Hizmete Haberleri

Hizmete Haberleri

Şerifoğulları: Vatandaşlarımızın yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz

Spor Köyü’nün tamamlamak üzere olduğunu belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Spor Köyü'müzün hizmete açılmasıyla birlikte aziz şehrimiz çok modern, çok üst düzey bir tesis daha kazanmış olacak. Elazığ’ımızın ve kıymetli hemşehrilerimizin yüzünü, spor yatırımlarımızla da güldürmeye devam edeceğiz” dedi.

Mahalle Muhtarlarından, Başkan Şerifoğulları’na teşekkür

Elazığ Belediyesi, Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin ardından İstasyon Caddesi Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni de hizmete açarak Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahalleleri için vatandaşların taleplerini toplamaya başladı. Depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden mahalle muhtarları, Elazığ Belediyesi’nin başlatacağı çalışmaların, vatandaşlar için bir fırsat olduğunu vurguladı.

Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete açılıyor

Elazığ'ın depreme dayanıklı modern yapı stoğuna kavuşması içim Akpınar, Nailbey, Çarşı ve Sarayatik Mahallelerinde belirlenen adalar için vatandaşların taleplerini toplayacak olan Bosna Hersek Bulvarı Kentsel Dönüşüm Ofisi, hizmete başlayacak.

Nailbey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi hizmete girdi

Elazığ Belediyesi, depreme dayanıklı modern bir şehir hedefi doğrultusunda önemli bir adım daha atarak Nailbey Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni hizmete açtı. Bu ofis, mahalle sakinlerinin taleplerini toplamak ve projeye yön vermek amacıyla kapılarını vatandaşlara açtı.

Keleş: Polis Meslek Eğitim Merkezi 2025 yılında hizmete başlayacaktır

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş 2021 yılında ihalesi yapılan Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili güncel bilgileri paylaştı. Milletvekili Erol Keleş Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin fiziksel gerçekleşme oranının bugün itibariyle `’ları geçtiğini ifade ederek 2025 yılında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Tarihi Maden Hükümet Konağı, vatandaşın hizmetine açıldı

Maden’de Türkiye’nin en eski mülki idare binası, yapılan restorasyon sonrasında, Maden Hükümet Konağı olarak vatandaşlara hizmete başladı. 262 yıllık binanın vatandaşın hizmetine açılması, ilçede memnuniyetle karşılandı.

Elazığ Polis Okulunun hizmete gireceği tarih belli oldu

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş inşaat çalışması devam eden Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, polis okulunun 2025 yılının ilk yarısında hizmete başlayacağını söyledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği hizmet binası açıldı

Elazığ Belediyesi tarafından tahsis edilen Esnaf ve Sanatkarlar odaları birliği binası düzenlenen program ile hizmete açıldı.

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğüne 2 yeni Ambulans

Sağlık Bakanlığı tarafından Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü adına tahsisli gönderilen 2 adet ambulans, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kavaklı: Üst geçit asansörleri hizmete sunulmalı 

HÜDA Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ülke ve Elazığ gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Kavaklı, Elazığ’daki üst geçit asansörlerinin çalışmaması ile alakalı sıklıkla şikayet aldıklarını belirterek, sorunun çözümü için üst geçit asansörlerinin kontrollünün yapılarak, hizmete sunulmasını talep etti. 

Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali Hizmete Açıldı

Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminali Güneyçevre yolunda yeni binasında hizmete açıldı.

Elazığ İl Özel İdaresi, Baskil Doğancık Köyünde Güneş Enerjisi Sistemli Sulama Projesini Tamamladı

Elazığ İl Özel İdaresi, şehrimizde tarımsal üretimi desteklemek amacıyla sulama projelerini tamamlayarak hizmete açmaya devam ediyor.

Akıllı Kent Uygulamaları vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyor

Teknolojik yenilikleri hizmete sunmaya devam eden Elazığ Belediyesi’nin hayata geçirdiği Akıllı Kent Uygulamaları ile vatandaşların yaşamları kolaylaşırken, daha hızlı ve kaliteli hizmet almaları sağlanıyor.

İl Özel İdaresinden güneş enerjisi sistemli içme suyu tesisi 

Elazığ İl Özel İdaresi, merkez Sarıkamış Köyü’nde Güneş Enerjisi Sistemli içme suyu tesisi kurma çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı. 

Semt Kütüphaneleri, öğrencilerin ikinci evi oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Proje’si kapsamında hayata geçirdiği “Her Mahalleye Bir Kütüphane” çalışmaları neticesinde dört yılda şehrin farklı mahallelerinde hizmete sunulan 19 yeni Semt Kütüphanesi, sunduğu imkanlarla öğrencilerin ve kitapseverlerin ikinci evi oldu.

İl Sağlık Müdürlüğü’nden 3’üncü sigara bırakma polikliniği 

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3’üncü sigara bırakma polikliniğini hizmete girdi. 

Semt Pazarı’na Çaydaçıra sakinlerinden tam not 

Elazığ Belediyesi’nin, vatandaşların talebi üzerine 3 bin 520 metrekare alan üzerinde inşa ederek hizmete sunduğu yeni Çaydaçıra Semt Pazarı, mahalle sakinlerine büyük kolaylık sağladı. 

Milletvekili Keleş, Bakan Koca İle görüştü! 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’da sağlık alanındaki eksiklikleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya anlattı. Milletvekili Erol görüşme sonrası yaptığı açıklamada Eski Asker Hastanesinin tekrar hizmete gireceğini ve Yıkılan Sigorta Hastanesi'nin yerine toplum sağlığı merkezinin kurulacağını açıkladı. 

Yolcu otobüs duraklarına vatandaşlardan tam not

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete sunulan ve birçok imkanı barındıran Yolcu Dostu Otobüs Durağı’nı vatandaşlar çok faydalı buluyor.

Şerifoğulları: Meydanlarıyla anılan örnek bir şehir olacağız

Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, hizmete sunulduğu günden itibaren şehir merkezine nefes aldırmanın yanı sıra yaklaşık 100 bin araca da otopark hizmeti verdi.

Geri Dönüşüm Parkı hizmete sunuldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çevresel yatırımları arasında yer alan Elazığ Belediyesi Geri Dönüşüm Parkı, hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yıldırım ve milletvekili adaylarından stadyum açıklaması

AK Parti Hükümetinin Elazığ’da yeni bir projesi daha tamamlanarak hizmete sunuldu. Avrupa standartlarında inşa edilen Yeni Stadyum, Elazığspor’un Karaköprü Belediyesiyle bugün oynadığı karşılaşma ile hizmete açıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı Kovancılar Bürosunun açılışı gerçekleştirildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kovancılar Şubesinin hizmet bürosu Elazıg İl Müftüsü İrfan ÜSTÜNDAĞ, Kovancılar İlçe Müftüsü Muhammed Sait OKUMUŞ, Kurum amirleri, STK temsilcileri, TDV gönüllüleri ve vatandaşların katıldığı törenle hizmete açıldı.

Elazığ, İkinci Meydanına Kavuştu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Ve Yer Altı Otoparkı Hizmete Sunuldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, şehrin kimliğine değer kazandıran seçim vaatleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı hizmete sunuldu.

Çoban, Elazığ’ın Kurtuluşu İletişim Merkezi’ni hizmete açtı 

MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, valilik binası karşısında Seçim İletişim Merkezi’ni yoğun bir katılımla hizmete açtı. 

Başkan Şerifoğulları’nın bir projesi daha hizmete sunuldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "11 Ana Başlıkta 100 Proje" kapsamındaki projeleri bir bir hayata geçiyor.

HAZARSAM İstihdam Çağrı Merkezi açıldı

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın projelerinden biri olan İstihdam Çağrı Merkezi hizmete açıldı.

İl Özel İdaresi açıkladı! Kayak pistleri hafta içi hizmete girecek 

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde göl manzarasıyla dikkat çeken Hazarbaba Kayak Merkezi, kayakseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Elazığ İl Özel İdaresi ise Hazarbaba Kayak Merkezi’nin kayak sezonunun ne zaman açılacağını açıkladı. 

Milletvekili Bulut: Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesini ve Fakültesini Tamamlayıp Hizmete Açacağız 

Mart ayı içerisinde Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi’nin yapım ihalesinin yeniden yapılacağını söyleyen AK parti MKYK üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, fakülte ve hastaneyi tamamlayıp hizmete açacaklarını söyledi. 

Bulut: Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü hizmet binası yenilendi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünün hizmet binası yapımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bulut, “2018 yılında temeli attığımız “Yeni Hizmet Binası” deprem ve pandemiye rağmen hızlıca tamamladık. Hizmet binasını bitirdik ve hizmete aldık” dedi.