Hizmet Binası Haberleri

Hizmet Binası Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Yıkımı Yapılacak Eski ETSO Binasında İncelemede Bulundu

Yıkımı, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan Belediye Çarşısı üzerindeki eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnafların taleplerini dinledi. Kurban Bayramı’nın ardından başlanması planlanan yıkım çalışmaları için, Elazığ Belediyesi tarafından güvenlik önlemleri en üst düzeyde tutulacak, yıkım öncesinde, esnasında ve sonrasında çevre esnafın ve vatandaşların etkilenmemesi için bütün önlemler alınacak.

Elazığ Barosu, Avukatlar Günü’nde iftarda buluştu 

Elazığ Barosu 5 Nisan Avukatlar Günü’nde meslektaşlarıyla düzenlediği iftar programında bir araya geldi. İftar programında konuşan Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe alınan karar ile baronun hizmet binasının yarım kalan inşaatının tamamlanacağını açıkladı. 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği hizmet binası açıldı

Elazığ Belediyesi tarafından tahsis edilen Esnaf ve Sanatkarlar odaları birliği binası düzenlenen program ile hizmete açıldı.

ELBİRFED Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Elazığ Dernekler Birliği Federasyonu’nun Ankara'daki yeni hizmet binasının açılışı gerçekleşti. Açılışa çok sayıda Elazığ'lı vatandaşların yanı sıra Elazığ'ın önde gelen isimleri de katıldı.

Kursiyerlerden çini sergisi

Hilalkent Sosyal Hizmet Binası’nda eğitim gören kursiyerler, eğitimler neticesinde kendi ürettikleri çini objeleri Harput’ta yer alan Elazığ Belediyesi KUDEB Sergi Alanı'nda 12 gün süre ile vatandaşlarımızın beğenisine sunuyor.

Başkan Şerifoğulları personelleriyle bayramlaştı 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, merkez hizmet binasındaki birimleri gezerek, personellerle bayramlaştı. 

Demirbağ: Palu’daki ağır hasarlı konutlar yerinde yapılacak 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Elazığ ziyaretinin ardından AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu’ya 2 konuda müjde açıkladı. Milletvekili Demirbağ, Palu İlçesindeki ağır hasarlı konutların yenilerinin yerinde yapılacağını ve Çarşı merkezde kentsel dönüşüm uygulamasının hayata geçeceğini ifade etti. Milletvekili Zülfü Demirbağ ayrıca, yeni Palu Belediyesi Hizmet Binasının yapımı için daha önce çıkartılan 4 Milyon TL ödeneğe ilave olarak 2 Milyon TL daha ödeneğin sağlanacağını da açıkladı. 

BBP İl Başkanlığına Ömer Ertan atandı 

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığına Ömer Ertan atandı. Ertan, genel başkanları Mustafa Destici’nin katılımıyla yeni hizmet binasının açılışını yapacaklarını kaydetti. 

Demirbağ, Palu’da vatandaşlarla bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, geçtiğimiz günlerde kısa sürede üst üste 4’ün üzerinde büyüklüğe sahip depremler yaşayan Palu ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Milletvekili Demirbağ, Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi ve Palu Belediyesi Hizmet Binası hakkında açıklamalarda bulundu. 

Başkan Alan’dan depremde zarar gören esnaflara ziyaret 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 1. Harput Caddesi, Gazi Caddesi ve ETSO eski hizmet Binası’nda bulunan üye ve esnafları ziyaret ederek deprem sonrası süreçteki sıkıntıları dinledi. 

Milletvekili Bulut: Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası yapımını 2023 programına aldırdık

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasının yeniden yapılacağını açıkladı. Milletvekili Bulut, “Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binası yapımını 2023 programına aldırdık” dedi. 

Bulut: Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü hizmet binası yenilendi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünün hizmet binası yapımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bulut, “2018 yılında temeli attığımız “Yeni Hizmet Binası” deprem ve pandemiye rağmen hızlıca tamamladık. Hizmet binasını bitirdik ve hizmete aldık” dedi. 

Bulut: Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü yeniliyoruz 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü hizmet binasını yenileyeceklerini duyurdu. 

Milletvekili Bulut: Tarım ve Orman İl Müdürlüğü binası mevcut yerinde yapılacak 

41 yıldır hizmet veren ve 24 Ocak depremiyle birlikte hasar alan Elazığ Tarım ve Orman müdürlüğü hizmet binası yenileniyor. 

Zabıta Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşası yükseliyor

Elazığ Belediyesi vatandaşlara daha etkin bir hizmet vermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Zabıta müdürlüğü yeni hizmet binasının inşa çalışmaları başladı

Elazığ'da zabıta müdürlüğü yeni hizmet binasının inşa çalışmaları başladı.

İcadiye Mahallesi Sosyal Hizmet Binası Açılış İçin Gün Sayıyor

Elazığ’a değer katacak projeleri bir bir hayata geçiren Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni yaşam alanlarını hizmete sunmaya devam ediyor.

Elazığ'da 'Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı' hizmete girdi

Elazığ'da 'Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı' projesi, Hilalkent Sosyal Hizmet Binası'nda hizmete girdi.

Elazığ'da 23 hizmet binası 'Erişilebilirlik Bayrağı' aldı

Elazığ'da gerçekleşen denetimler sonucunda 23 hizmet binası 'Erişilebilirlik Bayrağı' aldı.

Elazığ’da yeni öğretmenevi için imza kampanyası başlatıldı

Eğitim Birsen Sen Elazığ 1 Nolu Şubesi, Elazığ’a yeni öğretmenevi ve milli hizmet binası yapılması için imza kampanyası başlattı.

Elazığ'da Sosyal Hizmet Binası Projesinde sona gelindi

Şehri geleceğe taşımak için ulaşımdan turizme, sosyal ve kültürel projelerden alt yapı çalışmalarına birçok hizmeti hayata geçiren Elazığ Belediyesi, yeni haliyle her yaştan vatandaşa hitap edecek Hilalkent sosyal hizmet binasını yakın zamanda vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Yurtbaşı beldesinde altyapı yenilendi

Yurtbaşı Beldesi’ne kalıcı hizmetler kazandıran başkan Yasin Yılmaz, yeni belediye hizmet binası inşaatında sona gelindiğini belirtti.

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı

Türkiye'nin genç belediye başkanlarından olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü binasının açılışını yaptı.

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası açılıyor

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, yarından itibaren yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayacak.

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binası tamamlandı

Elazığ Belediyesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına bir yenisini ekleyerek toplam 7 bin metrekare alan üzerinde bünyesinde idari birim, gasilhane, morg ve caminin yer alacağı yeni binanın yapımında sona gelindi.

Başkan Yılmaz: Yeni hizmet binamızda sona yaklaşıyoruz

Elazığ’ın gelişen ve değişen beldesi Yurtbaşı’nda belediye hizmetleri artarak devam ediyor. Başkan Yasin Yılmaz’ın yeni projeleri arasında yer alan yeni hizmet binası inşasında artık sona gelindi. 

Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Çok Yakında Hizmette

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatı tamamlandı.

Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Binası Büyük Oranda Tamamlandı

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası inşa çalışmaları, yüzde 70 oranında tamamlandı.

Başkan Şerifoğulları: Biz Büyük Bir Aileyiz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediye ana hizmet binası birimlerinde görev yapan personelleri ziyaret ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.  

Vali Erkaya Yırık'tan Birimlere Ziyaret

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Valilik Hizmet Binası'nda bulunan birimleri tek tek gezerek, kamu görevlilerine hayırlı çalışmalar diledi.