Hırsızlar Haberleri

Hırsızlar Haberleri

Jandarma hırsızlara geçit vermiyor

Elazığ'da jandarma ekipleri, bir ikametten hırsızlık yapan şahsı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Okul kantinine giren kar maskeli hırsızlar, ne varsa çöp poşetine doldurup çaldı

Elazığ'da bir liseye camlarını kırarak giren kar maskeli hırsızlar, kantini talan etti. Çikolataları ve bozuk paraları çöp poşetine dolduran hırsızlar, müdür odasından da bilgisayar ve televizyonu çaldı.

Elazığ'da bir köyü soyan hırsızlar, jandarmaya yakalandı

Elazığ'da yazlık olarak kullanılan köye kamyonla gelen hırsızlar, kapı, pencere ve duvarları kırarak girdikleri 11 evi soymuştu. Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan jandarma ekipleri, 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Çalınan malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

Bu kadarına da pes dedirten hırsızlık: Kamyonla köye gelen hırsızlar 15 evi talan etti

Elazığ'da yazlık olarak kullanılan köye kamyonla gelen hırsızlar, kapı, pencere ve duvarları kırarak girdikleri 15 evi talan etti. Televizyondan peteğe, bakır kazandan çamaşır makinesine değerli gördükleri her şeyi kamyona yükleyen hırsızlar, kayıplara karıştı. Haberi aldıktan sonra koşarak evlerine gelen vatandaşlar şok geçirirken, jandarma ekipleri şüphelilerin bulunması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Elazığ'da polis ekipleri hırsızlara göz açtırmıyor: 2 gözaltı

Elazığ'da polis ekipleri hızsızlara göz açtırmıyor. Bu çerçevede 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da 4 dairenin su sayacı çalındı, site yöneticinin tepkisi şaşırttı

Elazığ'da bir ay arayla aynı binada 4 dairenin su sayacı çalındı. Site yöneticisi Mehmet Çete ''Hırsızlardaki cesarete bak, 'Birisi beni görür veya yakalar' düşüncesi yok. Adamlardaki cesarete hayran kalıyorsun, kalmamak mümkün değil'' diyerek tepkisini dile getirdi.

Elazığ'da polis hırsızlara göz açtırmıyor: 2 gözaltı

Elazığ'da meydana gelen 2 farklı hırsızlık olayıyla ilgili polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Acemi hırsızlar önce kameraya, ardından polise yakalandı

Elazığ'da gece üç farklı iş yerine giren 2 hırsızlık şüphelisi önce güvenlik kameralarına, ardından da polise yakalandı.

Elazığ'da suçüstü yakalanan kablo hırsızları tutuklandı

Elazığ'da kablo çalan hırsızlar, polis ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklandı.

Elazığ'da kablo hırsızları suçüstü yakalandı

Elazığ'da kablo çalan hırsızlar, polis ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da hırsızlar gece camiye girdi

Elazığ'ın Bahçedere köyündeki camiye giren hırsızlar 2 klima ile birlikte elektrikli süpürge ve semaveri çaldı. Jandarma ekipleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Veresiye defteri çalınan fırıncı, 10 kiloluk zeytinyağının çalınmadığına sevindi

Elazığ'da çalıntı araçla gelip bir fırın ve kahvehaneye giren acemi hırsızlar, birçok eşyanın yanı sıra veresiye defterini de çaldı. Alacaklılarının bir kısmının borcunu ödediğini dile getiren fırıncı, en çok da 10 kilo zeytin yağının çalınmadığına sevindi.

Otomobil çalan hırsızlar, kendilerini görüntüleyen gazetecileri tehdit etti

Elazığ'da park halindeki otomobili çalan 3 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. Hırsızlar, o anları çeken gazetecileri tehdit ederek, 30 dakika sonra buradan çıkacağım hepinizle görüşeceğim dedi.

Elazığ'da kablo hırsızları jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı

Elazığ'da Keban Barajı Elektrik Santralinin hurdalık kısmından 1 ton ağırlığında bakır kablo ve demir parçaları çalan hırsızlar, jandarmanın dikkati sayesinde yakalandı.

Elazığ'da JASAT hırsızlara geçit vermiyor

Elazığ'da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), sondaj makinası malzemelerini çalan 2 şüpheliyi yakaladı.

Demir kırma makasıyla girdikleri manavdan 28 bin liralık malzeme çaldılar

Elazığ'da hırsızlar, 20 gün arayla girdikleri manavdan 28 bin lira değerinde sigara ve bir miktar nakit para alarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Polis ekipleri, hırsızların dadandığı o yerde kuş uçurtmuyor

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Fevzi Çakmak Polis Merkezi ekipleri, hırsızların dadandığı atıl durumdaki eski devlet hastanesi binasında kuş uçurmuyor. Sürekli devriye atan polis ekipleri, aynı zamanda dron ile havadan kontrol sağlıyor.

JASAT hırsızlara geçit vermiyor: 3 gözaltı

Elazığ'ın Palu ilçesinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), çiftçilerin elektrik panosu ve kablolarını çalan 3 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan ve Palu Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Atıl durumdaki hastane binası hırsızların hedefi oldu

Elazığ'da uzun süre devlet hastanesi olarak kullanılan ve taşındıktan sonra atıl duruma düşen bina, yabancı uyruklu şahıslar ile hırsızların hedefi haline geldi.

Bahçe içerisindeki römorku çaldılar

Elazığ'da hırsızlar bahçe içerisine bırakılmış römorku çaldı, jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Hırsızlar güpegündüz kapısını ve pencere korkuluklarını çaldıkları evi talan etti

Elazığ'da ev sahiplerinin evde olmadığını fırsat bilen hırsızlar, müstakil evin dış kapısı ve pencere korkuluklarını çaldı. Daha sonra içeri giren hırsızlar, evin altını üstüne getirdi.

Elazığ'da akü hırsızları tutuklandı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde akü hırsızları tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ polisi hırsızlara göz açtırmıyor: 5 zanlı yakalandı

Elazığ'da iki farklı hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 5 zanlı, polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarla yakalandı.

Yangında can derdine düşen Afrikalı öğrencinin pasaportu çalındı

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde 6 katlı bir binanın çatı katında çıkan ve 3 binaya daha sıçrayan yangın, ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürülmüştü. Hırsızlar, binada ikamet eden ve yangın telaşına düşen Afrikalı öğrenciye ait içinde bilgisayar, oturma izni, diploma ve pasaport gibi evraklarının bulunduğu çantayı çaldı. Ülkelerine gidemeyen Afrikalı öğrenci, yetkililerden destek istedi.

Jandarma hırsızlara göz açtırmıyor: 2 gözaltı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada hırsızlık şüphelisi 2 şahıs yakalandı.

Elazığ'da iki hırsız 60 bin lira değerinde inşaat malzemesi çaldı

Elazığ’da gece saatlerinde bir iş yerinin önüne el arabası ile gelen hırsızlar, yaklaşık 60 bin lira değerindeki inşaat malzemelerini çalarak kayıplara karıştı. O anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Elazığ'da jandarma ekipleri hırsızlara göz açtırmıyor: 2 tutuklama

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da mazgal hırsızları yakalandı

Elazığ'da mazgal çalan 2 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da jeneratör hırsızları yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, çalınan jeneratör bulunup sahibine teslim edilirken, şüpheliler hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Örümcek adam gibi tırmanan hırsızlar 40 bin liralık bakır kablo çaldı

Elazığ'da bir iş yerinin penceresine örümcek adam gibi tırmanan hırsızlar 40 bin lira değerinde bakır kablo çaldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.