Ihlal Haberleri

Ihlal Haberleri

ANA ARTERLERDE EDS KAÇINILMAZ

Teknolojinin kendilerine sunduğu nimetleri sonuna kadar kullanan trafikte kendini aslan zanneden şoförlerimiz var. 

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’tan uyarı!

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, dünya genelinde özellikle 13-15 yaş arası çocuklar ve gençler arasında giderek yaygınlaşan elektronik sigaranın yol açtığı sağlık sorunlarına dikkat çekti. Elektronik sigaranın tıpkı sigara gibi çeşitli kimyasallar ve bağımlılığa yol açacak düzeyde nikotin içerdiğini söyleyen Prof. Dr. Açık, “Ülkemizde satışı yasak olmasına rağmen denetim yetersizliği ve ihlallere göz yumulması nedeniyle gençlerimizin hayatı tehlikeye atılıyor” dedi.

DEM Parti kapatılacak mı?

Adalet Bakanı Tunç, 23 Nisan nedeniyle düzenlenen resepsiyonda MHP Lideri Bahçeli'nin "DEM Parti'ye kapatma davası açılması" çağrısına ilişkin soruya "Eğer hukukta bir suç işlenmişse, bir Anayasa, kanun ihlali varsa orada yetkili makamlar devreye girer, gereğini yapar." dedi.

Jandarma drone ile havadan trafik denetimi gerçekleştirdi

Elazığ’da şerit ihlali ve hatalı sollama yapan sürücüler, jandarma tarafından drone ile tespit edilerek cezai işlem uygulandı.

Bahşi: Eğitim çalışanlarına aşı ve test dayatması yapılamaz

Eğitim Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, eğitim çalışanlarına aşı ve pcr testi zorunluluğunun temel insan haklarının ihlali niteliğinde olduğunu belirterek, kararın yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. 

Kısıtlamada kaza yaptı, hem ehliyeti gitti, hem de ceza yedi

Elazığ'da kısıtlamayı ihlal eden alkollü sürücü kaza yaptı. Kaza sonrasında yaralanan şahsın hem ehliyetine 2 yıl el konuldu, hem de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150 TL ceza kesildi.

Sokağa çıkma kısıtlamasında ava giden 6 şahıs yakalandı

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve usulsüz olarak avlanan 6 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

İçkili eğlenceye jandarma baskını

Elazığ'da Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerini ihlal ederek restoranın camlarını kalın perdelerle kapatıp, içkili eğlence yapanlar jandarma baskını ile yakalandı. Restoranda yakalanan 21 kişiye 93 bin 700 TL ceza kesildi.

Elazığ'da usulsüz avlanan 9 şahıs yakalandı

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını da ihlal ederek usulsüz olarak avlanan 9 şahıs, ekiplerin yaptığı çalışma ile yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

Korona unutuldu, intihara teşebbüsü vatandaşlar film gibi izledi

Elazığ'da eşi tarafından terk edilen koca, 7'inci kata çıkarak intihara kalkıştı,. Vatandaşlar polisin uyarılarına rağmen sosyal mesafeyi ihlal ederek yaşananları film izler gibi izleyip cep telefonları ile kaydetti.

Çorum'da karantina kurallarını ihlal eden 36 kişi yurda yerleştirildi

Çorum'da karantina kurallarını ihlal eden 36 kişi KYK yurduna yerleştirilirken, pandemi kurallarına uymayan 7 bin 556 kişi de uyarıldı.

Karantinayı ihlal etti hem ceza yedi hem de yurda yerleştirildi

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle karantinaya alınan bir şahıs, sokağa çıkınca polis tarafından yakalandı, hem 3 bin 150 TL para cezası yedi, hemde yurda yerleştirildi.

Covidli hasta bu kadar da olmaz dedirtti

Elazığ'da Korana virüs (Covid-19) testi pozitif olmasına rağmen karantinayı ihlal edip iş yerini açan şahıs, polis tarafından yakalanarak ambulansa yurda götürüldü.

Covidli hasta, karantinayı ihlal etti, meydanda polis tarafından yakalandı

Elazığ'da Korana virüs (Covid-19) testi pozitif olmasına rağmen karantinayı ihlal edip evden çıkan şahıs, polis ekipleri tarafından meydanda yakalandı. Eldivenleri olmadığı halde rahat tavırlarıyla direğe dokunan şahıs, polis gözetiminde ambulansa alınarak yurda götürülürken, hakkında da 3 bin 150 TL'lik cezai işlem uygulandı.

Ağrı’da karantina ihlaline 22 bin 50 lira para cezası

Ağrı'da Korona virüs tedbirleri kapsamında karantina kurallarını ihlal ettikleri tespit edilen 7 kişiye toplam 22 bin 50 lira para cezası kesildi.

Zabıta, kaldırım ve yol işgali yapan esnafları uyardı

Elazığ Belediyesi zabıta ekipleri kaldırım ihlallerine yönelik etkin denetimlerine devam ediyor. 

Sokağa Çıkma Yasağını İhlal Eden 54 Kişiye Para Cezası Uygulandı

Elazığ'da sokağa çıkma yasağını ihlal eden 54 kişiye toplam 170.100 TL idari para cezası uygulandı.

Koronavirüs tedbirlerini ihlal eden güzellik salonu kapatıldı

Elazığ'da koronavirüs tedbirleri doğrultusunda faaliyet göstermediği belirlenen erkek güzellik salonu  geçici süre ile kapatıldı.

Elazığ'da yasağı kaç kişi ihlal etti

Elazığ'da Koronavirüs denetimleri sürüyor.

Yasağı İhlal Edenlere 3.150 TL Para Cezası Verilecek

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağını ihlal eden 65 yaş ve üstü kişilere 3.150 TL para cezası ve adli işlem yapılacağı açıklandı.

Genelgeye uymayan 2 derneğe ceza kesildi

Elazığ'da Koronovirüs önlemlerini ihlal ederek lokal ortamında oyun oynattırdıkları tespit edilen 2 derneğe para cezası kesildi.

Cezaevi firarisi yakalandı

Adana'da uyuşturucu ticareti yapma, yaralama, tehdit, aile hükümlülüğünü ihlal gibi suçlardan 16 yıl 8 ay hapis cezasıyla yattığı cezaevinden kaçan hükümlü infaz dedektifleri tarafından yakalandı.