Ihalesi Haberleri

Ihalesi Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden kamuoyuna duyuru

Elazığ Belediyesi’ne yönelik bazı basın yayın organlarında ve bazı sosyal medya platformlarında çıkan gerçeği yansıtmayan, iftira ve karalamaya yönelik haberlerin kamuoyu ile paylaşıldığı görülmüştür. Söz konusu haberlerde, “Elazığ Belediyesi’nin 17 aracı 539 milyon TL’ye kiraladığı ortaya çıktı.” ve “AKP'li belediyeden milyonluk ihaleler! Elazığ Belediyesi’nin ‘Yangından Koruma Malzeme Malzemeleri Alım işi’ ihalesini 1 milyon 974 bin 166 TL’ye gerçekleştirdi.” ifadeleri yer almaktadır.

Elazığ Belediyesi’nden iş yeri, konut ve arsa ihalesi 

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 2 adet iş yeri, 3 adet arsa ve 2 adet konutun, açık artırma suretiyle 8 Ağustos Perşembe günü satışı gerçekleştirilecek.

Keleş: Polis Meslek Eğitim Merkezi 2025 yılında hizmete başlayacaktır

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş 2021 yılında ihalesi yapılan Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili güncel bilgileri paylaştı. Milletvekili Erol Keleş Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin fiziksel gerçekleşme oranının bugün itibariyle `’ları geçtiğini ifade ederek 2025 yılında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Elazığ Belediyesi konut ihalesi gerçekleşti

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 18 adet konutun açık artırma suretiyle satışı için ihale gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi, konut ve iş yeri ihalesi gerçekleştirecek

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 18 adet konut ve 12 adet iş yerinin, kapalı teklif usulü ve açık artırma suretiyle 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) satışı gerçekleştirilecek.

En büyük TOKİ ihalesini hangi firma aldı?

2024 yılının Elazığ’da yapılan en büyük TOKİ ihalesini Çetin İnşaat aldı. 809 adet deprem konutunun yapımını üstlenen Çetin İnşaatın kısa süre içerisinde konut inşaatına başlaması bekleniyor.

Elazığ Belediyesi konut, iş yeri ve arsa ihalesi gerçekleştirecek

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık arttırma suretiyle 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde satışı gerçekleştirilecek.

Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi’nin yapımına başlandı 

Geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan Palu-Kovancılar arasındaki 150 yataklı devlet hastanesinin yapımına başlandı. 

Pertek Köprüsü proje ihalesi imzalandı

Uzun süredir gündemde olan Pertek Köprüsü'nde yeni bir gelişme yaşandı Pertek Köprüsü proje ihalesi imzalandı.

Milletvekili Keleş: Pertek Köprüsü tasarruf sağlayacak 

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Pertek Köprüsü yapım işi ihalesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yapılacak köprünün yalnızca ulaşım projesi olmadığını aynı zamanda şehrin bölgesel ekonomik kalkınmasına da katkı sağlayacağını vurguladı. 

Yurtbaşı Spor Kompleksi aydınlatma ihalesi gerçekleştirildi

Yurtbaşı Beldesi’ndeki gençlerin sportif faaliyetlerini yapmaları adına inşa edilen Spor Kompleksi’ndeki Futbol Saha’sının aydınlatma ihalesi gerçekleştirildi. 

Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi bakım ve onarım işi ihalesi 18 Ocak’ta

Sivrice Atıksu Arıtma Tesisi ve Terfi Merkezleri, Bakım ve Onarım İşi İhalesi 18 Ocak Perşembe günü yapılacak.

Arıcak ve Alacakaya’ya 79 deprem konutu yapılacak 

“Kırsal alanlarda deprem iyileştirme ve yeniden yapım projesi (kadiyap) kapsamında Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde yapılacak 79 adet kırsal deprem konutunun yapım işi ihalesi Resmi Gazete’de yayımlandı. 

Arsalara dudak uçurtan teklifler 

Akçakiraz Belediyesi TOKİ’den satın aldığı arsanın satış ihalesi yoğun ilgi görüyor. İhalede 531 metre karelik arsa 212 bin muhammen bedelle satışa sunuldu, 970 bin lira ile alıcı buldu.

Karakoçan Yukarıovacık Göleti’nin ihalesi 30 Kasım’da yapılacak

Karakoçan İlçesi Altıyaka Köyü Seyfan Deresi üzerinde yapılacak olan Yukarıovacık Göleti’nin yapım ihalesi 30 Kasım’da yapılacak.

Ağın İlçesi'ne 142 Konut ve 3 dükkan yapılacak 

Ağın’daki 142 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezinin, "İnşaat ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi" işinin ihalesi 6 Kasım’da yapılacak. 

Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi’nin ihalesi kesinleşti 

Palu-Kovancılar 150 Yataklı Devlet Hastanesi yapım işi ihalesi kesinleşti. 

Elazığ Besi OSB İhalesi 25 Ekim’de yapılacak 

Elazığ Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) ihalesi 25 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek. 

TEKNOVA OSB’nin elektrik altyapısı için imzalar atıldı 

Elazığ TEKNOVA Organize Sanayi Bölgesi’nin elektrik altyapı ihalesinin sözleşmesi Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda imzalandı. 

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden beklenen haber geldi 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin belediği haber geldi. Maaş promosyon ihalesi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, tüm eğitim sendikaları ve paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi. 

MEM maaş promosyon ihalesi iptal edildi 

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü maaş promosyon ihalesi ileri tarihte gerçekleştirilmek üzere iptal edildi. 

Elysium’daki 58 konutun ihalesine alıcı çıkmadı! 

Elazığ İl Özel İdaresi Elysium Park Alışveriş Merkezinde bulunan 58 konutunu satışa çıkardı. İhale 25 Temmuz Salı Günü saat 10.00’da yapılacaktı fakat ihaleye hiçbir alıcı katılım sağlamadı. 

Elazığ Belediyesi, 5 muhtarlık ofisi ve 16 derslikli bir okul yapacak 

Elazığ Belediyesi, vatandaşlara daha etkin bir hizmet sunmak amacıyla yapılacak olan muhtarlık ofisi ve çocuklara daha kaliteli bir eğitim imkanı sunmak için yapılacak 16 derslikli okulun ihalesini tamamladı. 

Milletvekili Bulut: Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesini ve Fakültesini Tamamlayıp Hizmete Açacağız 

Mart ayı içerisinde Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi’nin yapım ihalesinin yeniden yapılacağını söyleyen AK parti MKYK üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, fakülte ve hastaneyi tamamlayıp hizmete açacaklarını söyledi. 

Altyapı 3. bölge yapım işi ihalesi gerçekleştirildi

Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 3. Bölge Yapım İşi ihalesi gerçekleştirildi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük maden rezervi sahasının ihalesi iptal edildi

Elazığ'da maden rezervleri ile ilgili EMMAD'ın açtığı dava, ihalenin iptali ile sonuçlandı.

Başkan Arslan, iddialara cevap verdi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Asilhan Arslan, 21 Nisan'da gerçekleşen Maden ilçesindeki polimetal maden rezervinin işletme ihalesine Elazığ Girişim Grubu olarak neden katılmadıklarını kamuoyuna açıkladı. Arslan, ihale süreci ve şahsına yönelik iddialara da sert bir şekilde cevap verdi.

Elazığ TSO Başkanı Arslan: 'Son ana kadar ihaleye girme koşullarını zorladık'

Maden sahasının ihalesinde son ana kadar girme koşullarını zorladıklarını belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, 'Mahkemeden süreçlerin tamamlanmasını beklerken gece geç saatlerde aldığımız karar şu, bu ihaleye girip rekabet edememek acı bir durum. Biz 7 katrilyon lira geriden başladık. Kaça çıkartırsak çıkartalım üzerine 7 katrilyon lira koymamız gerekiyor. En azından ihaleyi meşrulaştırmayalım hukuki süreç devam ediyor. Biz bu ihaleye girmeyelim kararı aldık' dedi.

Maden sahasının ihalesi ileri bir tarihe ertelendi

Elazığ'ın Maden ilçesindeki ülkemizin en zengin polimetal maden sahası ile ilgili daha önce 4 Nisan 2022 tarihinde yapılacağı açıklanan ihale, Elazığ Girişim Gurubunun yoğun çalışmaları ve Elazığ’da oluşan yüksek hassasiyet neticesinde, ileri bir tarihe ertelendi.

Milletvekili Erol: İhalenin şeffaf yapılmayacağı konusunda tereddütlerimiz var

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, maden ilçesinde bulunan maden sahasının ihalesiyle ilgili hazırlanan şartnamenin, ihalenin yapılmasına uygun olmadığını belirterek, 'ihalenin şeffaf yapılmayacağı konusunda tereddütlerimiz var.' dedi.