Il Teşkilatı Haberleri

Il Teşkilatı Haberleri

YRP, saha çalışmalarına devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Cuma buluşmaları yanında ilçe ve köy buluşmalarıyla da halka buluşmaya ve onların sorun ve taleplerini almaya devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi’nin Köy Buluşmaları programı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Köy Buluşmaları programlarıyla, köy sakinlerinin sorularını dinledi.

Yeniden Refah Partisi’nden miting gibi SKM açılışı

Yeniden Refah Partisi Hürriyet Caddesi Seçim Koordinasyon Merkezi büyük bir coşkuyla açıldı. Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve İl Teşkilatı’nın katılımıyla gerçekleştirilen ve vatandaşların adeta akın ettiği SKM açılışı, coşkulu bir mitinge dönüştü.

AK Parti Elazığ yürütme kurulu belli oldu 

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının Yürütme Kurulu belli oldu. 

AK Parti Elazığ il teşkilatının yeni yönetimi açıklandı

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının Yeni Yönetim Kurulunu açıklandı.

AK Parti Elazığ Teşkilatı’ndan iddialarla ilgili açıklama!

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı sosyal medya platformlarındaki paylaşımlara cevap verdi. 

MHP’de bayramlaşma yoğun bir katılımla gerçekleşti

MHP il teşkilatı düzenlenen bayramlaşma programında buluştu. Yoğun katılımın olduğu programa MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de katıldı.

SP İl Teşkilatı Merkez Köyleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Merkez Köyler Muhtarları Derneği ve muhtarlarıyla bir araya geldiler.

Milletvekili Erol: Elazığ’a Bakanlık İstiyorsanız Millet İttifakına Oy Verin

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 15 Şubat’tan sonra il teşkilatının şehrin dört bir tarafında seçim çalışmalarına başlayacağını ifade etti. Türkiye’de seçime hazır olan tek ilin Elazığ olduğuna dikkat çeken Milletvekili Erol, propaganda materyallerinin de hazır olduğunu belirtti.

HÜDA Par il teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin ve İl Başkanı Yasin Kavaklı il teşkilatı ile birlikte Yenice köyünü ziyaret etti. 

Başkan Ateş: Hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın da katılacağı kongreye tüm Elazığlıları davet etti. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı’nın 2’inci Olağan Kongresi Pazar günü Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

İYİ Parti köy ziyaretlerini sürdürüyor

Köy gezilerini mutat bir şekilde sürdüren İYİ Parti Elazığ il teşkilatı, Kuzova köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

MHP Vatandaşın sorunlarını dinliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ'da bir ilke imza attı.

MHP Yönetim Kurulu Üyesi Kaya İstifa Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Sekreteri  Rıdvan Kaya, partideki görevlerinden istifa etti. 

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı Türkiye İkincisi Oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından başlatılan yeni üye seferberliği çalışmaları kapsamında Elazığ İl Teşkilatı yapmış olduğu üye çalışmalarında Türkiye ikincisi oldu.

AK Parti İl Teşkilatı Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu

Pandemi sürecinde, kan stoklarının azalması üzerine Türk Kızılay’ı, vatandaşlara kan bağışında bulunulması çağrısına destek çığ gibi büyümüştü.

AK Parti İl Teşkilatından büyük bağış

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdi.

MHP İl Başkanlığından 25 Bin TL destek

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 25 Bin Tl destek verdi.

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının yeni yönetimi tanıtıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ İl Başkanlığı yeni yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.