Hemşehrimiz Haberleri

Hemşehrimiz Haberleri

Hemşehrimiz Sayıştay Daire Başkanı oldu

Elazığlı Gazi Kapan Sayıştay Daire Başkanı oldu.

Hemşehrimiz Çetiner’e yeni görev

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Orhan, Hanönü kaymakamlığına atandı

Elazığlı hemşehrimiz Abdulmelih Orhan, Kastamonu Hanönü Kaymakamlığına atandı. Elazığlı hemşehrimiz Abdulmelih Orhan’a önemli görev.

Hemşehrimiz Yağbasan’a yeni görev

Uzun yıllar Fırat Üniversitesi'nde görev yapan ve İletişim Fakültesi'nin kurucu ekibinde yer alan Prof. Dr. Mustafa Yağbasan, Giresun Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne dekan olarak atandı.

İş İnsanı hemşehrimiz Ak’tan anlamlı iftar sofrası

İzmir’de yaşayan Elazığlı İş İnsanı Nejat Ak düzenlediği iftar yemeğinde ihtiyaç sahibi aileleri ağırladı.

Tunceli Ticaret İl Müdürlüğü’nden denetim

Tunceli Ticaret İl Müdürü hemşehrimiz Kayhan Topal ve ekibi Tunceli Merkez ve yedi ilçede denetim gerçekleştirdi.

Vali Akkoyun’un babaannesi son yolculuğuna uğurlandı 

Mardin Valisi Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun’un Babaannesi Fatma Koyun vefat etti. Merhume kılınan Cenaze Namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Hemşehrimiz Naci Görür’ün adı memleketinde yaşatılacak 

Elazığ Belediye Meclisi gündemdeki maddeleri görüşmek üzere şubat ayı toplantılarına başladı. Toplantıda Deprem Bilimci Elazığlı Hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür’ün adı yeni açılan bulvara verilmesi karara bağlandı. 

Milletvekili Keleş, yaralı Mehmetçiğimizi ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Hemşehrimiz Ömer Akçakoca’yı ziyaret etti. Ankara GATA Hastanesi’nde tedavi gören yaralı Mehmetçiğimiz Ömer Akçakoca ile bir araya gelen milletvekili keleş, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 

Turhan’dan, Elazığlılara teşekkür 

TRT’de yayınlanan sen türkülerini söyle programına katılan Elazığlı Hemşehrimiz sanatçı Ömer Ahmet Turhan, performansıyla göz doldurarak şampiyon oldu. Şampiyonluğunun ardından Elazığlı hemşehrilerine seslenen Turhan Elazığlılara destekleri için teşekkür etti. 

Yıldırım, MTAIC Genel Müdürlüğü görevine getirildi 

Elazığlı hemşehrimiz Dr. Nail Yıldırım MTAIC (MTA Uluslararası Madencilik) Genel Müdürlüğü görevine getirildi. 

Hemşehrimiz Selami Öcal’a yeni görev 

İlbank Elazığ Bölge Müdürlüğü’nde Genel Müdürlük İç Kontrol Sorumlusu olarak görev yapan Hemşehrimiz Selami Öcal, Diyarbakır İlbank Bölge Müdürlüğü görevine atandı. 

Hemşehrimiz Soğukpınar’a önemli görev 

Elazığlı Hemşehrimiz Mehmet Soğukpınar İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Daire Başkanlığı görevine getirildi. 

Hemşerimiz Badem görevine başladı 

2015 yılından itibaren Malatya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevini yürüten ve şubat ayından itibaren Malatya Başsavcılığı görevini yerine getiren hemşehrimiz Mehmet Badem, HSK Yaz Kararnamesi ile atandığı Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başladı. 

Hemşehrimiz Tuncay Akkoyun Mardin Valiliğine atandı 

Son yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Elazığlı hemşehrilerimiz Tuncay Akkoyun’un görev yeri değişti. 

Hemşehrimiz Mustafa Yavuz Karabük Valiliği’ne atandı 

Elazığlı hemşehrimiz Mustafa Yavuz, Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Valiler Kararnamesi’ ile Karabük Valiliği görevine atandı. 

Hemşehrimiz Taha Çakmak’a yeni görev 

Birçok kurumda başarılı çalışmalara imza atan Elazığlı Hemşehrimiz Taha Çakmak, Türkiye Sigorta Genel Müdürü olarak atandı. 

Akkoyun, STK temsilcileriyle bir araya geldi 

Elazığlı hemşehrimiz Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma ve istişare toplantısına katıldı. 

Hemşehrimiz Erkan, Merkez Bankası Başkanlığına atandı 

Elazığlı bir ailenin çocuğu olan Hafize Gaye Erkan Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Merkez Bankası Başkanlığına atandı. 

Görür: Bingöl bölgesi hassas hale gelmişti 

Elazığlı hemşehrimiz deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Bingöl’de meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Görür, “Bingöl son depremlerden sonra hassas hale gelmişti” dedi. 

Hemşehrimiz Revaha Yanılmaz’a önemli görev

Hemşerimiz Revaha Yanılmaz, PTT A.Ş. Tanıtım ve Medya İlişkileri Daire Başkan Yardımcısı görevine atandı.

Hemşehrimiz Prof. Görür: Acele etmeyelim 

Deprem Uzmanı Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, depremlerin ardından binaların onarılmasında acele edilmemesi gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Görür, “Ne olur alelacele deprem bölgelerinde yenileme çalışmaları yapıp 6 Şubat gibi bir afeti aynı bölgedeki gelecek nesillerimize ihale etmeyelim” dedi. 

Hemşehrimiz Naci Görür: Lütfen çok telaş etmeyin!

Deprem Uzmanı Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, meydana gelen depremler ve yayımlanan haberler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Görür açıklamasında, “Lütfen çok telaş etmeyin. Artçıların hem büyüklüklerinin hem de sıklıklarının azalacağını düşünüyorum” dedi. 

Elazığ Bundan Sonra Ne Yapmalı? Prof. Dr. Naci Görür Açıkladı!

Elazığlı hemşehrimiz Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Kanal Fırat Ana Haber Bültenine katılarak Palu'da peş peşe meydana gelen 4'ün üzerindeki beş ayrı depremi değerlendirdi. Prof. Dr. Naci Görür, 'Elazığ'ın büyük bir deprem ile karşı karşıya kalacağını düşünmüyorum' dedi.

Görür’den Elazığ’ı rahatlatan açıklama 

Deprem Uzmanı Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, Palu’da meydana gelen depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Görür, “Bu depremler Elazığ’ın depremleri olamaz. Elazığ’da büyük depremler beklemiyorum” dedi. 

Naci Görür’den Malatya’daki depremle ilgili açıklama!

Deprem Uzmanı Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, Malatya’da meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulundu. 

Elazığ depremini bilen Prof. Görür Kahramanmaraş depremini de bildi 

Ünlü deprem uzmanı Elazığlı hemşehrimiz Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depreme ilişkin uyarılarda bulunmuştu. Prof. Görür, "Elazığ depreminden sonra bölge daha da riskli. Kahramanmaraş’ta uzun yıllardır deprem olmuyor dikkat edilmeli" dedi. 

Hemşehrimiz Çevik, Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu’nda konuştu

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkan Yardımcısı Elazığlı Hemşehrimiz Mahmut Çevik, VIII. Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu’nda konuştu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol’dan Şehidimiz Göl’ün Annesine Telefon

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mardin’de el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı hemşehrimiz Coşkun Göl’ün annesi Hüsna Göl ile telefonda görüştü.

Elazığ'da Yem Bitkisi Tohumu Dağıtımı Yapılacak

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı, Hemşehrimiz Hadi Tunç’un katkıları ile 2021 üretim sezonunda kullanılmak üzere ilimiz ve ilçelerde toplam 41.675 kg Macar Fiği ve 25.000 kg Yem Bezelyesi tohumu dağıtımı yapılacaktır.