Herkes Haberleri

Herkes Haberleri

Başkan Ulaş: Alışverişini yerel esnaftan yap şehrin kazansın

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat Ulaş ilk ve orta dereceli okulların açılmasına kısa süre kala açıklamalarda bulundu. Ulaş, “herkes alışverişini yerel esnafımızdan yapsın” dedi.

Açıkkapı: Türkiye Cumhuriyeti'nin demir yumruğunu herkes görmüş olacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı basın açıklamasında mayıs ayı dış ticaret rakamlarının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, dış ticaret açığının yüzde 48 azaldığını söyledi.

Koca: Gün Elazığspor’a destek günüdür

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca, İstanbul ve çevre illerdeki tüm Elazığ Derneklerine çağrıda bulunarak kimliğinde Elazığ yazan herkesi maça gitmeleri çağrısında bulundu…

AK Parti Kadın Kolları Gazze’deki anneler için toplanacak

AK Parti, Gazze’de yaşam hakları elinden alınan anneler için toplanacak. AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenleyecekleri programa herkesi davet etti.

Bakan Işıkhan'dan flaş açıklamalar! Memur zammı ne kadar olacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TBMM'de konuştu. Zamlı asgari ücretin herkesi memnun edeceğini belirten Işıkhan, emekli alıklarının da iyileştirileceği sözü verdi. Memurlara 3600 Ek Gösterge düzenlemesinin en kısa sürede hayata geçirileceğini belirten Bakan Işıkhan, çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiyenin de karar Resmi Gazete'de yayınlandıktan 2 gün sonra yapılacağını duyurdu.

Kovancılar’da Kültür Şenliği düzenlenecek 

Kovancılar Belediyesi tarafından organize edilen kültür şenliği 20 Ağustos Pazar Günü başlıyor. Belediye Başkanı Hacı Akpınar düzenlenecek olan şenliğe herkesi beklediklerini söyledi. 

Milletvekili Gürsel Erol: Önemli olan insanların bana gönlünü açmasıdır 

Önemli olanın sandıktan çıkan oy olmadığını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Önemli olan bana insanların gönlünü açmasıdır. Oy veren vermeyen herkesin gönlüne girebilmek, onların sevgisini ve güvenini kazanabilmek benim için her şeyden önemliydi. Bunu görüyorum ki başarmışım” dedi. 

Milletvekili Erol: Bana oy veren vermeyen herkesin milletvekiliyim

5 yıldır Elazığ’da milletvekilliği  yaptığını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “bana oy veren vermeyen herkesin milletvekiliyim. Bugün aranıza gelirken 4 milletvekilinden 4’üde gitti ama ben yine bugün sizin içinizdeyim” dedi.  CHP Elazığ Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Gürsel Erol, Baskil’de vatandaşla bir araya geldi. Burada vatandaşa  seslenen Milletvekili Erol, herkesin milletvekili olduğunu söyledi. 

Milletvekili Bulut: Elazığ Harput Dini İhtisas Merkezimiz ziyaretçilerini bekliyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Harput’ta yapılan ve hizmet sürdürecek olan Harput Dini İhtisas Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Bulut, “Herkes ne kadar güzel bir proje yaptığımız takdir edecektir” dedi.

Çiçek Teyze: Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum

Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarında ikamet eden Çiçek Özen'i ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 24 Ocak Elazığ Depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı. 78 yaşındaki Çiçek Teyze ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini dile getirerek 'Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımız böbreğimi, ciğerlerimi istesin veririm ona. Cumhurbaşkanımız herkesin babasıdır. Allah kendisini, evladını bağışlasın, yar ve yardımcısı olsun.' dedi.

Başkan Gürkan: Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, İsveç’te Kur'an-ı Kerim'in yakılmasıyla ilgili bir açıklama yaptı. 

Atatürk'ün anlatıldığı 10 Kasım programında öğrenci hüngür hüngür ağladı

Elazığ'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle program düzenlendi. Anma programı çerçevesinde Atatürk'ün hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterimi sırasında bir öğrencinin hüngür hüngür ağlaması herkesi duygulandırdı.

Spor ile gelen başarı, herkese örnek oldu

Elazığ'da su topu takımında olan 14 yaşındaki Almina Duru Yura, bir yandan müsabakalara katılırken bir yandan da ders çalıştı. Spor ile birlikte zinde kalan ve deşarj olan Almina, fen lisesini kazanarak herkese örnek oldu.

Şehrin ortasındaki gizemli Dipsiz Göl, görenleri hem şaşırtıyor hem de büyülüyor

Elazığ kent merkezinde bulunan ve efsanelere konu olan Dipsiz Göl, doğal güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakıyor.

Kaniye öğretmen 'kuklaların sesi' oldu

Elazığlı okul öncesi öğretmeni Kaniye Altın, Melodi, Hacı Nine ve Bilgin adını verdiği kuklalara ses veriyor. Ağzını kıpırdatmadan konuşan Kaniye öğretmenin yeteneği, küçükten büyüğe herkesin beğenisini kazanıyor.

CHP'ye tepki gösteren Mevlüde Teyze: 'Herkes alıyor, yiyor hiç aç kalan yok dedim'

Önceki gün Elazığ'da CHP heyetine tepki göstererek gündeme gelen 74 yaşındaki Mevlüde Benderlioğlu, CHP'li heyet 'pahalılık var' dedi. Elimdekileri gösterdim, herkes alıyor yiyor hiç aç kalan yok dedim. Reis geldi biz bolluğa çıktık dedi.

Çılgın davulcu yine kendinden geçti

Tunceli'de ve çevre illerdeki düğünlerin vazgeçilmezi ismi haline gelen 'Çılgın davulcu' lakaplı davulcu Muharrem Yılmaz, şovlarıyla da bu kez Elazığ'da kendine herkesi hayran bıraktı.

Herkes için atık, onun için sanat eseri

Elazığ Gar Müdürlüğü'nde görev yapan teknisyen Hüseyin Toğrul, topladığı atık malzemelerden yaptığı tren maketlerini açtığı sergide vatandaşların beğenisine sundu.

Trafikte prefabrik ev taşıyarak herkesin hayatını tehlikeye attı

Elazığ'da bir kamyonun üzerinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadan taşınan prefabrik ev, trafiği tehlikeye düşürdü.

Görenler şoke oldu, 'Müslüm Gürses' Elazığ sokaklarını turladı

Arabesk müziğin unutulmaz isimleri arasında yer alan ve 2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Elazığlı Baki Çiçek, uzun yıllar sonra geldiği memleketinin sokaklarında gezince 7'den 70'e herkes cep telefonlarına sarılarak fotoğraf çekmek için yarışa girdi.

Dalmış Beauty, kusursuz cilde sahip olmanın püf noktalarını paylaştı

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, herkesin kusursuz, pürüzsüz ve parlak cilde sahip olmayı istediğini belirterek bu cildi elde edebilmek için yapılması gerekenleri açıkladı.

Yıldırım: AK Parti sıradan bir parti değil, bir dava hareketidir

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti'nin bir dava hareketi olduğunu ve partide herkesin kendisini bir nefer olarak gördüğünü belirterek, kendilerini makamla, statüyle değil, sorumluluklarla tanımladıklarını ifade etti.

Milletvekili Erol: Herkese aynı fiyat

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol 24 Ocak depremi sonrası yapılan evlerin maliyeti ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanına yazı yazdı.

Başkan Öztürk'ten seçim uyarısı: Herkes ayağını denk alsın

Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk, OSB seçimlerine siyasi müdahalenin olmaması gerektiğini belirterek, 'Üçüncü şahıs insanlar, gelip organize sanayi bölgesini karıştırırlarsa karşılarında beni bulurlar. Onun için herkes ayağını denk alsın' dedi. 

Marketlerdeki fiyata kızdı, 20 dönümlük sebze tarlasını vatandaşlara ücretsiz açtı

Elazığ'da marketlerdeki fiyata kızıp tarlasını vatandaşlara açan üretici Fethi Çakmak, 20 bin TL değerinde 7 tonluk sebzeyi ücretsiz bir şekilde dağıtıyor. Tarlasında halen tonlarca sebze olduğunu dile getiren Çakmak, ihtiyaç sahibi herkesi beklediğini söyledi.

Elazığ'daki 10 Kasım töreninde öğrencinin ağlaması herkesi duygulandırdı

Elazığ'da bir ilkokulda düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma programında öğrencinin ağlaması herkesi duygulandırdı.

AK Parti'li Usta: 'Bu ülkede AK Parti iktidarıyla birlikte insana insan olduğu için değer veren bir anlayışa geçildi'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 'Şunu unutmamalıyız bu ülkede AK Parti iktidarı ile birlikte insana insan olduğu için değer veren bir anlayışa geçildi. Dili, dini, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun hiçbir ayrıma uğramaksızın herkesin her türlü hizmetten faydalanabilmesi için elimizden gelen çabayı azami şekilde gösteriyoruz' dedi.

Kadir Gecesi'nde secde ettiği rivayet edilen dut ağacının hikayesi herkesi şaşırtıyor

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesinde bulunan ve Kadir Gecesi ile birlikte secde etmeleriyle eğik kaldığına inanılan, efsanelere konu olan eğri minare ile dut ağacı, görenleri hayretler içinde bırakıyor.

Şehit Ömer Halisdemirin babası konuştu, herkes ağladı

Elazığ'da düzenlenen Şühedanın Sesi Elazığ programında konuşan ve oğlunu anlatan şehit Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halidemir, hem ağladı hem ağlattı.

Başantrenör Akkaya: 'Yüzümüzün akıyla çıktığımızı söyleyebilirim'

ELAZIĞ (İHA) – Eurocup eleme turu ilk maçının ardından açıklamalarda bulunan Elazığ İl Özel İdare Başantrenör Aziz Akkaya, 'Yüzümüzün akıyla çıktığımızı söyleyebilirim. Maçın başındaki fark herkesi yanılttı, sonuçta onlar da kötü bir takım değil. Sonuçta biz daha iyi oynadık, onlar da kaçırmışlardı' dedi.