Içme Köyü Haberleri

Içme Köyü Haberleri

Bir zamanlar tekne turu yapılıyordu, suların çekilmesi ile o köy kuraklığın ortasında kaldı

Elazığ'da Keban Baraj Gölü havzasında yer alan Murat Nehri'ne sıfır konumda bulunan Aşağı İçme köyünde su yaklaşık 250 metre çekildi. Bir zamanlar tekne turlarının yapıldığı ve eşsiz manzarası ile ziyaretçilere keyifli bir manzara sunan köy şimdi kuraklıkla boğuşuyor.

Elazığ'da öğrenciler, jandarma ekiplerine Türk bayrağı ve Kuran'ı Kerim hediye etti

Elazığ'da merkeze bağlı İçme Köyü Ortaokulu öğrencileri, İçme Jandarma Komutanlığı ekipleriyle bir araya gelerek kendilerine Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Define arayan şahıs suçüstü yakalandı

Elazığ’ın İçme Köyü’de kaçak kazı yapan şahısa jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi.

Elazığ'da peş peşe 2 deprem

Elazığ'ın Maden ilçesinde bugün saat 19:58'de meydana gelen 3,3 büyüklüğündeki depremin hemen ardından bu kez Elazığ merkeze bağlı İçme köyünde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Suların çekildiği şirin köy karla eşsiz manzaraya büründü

Elazığ'da Keban Baraj Gölü'nün havzasında yer alan Murat Nehri'ne sıfır konumda bulunan Aşağı İçme köyünde suların çekildiği alanların kar yağışı ile beyaza bürünmesiyle eşsiz bir manzara ortaya çıktı.

Elazığ’ın İlk Eko Köy Projesi Hayata Geçiyor 

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İçme köyünde gerçekleştirecek eko köy projesi çalışmaları için bir takım incelemelerde bulundu.

Doğal güzelliğiyle dikkat çekmişti, o köye ilgi arttı

Keban Baraj Gölü'nün kolu Murat Nehri'nin kıyısında yer alan ve su seviyesi yükselmesiyle manzarasıyla dikkat çeken Aşağı İçme köyüne ilgi arttı, tekne turları başladı. Her gün çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği köye giden Vali Çetin Oktay Kaldırım da hem tekne turu yaptı, hem de tekneyi kendi kullandı.

Köy, suların yükselmesiyle eşsiz manzaraya büründü

Elazığ'da Keban Baraj Gölü'nün havzasında yer alan Murat Nehri'ne sıfır konumda bulunan Aşağı içme köyü suların yükselmesiyle eşsiz manzaraya büründü.