Idam Haberleri

Idam Haberleri

Başkan Koca’dan idam çıkışı

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M. Nafiz Koca, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Ekim ayında TBMM’ye sunacağı 9’uncu Yargı Paketi’nde çocuk ve kadın cinayetlerine yönelik ceza maddelerinin yeniden revize edilmesini beklediklerini belirtti.

Karakuş: İdam cezası kaçınılmaz olmuştur

Diyarbakır’da 8 yaşındaki masum kızımız Narin’in hunharca katledilip bir çuvala koyularak bulunmayacak şekilde dere içine saklanması sonrasında özellikle çocuk ve kadınların taciz ve öldürülmesine yönelik suçlarla ilgili idam cezası yeniden gündeme geldi.

TYP Kapsamında Elazığ’da 415 kişi istihdam edilecek 

Elazığ’da, TYP kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 415 kişi istidam edilecek. 

Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda kullanılan bomba ve mühimmatları temin eden terörist yakalandı

İzmir Adliyesine yönelik 5 Ocak 2017'de terör örgütü PKK/KCK mensuplarınca düzenlenen, polis memuru Fethi Sekin ile adliye personeli Musa Can'ın şehit olduğu saldırıda kullanılan bomba ve tüfek fişeklerini temin ettiği belirlenen Suriye uyruklu terörist düzenlenen operasyonla yakalandı. Ağabeyinin şehit olduğu saldırıda bomba ve mühimmat temin eden teröristin yakalandığı haberini Fethi Sekin'in kardeşi Fikriye Sekin, Arka plandaki kişilerin de yakalandığını bugün haberlerde öğrendim, bu bizi daha da rahatlattı. Türkiye'nin bu tarz terör olaylarına idam getirilmesini istiyorum' dedi.

15 Temmuz şehidinin babası: 'Cezaları alınca acımız biraz hafifledi'

15 Temmuz'da Ankara Gölbaşı'nda şehit düşen polis memuru Eyyüp Oğuz'un babası Tevfik Oğuz, Cezaları alınca acımız hafifledi, duyunca sevindim. Bunlar içeriden çıkmayacaklar, idam da devletimizin yapacağı bir iştir dedi.

Adana'da kız kardeşi öldürülen ağabey idam istedi

Adana'da kız kardeşi birlikte yaşadığı şahıs tarafından öldürülen ağabey, kadın cinayetlerinin bitmesi için idam istediğini söyledi.

Bakan Kurum: 'Asgari ücret alan bir vatandaşımızın ödeyebileceği şartları hep beraber oluşturacağız'

Elazığ depremiyle ilgili yapılan çalışmaları anlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Vatandaşımızın uygun şekilde, kiranın da altında ödemesi adına belirli çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımız rahat bir şekilde ödesinler bir taraftan da hayatlarını idame ettirsinler. Asgari ücret alan bir vatandaşımızın ödeyebileceği şartları hep beraber oluşturacağız dedi.