Il Haberleri

Il Haberleri

Bakan Işıkhan müjdeli haberi paylaştı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü'nde gazilere müjdeli bir haber verdi. Işıkhan gazilerin ihtiyaç duyduğu akülü tekerlekli sandalyelerin SGK tarafından karşılanacağını ifade etti.

16 ile yeni vali atandı 

16 ilde vali değişikliğini içeren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürülüğe girdi. Bu kararla 12 ilin valisi de "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi.

Prof. Demir, Kent Konseyi toplantısına katıldı

Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir Kent Konseyi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

AK Parti’den Akçakiraz ve Yazıkonak Belde Başkanlıklarına atama

AK Parti Akçakiraz ve Yazıkonak Belde Başkanlıklarına yeni atama yapıldı.

Güllü’nün Elazığ potporisi beğeni topladı

Elazığlı Sevilen Sanatçı Emrah Güllü seslendirdiği Elazığ Potporisi ile beğeni topladı. Sanatçı son dönemde seslendirdiği eserlerle Elazığ ve Harput musikisinin tanıtımı yapmayı amaçlıyor.

Ağustos’ta Elazığ’da kaç konut satıldı

Elazığ’da Ağustos ayında geçen aya göre 65 artışla 1406 konutun satışı gerçekleşti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü değişti

Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı. İl Müdürlüğü görevine Fatih Önalan atandı.

Bakan Tekin’in Elazığ programı belli oldu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 19 Eylül Perşembe günü Elazığ’a gelecek.

Erol: AKP iktidarı 22 yılda Elazığ’da kamuya ait onlarca tesisi özelleştirdi!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, AKP iktidarı 22 yılda Elâzığ’da kamuya ait onlarca özelleştirdi.

Hac kayıt işlemleri uzatıldı

Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri, 5 Ağustos-16 Eylül tarihleri arasında yapılmıştı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine bu süre uzatıldı.

Milletvekili Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Nazırlı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Uluova Sulama Projesi’nin tamamlanması ve ovaya su verilmesi için ödenek talep etti.

Milletvekili Keleş’ten Karakoçan Ziyareti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Karakoçan’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Türk Kızılay Elazığ Şubesi’nden büyük başarı

Türk Kızılay Elazığ Şubesi Türkiye genelinde en iyi çalışan ikinci şube olma başarısı gösterdi.

Kartal Elazığlılar Derneği, 5. yılını kutladı

Kartal Elazığlılar Derneği, kuruluşunun 5. yılını düzenlediği konser etkinliğiyle kutladı. Dernek Başkanı Vural Alp’in öncülüğünde gerçekleşen program, sanatçıların katılımı ve Elâzığ’a ait yöresel gösteriler eşliğinde gerçekleştirildi.

Milletvekili Işıkver'den, teşekkür mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Gözde Işıkver'in evlatları Kerem, Eren ve Kağan, düzenlenen sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Abluka Taraftar Grubu’ndan teşekkür

Abluka Taraftarlar Grubunun Nazilli Spor Maçında hazırladıkları Narin Güran pankartı ulusal ve yerel basında büyük yankı uyandırdı. Abluka Taraftarlar Grubu Lideri Nahit Karaçalı kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Taşkesen, çiftçileri dinledi

Tarım ve Orman İl Müdürü Sadettin Taşkesen, Karakoçan'da mısır silaj hasadı yapan çiftçilerle bir araya geldi.

İl Özel İdaresi’nin çalışmaları takdir topluyor

Elazığ merkez, ilçe ve köylerinde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan kurumların başında gelen İl Özel İdaresi başlattığı GES Projeleri ile İçme suyu çalışmalarına son süratle devam ediyor...

Havabulut: Esnaflarımız ekonomik sorunları aşamıyor

Esnafların yaşadığı ekonomik sıkıntılar üzerine konuşan Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Odası Başkanı Mehmet Havabulut, “Elazığ halkı yerel halka destek olmalı” dedi.

YRP, saha çalışmalarına devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Cuma buluşmaları yanında ilçe ve köy buluşmalarıyla da halka buluşmaya ve onların sorun ve taleplerini almaya devam ediyor.

Ankara’da Elazığ rüzgârı

Ankara’daki Elazığlılar Kahramankazan’da düzenlenen Peynirli Ekmek ve Kavurma festivalinde buluştu.

Rekor kıran altın fiyatlarında son durum! 

Güvenli liman altında haftanın ilk işlem gününde hareketlilik sürüyor. Gram altında 2 bin 800 lira seviyesi aşıldı. Merkez Bankalarının faiz kararlarının fiyatlar üzerinde etkili olması bekleniyor. İşte altın piyasası...

Akaryakıt fiyatlarına yeni indirim geliyor! 

Akaryakıt fiyatlarında indirimlerin devam etmesi bekleniyor. Benzin, motorin ve LPG'de rakamlar da değişirken zam ve indirim haberleri de üst üste gelmeye devam ediyor. Akaryakıt alacak araç sürücüleri ise güncel tarifeyi merak ediyor. İşte milyonlarca araç sahibi için 16 Eylül 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatları.

Başkan Özkan: 21 Eylül’de Koruk Köyü’nde buluşalım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan, 21 Eylül Cumartesi günü Elazığ’ın Koruk Köyü’nde düzenlenecek toplantıya tüm Elazığlıları davet etti. Toplantıda, özellikle üzüm, kayısı, şeker pancarı ve hububat üreticilerinin karşılaştığı sorunlar ele alınacak ve çözüm önerileri masaya yatırılacak.

Toplu Sünnet Şöleni düzenlendi

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği Ve Güçlü Haber Gazetesi’nin Elazığ’da düzenlediği sünnet şöleninde 85 çocuk sünnet edildi.

AK Parti MYK toplanıyor! 

AK Parti’nin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. MYK’da vatandaşın yaşadığı sıkıntılar ve acilen çözmesi gereken konular masaya yatırılacak.

AK Parti Kadın Kollarından Huzurevine ziyaret 

Mevlid Kandili dolayısıyla Gazi Huzurevindeki büyükleri ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, “Vatandaşlarımız ile her daim iç içe olmanın, onların dualarını almanın huzuru paha biçilemez” dedi.

Şehit Öğretmen Rüstem Şen Ağın'da anıldı

Tunceli'de 30 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen öğretmen Rüstem Şen Elazığ'ın Ağın ilçesinde anıldı.

Keleş, Koruk Köyü’nü ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Koruk Köyü’nü ziyaret etti. Keleş, ziyareti sırasında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Erol, Kahramankazan’da hemşehrileriyle buluştu

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, 15 Eylül 2024 Pazar günü düzenlenen Peynirli Ekmek ve Kavurma Festivali kapsamında, Milletvekili Gürsel Erol Elazığlı hemşehrileriyle bir araya geldi. Festival, Elazığ Kültür Derneği Genel Merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenleniyor ve Elazığ’ın kültürel zenginliklerini Ankaralılarla buluşturmayı amaçlıyor.