Hizmetler Haberleri

Hizmetler Haberleri

Açıkkapı: Ağın, Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın’da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar’ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın’ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Açık, bulaşıcı hastalıklara karşı uyardı

Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, bulaşıcı hastalıklar konusunda uyarıda bulundu. Covid-19, maymun çiçeği gibi dünya geneline yayılan bulaşıcı hastalıkların yanı sıra grip, parazit enfeksiyonu gibi özellikle sonbaharın gelmesi ve okulların açılmasıyla birlikte artan hastalıklara da dikkat çeken Prof. Dr. Açık, “Bu hastalıklardan korunmak için sosyal mesafe korunarak fazla temastan kaçınmalı, koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında bebekler ve çocuklar için rutin aşılama takvimine ve tarama testlerine uyulmalı, hijyen kurallarına ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmeli, sigaradan uzak durulmalı” dedi.

Yaz Kur’an Kursları kapanış programı düzenlendi

Elazığ Belediyesi, yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırırken, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında çocuklara yönelik düzenlediği Yaz Kur’an Kursları ile 60 çocuğu Kur’an-ı Kerim ile buluşturdu. Milli ve manevi değerlerin aktarılmasının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirildiği Yaz Kur'an Kursları, "Kapanış Programı" ile taçlandırıldı.

Elazığ Belediyesi’nden kapsamlı temizlik çalışmaları

Elazığ Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir kent için rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra düzenli periyotlarla mahallelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda mahalleler cadde cadde, sokak sokak titizlikle temizleniyor.

Özel İdare Elazığ'ın her yerinde

Elazığ merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerinin dört bir tarafına gerçekleştirdiği hizmetlerle büyük takdir toplayan Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve ekibi hafta sonunda dur durak bilmeyerek, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam etti...

Keleş: Dezavantajlı grupları desteklemeye devam edeceğiz

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Elazığ dezavantajlı gruplara yönelik yaptığı hizmetlerden dolayı Elazığlılar adına teşekkür etti.

Araç muayene hizmetleri için karar! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, araç muayene hizmetlerini özelleştirme kapsam ve programına aldı. Cumhurbaşkanlığı'nın konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamındaki araç muayene hizmetinin; özelleştirme kapsam ve programına alınmasına, karar verildi.

Keleş: Hizmetlerimiz yeni dönemde artarak devam edecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 1 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Sivrice sahil yolunda sona gelindi

İl Özel İdaresi yol ve ulaşım hizmetleri müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına devam edilen Sivrice ile Plajköy arasında bulunan sahil yolunda sona gelindi.

Çelik: Hizmetlerde adalet ve eşitlik ilkesini şiar edineceğiz

İl Genel Meclis Başkanlığı görevine Meclis üyelerinin oy birliği ile seçilen Avukat Ömer Faruk Çelik, Başkanlık makamına oturduktan sonra açıklamalarda bulundu. Çelik Açıklamasında, “Yapacağımız Hizmet Yatırımlarda Öncelikle Adalet Ve Eşitlik İlkesini Her Zaman Temel Alacağız ve Şiar Edineceğiz” dedi

Milletvekili Erol’dan, Bakan Göktaş’a Soru Önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM başkanlığına soru önergesi verdi. 

A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor

Elazığ'da eğitimin parlayan yıldızı A Kalem Kurs Merkezi büyümeye devam ediyor. Elazığ Merkez Yeni Mahalle Muammer Çorbacıoğlu Sokaktaki adresinde yıllardır başarılı hizmetler veren A Kalem Kurs Merkezi, Bahçelievler mahallesinde yeni şube açtı.

Beyhan yeniden 'Başkan Ataş' diyor!

Yaptığı başarılı hizmetleriyle Beyhanlıların büyük takdirini toplayan Beyhan Belde Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bakan Işıkhan'dan emekli ikramiyesi açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere verilecek olan 3 bin TL'lik ikramiyelerin bayram öncesinde hesaplara geçeceğini kaydederek, "Yasa Meclis’ten geçti. Ödeme günlerini planlıyoruz. Her zaman en iyi rakamları vermeyi arzu ederiz. Ancak koşullar doğrultusunda hareket ediyoruz. Daha iyi hizmetlerimiz olacak" dedi.

Septioğlu: İsrafa son vererek, Elazığ’ımızı hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu 2024 mahalli idareler seçimleri öncesinde toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.

Başkan Alan: Hizmetlerin kaynağı vergidir

Elazığ Defterdar Vekili Ahmet Fatih Göksal ve beraberindeki heyet,  Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

Elazığ’a 67 personel alınacak 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın daha önce açıkladığı personel alımının ayrıntıları belli oldu. Bu kapsamda Elazığ’da 67 personelin ataması gerçekleştirilecek. 

8 bin sözleşmeli personel alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerimizin kalitesini artırmak için yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz" dedi.

İl Genel Meclisinde tartışma yaşandı!

İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantısının beşinci birleşimine iptal edilen ve başka köylere aktarılan hizmetleri içeren gündem maddesi damga vurdu. 

BAŞKAN YILMAZ: YURTBAŞI BELDEMİZE DEĞER KATAN PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, göreve geldiği günden bugüne gerçekleştirdiği hizmetleri kamuoyu ile paylaştı. 6 yıllık görev diliminde beldeye değer katan birçok projenin hayat bulduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, amaçlarının gök kubbede hoş bir sada bırakmak olduğunu belirtti.

Açıkkapı, 2024 yılı bütçelerini değerlendirdi 

Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile Bakanlığının 2024 yılı bütçelerini değerlendiren AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önemli projelere imza attı, atmaya devam ediyor.” diyerek; Cumhuriyet Tarihinin en fazla öğretmen atamasının ak parti iktidarında yapıldığına dikkat çekti. 

Keleş, TBMM bütçe görüşmelerini değerlendirdi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 2024 yılı Merkezi Bütçe görüşmeleri kapsamında TBMM'de kabul edilen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ve bağlı kuruluşların onaylanan bütçeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Bakan açıkladı! Hesaplara yatırılıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.

ÖNDER Bölge Toplantısı yapıldı

İmam hatip Liseleri ve mezun derneklerinin çalışmalarını bir merkezden koordine edilmesi amacıyla kurulan ve bugüne kadar birçok başarılı hizmetlere imza atan ÖNDER’in bölge toplantısı Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev değişimi 

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine Ömer Faruk Ergün atandı. 

Kandemir'den Şerifoğulları'na Övgü

Bir dizi gezi ve invelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ'ın belediyecilik anlamında başarılı işlerin yapıldığı şehirlerden biri olduğunu söyleyerek, yapılan hizmetlerden dolayı başta Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

Erol’dan, Bakan Göktaş’a soru önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi. 

Açıkkapı: Tarımsal destekleri sürekli arttırdık 

Tarım ve Orman Bakanlığının 2023 yılı bütçe görüşmesinde söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, tarım alanında eleştirilerde bulunan muhalefete yapılan hizmetleri paylaşarak cevap verdi. 

Başkan Şerifoğulları’na, kamuoyunun desteği sürüyor

Gerçekleştirdiği hizmetlerle şehrin alt yapısı ve üst yapısına büyük katkılar sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na kamuoyunun desteği sürüyor.

Elazığ Belediyesi Gururla Sundu

Elazığ'a birbirinden kıymetli 100 proje kazandıran Şahin Şerifoğulları başkanlığındaki Elazığ Belediyesi hizmetlerinin meyvesini almaya başladı.