, yaptıkları tespihin bugün kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edileceğini söyledi.

Bakan Kurum'a yaptığı maket evi hediye etti

Elazığ depreminin birinci yıl dönümünde kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, deprem konutlarını yerinde inceledi. Bakan Kurum'un ziyaretinde 14 yaşındaki Emre Kaya, geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı maket evi hediye etti.

Konteyner kentte kalan bin 23 depremzede çocuğa kışlık hediye

Elazığ'da konteyner kentlerde kalan bin 23 çocuğa içerisinde mont, bot, atkı, bere ve çorap gibi kışlık eşyalardan oluşan set hediye edildi.