Ihtiyaç Sahibi Haberleri

Ihtiyaç Sahibi Haberleri

Yeni Vali Hatipoğlu’dan anlamlı davranış

Elazığ Valiliği görevine atanan Numan Hatipoğlu, kendisine gönderilmesi tebrik çiçekleri yerine AFAD’a ihtiyaç sahibi aileler için yardımda bulunmasını talep etti.

Elazığ Belediyesi’nden kurban bağışı çağrısı 

Elazığ Belediyesi, Hayır Çarşısı aracılığıyla bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olarak bayram sevincinin toplumun tüm kesimlerini kuşatmasına vesile olacak. Elazığ Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahipleri için Kurban Hissesi Bağış Kampanyası başlatıldı. Vatandaşların bağışlayacakları kurban hisseleri, Hayır Çarşısı tarafından düzenli destek sağlanan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

İş İnsanı hemşehrimiz Ak’tan anlamlı iftar sofrası

İzmir’de yaşayan Elazığlı İş İnsanı Nejat Ak düzenlediği iftar yemeğinde ihtiyaç sahibi aileleri ağırladı.

Elazığ’da yetim ailelere kurban eti dağıtıldı

Yetimler Vakfı Elazığ merkez ve ilçelerinde Kurban Bayramı dolayısıyla yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttı. 

İHO Ebrar, Elazığ'da gıda yardımında bulundu 

Elazığ'ın Karakoçan İlçesinde ihtiyaç sahibi ailelere İHO Ebrar tarafından gıda kolisi dağıtıldı. 

Elazığ'da bin 250 çocuğu ısıtacak yardım

Elazığ'da 'Çocuklar Üşümesin' projesi çerçevesinde hayırseverler tarafından bin 250 mont gönderildi. Montların diğer bağışlarla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağı belirtildi.

Elazığ'da 526 aileye kurbanlık et dağıtıldı

Elazığ'da Beşir Derneği tarafından Kurban Bayramı dolaysıyla kesilen etler, ihtiyaç sahibi olan 526 aileye dağıtıldı.

Elazığ Belediyesi’nden Kurban Bağışı Çağrısı

Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, vatandaşların kurban bağışı hisselerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırarak bu bayramda da bayram sevincinin geniş kitlelerle paylaşılmasına vesile olacak.

Sınav kalemleri ihtiyaç sahibi öğrenciler için toplandı

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplanan gönüllü gençler, üniversite adaylarına verilen sınav setlerini ihtiyaç sahibi öğrenciler için topladı.

Elazığ'da öğrenciler hazırladıkları erzak kolilerini dağıttı

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde yurtlarda kalan öğrenciler ve gönüllü gençler tarafından, Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan erzak kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Elazığ'da 'Zimem Defteri' geleneği ile borçlar siliniyor

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde Kaymakam Yunus Emre Vural'ın öncülüğünde başlatılan 'Zimem Defteri' geleneği ile ihtiyaç sahibi vatandaşların bakkallara olan borçları kapatılıyor.

Türk Kızılayı engelli vatandaşları yalnız bırakmadı

Türk Kızılayı Elazığ Şubesi tarafından Maden ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara giysi ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Marketlerdeki fiyata kızdı, 20 dönümlük sebze tarlasını vatandaşlara ücretsiz açtı

Elazığ'da marketlerdeki fiyata kızıp tarlasını vatandaşlara açan üretici Fethi Çakmak, 20 bin TL değerinde 7 tonluk sebzeyi ücretsiz bir şekilde dağıtıyor. Tarlasında halen tonlarca sebze olduğunu dile getiren Çakmak, ihtiyaç sahibi herkesi beklediğini söyledi.

Elazığ'da 500 aileye gıda kolisi ulaştırıldı

Elazığ'da ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda kolisi ulaştırıldı.

Engelli Vatandaşın Evi Temizlendi

Elazığ Belediyesi, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşam kalitelerini artırmaya yönelik başlattığı ‘Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti’ uygulamasını sürdürüyor.

Kurban hisseleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı

Kurbanlarını vekalet yoluyla Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışlayan vatandaşların kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Elazığ Belediyesi, Engelli Vatandaşın Yüzünü Güldürdü

Elazığ Belediyesi, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara, yaşamlarını kolaylaştırmak için temizlikten bakıma gıdadan barınmaya her açıdan hizmet etmeyi sürdürüyor.

Kılıç, Elazığlıları hayır kervanına destek vermeye davet etti

İHH İnsani Yardım Vakfı, Kurban Paylaşmaktır sözünden hareketle yıllardır dünyanın çeşitli ülkelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu yılda 52 ülkede organizasyonlarına devam edecek olan İHH, ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatacak.

Yardım Kolileri Depremzedelere Dağıtıldı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde evleri hasar gören depremzedelere yardımlar devam ediyor.

Bir El Bir Gönül Yardım Grubu ihtiyaç sahibi ailelerin Yardımına koşuyor 

Elazığ'da faaliyet gösteren 'Bir El Bir Gönül Yardım Grubu', şehrin farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor. Yardım grubu ailelerin, ihtiyaç duyduğu ev eşyasını karşılıyor, kira ve fatura ödemelerini yapıyor.  

Ramazan yardımları devam ediyor

Elazığ İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi iş birliğinde hazırlanan yardım kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya devam ediyor. 

Hayır Çarşısı, vatandaşlara desteğini sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteğini sürdürüyor. 

Ticaret Borsası'ndan öğrencilere giyim yardımı

Elazığ Ticaret Borsası,  Karakoçan ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yaptı. Yardımlar düzenlenen programla öğrencilere dağıtıldı.

MİSİAD, ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi yardımı yaptı

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Marmara bölge başkanlığı tarafından doğu ve güneydoğu Anadolu bölgelerindeki ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi yardımı yapıldı. 

Öğrencilerden, ihtiyaç sahiplerine yardım paketi

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde ortaokul öğrencileri topladıkları yardım malzemelerini ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Elazığ'da bin aileye bayramlık hediyesi

Elazığ'da ihtiyaç sahibi bin anne ve çocuk 'Mutlu Olmak İstiyorsan Mutlu Et' etkinliği ile bir mağazadan istedikleri kıyafetleri aldı.

Elazığ'da 'Veren El ile Alan Eli Buluşturma Günü'

Elazığ'da ihtiyaç sahibi 700 anne ve çocuk, Veren El ile Alan Eli Buluşturma Günü etkinliği ile bir mağazadan istedikleri kıyafetleri aldı.