Hissedildi Haberleri

Hissedildi Haberleri

Mayıs ayı enflasyonu rakamları açıklandı! 

Mayıs ayı enflasyonu belli oldu. Enflasyon mayıs ayında aylık bazda yüzde 3,37 artış kaydetti. Yıllık enflasyon yüzde 75,45'e yükseldi. Enflasyonda doğalgaz desteğinin sona ermesi ve giyim kaleminin etkisi hissedildi.

Malatya’da 4.4 büyüklüğünde deprem 

Merkez üssü Malatya Pütürge’de AFAD verilerine göre 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Elazığ’da da hissedildi. 

Malatya’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem 

Merkez üssü Malatya Yeşilyurt’ta AFAD verilerine göre 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Elazığ’da da hissedildi. 

Palu beşik gibi sallanıyor 

Elazığ'ın Palu ilçesinde peş peşe 5 deprem meydana geldi. Gece boyunca sabaha kadar süren depremler Elazığ şehir merkezinde de hissedildi. 

Can kaybımız 5 bin 434'e yükseldi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. '5434 can kaybı, yaralı sayısı 31 bin 777'ye yükseldi.

Can kaybımız 4 bin 544'e yükseldi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. '4544 can kaybı, yaralı sayısı 26 bin 721'e yükseldi.

Can kaybımız 3 bin 703'e yükseldi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. '3703 can kaybı, yaralı sayısı 22 bin 286' ya yükseldi.

Elazığ Valiliği toplanma alanlarını açıkladı

Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. deprem elazığ'da da şidddetli bir şekilde hissedildi. Bir çok kurum uyarıda bulunarak vatandaşları toplanma alanlarına yönlendiriyor. İşte Elazığ'daki toplanma alanları…

Depremin vurduğu 10 ilde okullar tatil edildi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "284 can kaybı var, yaralı sayısı 2 bin 323" açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye’de okulların bir hafta süre ile tatil edildiğini açıkladı.

Depremin ardından can kaybımız 284’e çıktı 

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "284 can kaybı var, yaralı sayısı 2 bin 323" açıklamasını yaptı. 

Malatya'daki deprem Elazığ'da da hissedildi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem Elazığ'da da hissedildi.

Rusya - Ukrayna savaşı dünya modasını da etkiliyor

Ünlü moda tasarımcısı Mehmet Sait Dalmış, Rusya-Ukrayna savaşının moda dünyasını da olumsuz etkilediğini belirterek savaşın izlerinin derinden hissedildiğini söyledi.

Malatya'daki deprem çevre illerden de hissedildi

Merkez üssü Malatya'nın Pütürge ilçesi olan 4.7 büyüklüğünde deprem, başta Elazığ olmak üzere bölgedeki birçok ilden hissedildi.

Malatya'daki deprem Elazığ'da hissedildi

Malatya'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem Elazığ'da da hissedildi.

Ekonomi ikinci çeyrekte yüzde 9,9 daraldı

Türkiye ekonomisi koronavirüs etkilerinin en yoğun hissedildiği yılın ikinci çeyreğinde yüzde 9,9 daraldı.

Malatya'daki deprem Elazığ'da hissedildi

Malatya'da meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem Elazığ'da da şiddetli hissedildi.

Malatya'da 5.7 Büyüklüğünde Deprem

Malatya'da 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Elazığ'da da hissedildi.

Malatya’da Korkutan Deprem

Malatya’da 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Elazığ’dada hissedildi.

Erzincan'da Deprem

Erzincan'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Elazığ'da da hissedildi.