Huzurevi Haberleri

Huzurevi Haberleri

AK Parti Kadın Kollarından Huzurevine ziyaret 

Mevlid Kandili dolayısıyla Gazi Huzurevindeki büyükleri ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, “Vatandaşlarımız ile her daim iç içe olmanın, onların dualarını almanın huzuru paha biçilemez” dedi.

Elazığ'da yaşlılar yalnız bırakılmadı

Elazığ'da İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları, huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya geldi.

Elazığ'da 'Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası' bölge müsabakaları sürüyor

Türkiye geneli huzurevleri arasında düzenlenen ve 55 ilden 108 huzurevinin katıldığı Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası'nın 4. grup maçları Elazığ'da devam ediyor.

Elazığ'da Bocce Turnuvasının bölge müsabakası yapıldı

Türkiye geneli huzurevleri arasında düzenlenen ve 55 ilden 108 huzurevinin katıldığı Yetişkin Gençler Bocce Turnuvasının 4. Grup ilk maçı Elazığ'da yapıldı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Balık, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, huzurevinde kalan vatandaşlarla Keban ilçesinde bir araya gelerek tarihi mekanları gezdi.

Elazığ Valisi Toraman yaşlılarla bir araya geldi

Elazığ'da Vali Dr. Ömer Toraman ve eşi Neşe Toraman 'Yaşlılar Haftası' dolayısıyla huzurevini ziyaret ederek, yaşlılarla kahvaltıda bir araya geldi.

Huzurevinde kadınlar günü kutlandı

Elazığ'da Gazi Huzurevinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen programda kadınlara karanfil verilip pasta kesildi.

Gazi Huzurevi Bocce takımı bir kez daha Türkiye finallerinde, hedef şampiyonluk

Elazığ Gazi Huzurevi'nde bocce sporuyla tanışan ve 60 yaş üstü erkeklerden oluşan Bocce takımı, Türkiye Şampiyonası finallerinde şampiyonluk hedefliyor.

Elazığ'da huzurevi sakinleri ile 90 yaş üstüne aşı uygulaması başladı

Elazığ'da sağlık çalışanlarına yönelik devam eden aşı uygulaması, bugünden itibaren huzurevi, bakım merkezleri ve 90 yaş üstündekilere uygulanmaya başladığı bildirildi.

Huzurevi'nde sürpriz doğum günü kutlaması

Elazığ Gazi Huzurevi'nde kalan 74 yaşındaki Aziz Taylan için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

Huzurevi Sakinlerine Konser Verildi

Elazığ Belediyesi Konservatuarı Türk Müziği Korosu, 70 kişilik gönüllü kadrosuyla huzurevi sakinlerine muhteşem bir konser verdi.

Bocce turnuvasında yetişkin gençler yarıştı

53 ilden 109 huzurevi sakinin katıldığı ve ikinci maçı Elazığ'da yapılan 'Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası' renkli görüntülere sahne oldu.