Iletişim Haberleri

Iletişim Haberleri

Elazığ Belediyesi çalışanlarına iletişim ve beşeri ilişkiler semineri

Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik, “İletişim ve Beşeri İlişkiler” konusunda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

İletişim Başkanlığına 5 sözleşmeli personel alınacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, mütercim tercüman ve iletişim personeli pozisyonlarında istihdam edilmek üzere 5 sözleşmeli personel alacak.

Türkiye'nin konuştuğu kadın Elazığ'da

Türkiye'nin ilk kadın Otobüs Şoförü olan Buket Yaman acı, gözyaşı ve azimle dolu hikayesini Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ile paylaştı.

Hemşehrimiz Yağbasan’a yeni görev

Uzun yıllar Fırat Üniversitesi'nde görev yapan ve İletişim Fakültesi'nin kurucu ekibinde yer alan Prof. Dr. Mustafa Yağbasan, Giresun Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne dekan olarak atandı.

Ünlü sunucu Zafer Kiraz, Elazığ'da seminer verecek

Diksiyon, beden dili eğitim uzmanı ve ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) tarafından tertip edilen 'Zafer Kiraz'la Tecrübe Paylaşımı ve Etkili İletişim Semineri' programına katılmak üzere Elazığ'a gelecek. 

Ünlü sunucu Zafer Kiraz, Elazığ’da seminer verecek

Diksiyon, beden dili eğitim uzmanı ve ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) tarafından tertip edilen “Zafer Kiraz’la Tecrübe Paylaşımı ve Etkili İletişim Semineri” programına katılmak üzere Elazığ’a gelecek. 

Başkan Adayı Aygen, SKM’de vatandaşlarla bir araya geldi

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen Seçim İletişim Merkezinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Gezeravcı’nın ilk bağlantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’la olacak

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu takip edilirken; Gezeravcı, Türkiye ile ara ara iletişim kuracak. Alper Gezeravcı, ilk görüşmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacak.

Millet-vekil buluşması programına vatandaşlardan yoğun ilgi

MHP Elazığ İl Başkanlığının koordine ettiği Millet-Vekil Buluşması vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Onlarca Vatandaşın sorun ve taleplerini bir bir dinleyen ve not alan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yerelde çözülebilecek hususlarla ilgili anında ilgili kurumlarla iletişim sağlarken, Bakanlıklar ve Genel Müdürlükler düzeyindeki taleplerle ilgili olarak gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılacağını ifade etti…

Özel iletişim vergisine rekor zam!

Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla geçerli olacak Özel İletişim Vergisi 260 TL'den 400 TL'ye yükseltildi. Ücret, arzu edilmesi halinde 12 ay halinde fatura taksitlerine yansıtılabilecek.

Elazığ Belediyesi, muhtarlarla koordinasyon toplantısı düzenledi

Vatandaşa yakın hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, vatandaşların belediye ile iletişiminde öncü rol oynayan mahalle muhtarlarıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Ergüven ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, muhtarlar mahalleleriyle ilgili talepleri ilk ağızdan iletti.

MHP’den görkemli açılış

MHP Seçim İletişim Merkezi Açıldı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Seçim İletişim Merkezi partililerinin katılımı ile Güneykent Mahallesi’nde açıldı.

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban, Arıcak’ta Seçim İletişim Merkezi açılışına katıldı

Elazığ bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN, seçim çalışmaları kapsamında Arıcak ilçesinde seçim iletişim merkezi açılışı gerçekleştirdi. 

Prof. Dr. Bilal Çoban, Palu’da seçim iletişim merkezinin açılışını yaptı

Elazığ’ın bağımsız adaylar karşısındaki dik duruşunu vurgulayan bağımsız aday Çoban, iletişim merkezinde düzenlenen Karaçorlular etkinliğinde konuşma yaptı.

MHP’de Güçlü İsim; Nurettin Bahçeci

Her kesimle diyalog ve iletişimi olan, şehrin sevilen iş insanlarından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili A. Adayı, Nurettin Bahçeci’nin, merkez oyların yanı sıra özellikle bölgesel oyları toparlayabilecek bir isim olarak görülmesi kamuoyunda parti listesine büyük bir güç vermesi ve MHP’nin Elazığ’da başarılı bir sonuç alınmasında önemli katkısı olacağı konuşuluyor...

Çoban, Elazığ’ın Kurtuluşu İletişim Merkezi’ni hizmete açtı 

MHP Elazığ Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, valilik binası karşısında Seçim İletişim Merkezi’ni yoğun bir katılımla hizmete açtı. 

Elazığ Belediyesi’nden Ailede Çocukla İletişim Semineri 

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından “Ailede Çocukla İletişim” semineri gerçekleştirildi. 

Türkiye'de ilk defa iletişim fakültesinde işaret dili eğitimi verildi

Elazığ Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Türkiye'de ilk defa iletişim fakültesinde işaret dili eğitimi verildi.

Elazığ Belediyesi'nden aile içi iletişim semineri

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 'Aile İçi İletişim' konulu seminer yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Elazığ'da Aile İçi İletişim Semineri düzenlendi

EBEGEM kursiyerlerine yönelik Aile İçi İletişim konulu seminer düzenlendi.

62 yaşında 9'uncu üniversitesini okuyor

Elazığ'da 62 yaşındaki Abdullah Yalınkılıç, 40 yaşında tekrar başladığı okuma hevesiyle 22 yılda 7 üniversite bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi sosyoloji 2. sınıf öğrencisi olan Yalınkılıç, son yapılan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) aldığı puanla Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü kazandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri: 'Muhalefet terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamadı'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Son dönemde bu yatırım karşıtlığına ek olarak maalesef ve bunu üzülerek ifade etmek istiyorum. Terörle aralarına gerekli mesafeyi koyamamak da eklenmiş durumdadır. Geçtiğimiz hafta 15 Temmuz'un yıl dönümünü yaladık. 252 şehit verdiğimiz çok ciddi bir mücadelenin yıldönümüydü ve üzülerek gördük ki bu yıl dönümünde muhalefet şehitlerimizi hiçbir şekilde gündeme getirmediği gibi FETÖ söylemini de ağzına alamadı' dedi

Hayali olan inşaat mühendisliğini 58 yaşında kazandı, 63 yaşında kep attı

Elazığlı 63 yaşındaki Sultan Kürkçü, 19 yaşındayken Ankara Üniversitesi Basın Yayın ve İletişim Bölümünü son sınıftayken evleneceği için bıraktı. Bu süreçte iki çocuğu olan ve Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümünü bitirip harita teknisyeni olarak devlet kurumunda çalışan Kürkçü, 63 yaşında çok sevdiği inşaat mühendisliği bölümünü kep atarak bitirmenin mutluluğunu yaşadı.

FÜ fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve İletişim Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Fırat Üniversitesi Kampüs Hayatı' konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Uzm. Doç. Dr. Balıbey, 'Sosyal iletişim, yapılan araştırmalarda uzun ömürlü olmada en önemli faktör olarak bulunmuştur'

Covid'in azaldığı bu günlerde ziyaretlerin ihmal edilmemesi gerektiğini aktaran Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Hakan Balıbey, Özellikle sosyal iletişim, yapılan araştırmalarda uzun ömürlü olmada en önemli faktör olarak bulunmuştur' dedi.

Elazığ’da zihni okuyan cihaz geliştirildi

Elazığ'da, Fırat Üniversitesi Adli Bilişim Mühendisliği Bölümü hocaları tarafından geliştirilen yerli ve milli yazılım sayesinde zihinde düşünülen cümleler tespit ediliyor.Yüzde 90'ı tamamlanan yazılımın Dünya'da elektroensefalografi (EEG) ile cümle kalıplarını tespit eden ilk yazılım olarak telepatik iletişimin ilk adımlarının atılması amaçlanıyor.

Türk İnternet Medyası Birliği kuruluyor

Açılışını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar’ın yaptığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Kültürel Değerlere ve Telif Haklarına Duyarlı İnternet Haberciliği projesi kapsamında eğitimler gerçekleştirildi.

FÜ Hastanesi sekreterlerine hasta ve hasta yakınları ile iletişim eğitimi

Fırat Üniversitesi Hastanesinde görev yapan sekreterlere yönelik iletişim becerileri, hasta ve hasta yakınları ile iletişim konulu eğitim verildi.

Fırat Üniversitesinde piyano resitali gerçekleştirildi

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından Devlet Konservatuvarının destekleriyle piyano resitali gerçekleştirildi.

Yırık: Uyuşturucuyla mücadelede en büyük görev anneye düşüyor

Elazığ'da En İyi Narkotik Polisi; Anne kampanyası ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve KADES uygulaması kapsamında toplantıya başkanlık eden Vali Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık, Bugün burada 'En iyi Narkotik Polisi: Anne' kampanyasını başlatarak uyuşturucu ile mücadelede bir adım daha atmak istiyoruz. Biz annelerimizden, çocuklarımızla iletişim halinde olarak bu mücadeleye destek olmasını hedefliyoruz. Uyuşturucuyla mücadele de en büyük görev anneye düşüyor dedi.