Hızla Ilerliyor Haberleri

Hızla Ilerliyor Haberleri

Şehirler Arası Otobüs Terminali açılış için gün sayıyor

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen ve yakın bir zamanda açılışı gerçekleşecek olan Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde çevre düzenleme çalışmaları büyük bir hızla ilerliyor.

Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi inşası sürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan ve sportif anlamda cazibe noktası niteliği taşıyacak olan Spor ve Yaşam Kompleksi inşası hızla ilerliyor.

Yapımına başlanan Kent-Köy Semt Pazarı'nda çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Çaydaçıra Mahallesi Kent-Köy Semt Pazarı'nda inşa çalışmaları hızla ilerliyor.

Elazığ'da 7 bin 200 metrelik bisiklet yolunun yapımı sürüyor

Elazığ'da Doğa Dostu Bisiklet Yolları Projesi çerçevesinde 7 bin 200 metrelik bisiklet yolunun yapımı hızla ilerliyor.

Elazığ'da Kent-Köy Pazarı'nın yapım çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Çaydaçıra Mahallesi Kent-Köy Semt Pazarı'nda inşa çalışmaları hızla ilerliyor.

Elazığ'da yeni yaşam alanında ki çalışmalar hızla ilerliyor

Elazığ'ın Aksaray Mahallesi'nde yeni yaşam alanında çalışmalar hızla ilerliyor.

Elazığ'da Kent Meydanı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulluarı'nın mega projeleri arasında yer alan ve vatandaşlar tarafından takdir toplayan Kent Meydanı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesinde inşa çalışmaları hızla ilerliyor.

Mini Terminal Binası İnşaatı Yükseliyor

Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimine değer katan çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan Mini Terminal binası yapım çalışmaları hızla ilerliyor.

Okul İnşaatları Hızla İlerliyor

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle yıkılan okulların yerine yeni okul yapım çalışmaları devam ediyor. 

Başkan Şerifoğulları, 'Harput turizmde önemli bir noktaya gelecek'

Harput'un turizm açısından önemli bir noktaya geleceğini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Projelerimiz hızla ilerliyor. Tamamlandığında Harput'umuz çok farklı bir noktaya gelecek dedi.