Hırsız Yakalandı Haberleri

Hırsız Yakalandı Haberleri

Okul kantinine giren kar maskeli 5 hırsız yakalandı

Elazığ'da girdikleri lisenin kantinini adeta talan eden kar maskeli 5 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da yaşından fazla suç kaydı bulunan hırsız yakalandı

Elazığ'da polisin yaptığı çalışmada 3 ayrı araçtan 16 bin 500 TL'lik hırsızlık yapan ve 34 suç kaydı bulunan 28 yaşındaki şüpheli yakalandı.

21 Suç Kaydı Bulunan Kadın Hırsız Yakalandı

Elazığ'da bir ikametten 100 Bin TL değerinde ziynet eşyası çalan kadın, polisin yaptığı çalışma sonucu yakalandı.

Kocaeli'de 32 bin TL’lik altın çalan hırsız yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde müşteri kılığında girdiği kuyumcudan 32 bin liralık altın çalan hırsız, İstanbul Sancaktepe'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Yaklaşık bin güvenlik kamerası görüntüsünün incelenmesi ile yakalanan zanlının 4 kere otobüs, 5 defa da kıyafet değiştirdiği ortaya çıkarken, zanlı kendisini yakalayan polisleri tebrik etti.

17 suç kaydı olan hırsız yakalandı

Elazığ'da bir ikametten 8 Bin TL değerinde kombi çalan şahıs yakalandı. 17 suç kaydının olduğu belirlenen  şahıs adli mercilere sevk edildi. 

Suç dosyası kabarık hırsız tutuklandı

Elazığ'da bir ikametin balkonundan cep telefonu çaldığı belirlenen hırsız yakalandı. 9 ayrı suç kaydı bulunan hırsız çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sulama vanasını çalan hırsız yakalandı

Yazıkonak Beldesi Organize Sanayi  Bölgesi civarında Elazığ İçme Suyu Projesine ait sulama vanasını çalan şahıs yakalandı.

Azılı hırsız yakalandı

Elazığ'da üç günde iki ayrı ikamette hırsızlık yaptığı tespit edilen ve 13 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan şahıs yakalandı. 

35 suç kaydı olan hırsız yakalandı

Elazığ'da park halindeki minibüsün ses sistemini ve araç içerisindeki eşyaları çalan şahıs yakalandı. 

Yankesici Yakalandı

Elazığ'da cami şadırvanında abdest alan vatandaşın ceketinden yankesicilik yöntemiyle 4.400 TL para çalan hırsız yakalandı.

Dilenci kılığındaki hırsız yakalandı

Elazığ'da dilenci kılığında girdiği apartman dairesinde 2.700 TL değerinde ziynet eşyası çalan hırsız yakalandı.

Suç makinesi yakalandı

Elazığ'da bir iş yerinden 2 adet LCD televizyon ve bir ikamet önünde bulunan kangal cinsi köpek çalan hırsız yakalandı. Şahsın 18 suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Azılı hırsız yakalandı

Elazığ'da 3 ayrı evden hırsızlık yapan kadın, polisin çalışması sonucu yakalanırken, 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ile 5 ayrı hırsızlık suçundan da arandığı ortaya çıktı.