Ilk Yarı Haberleri

Ilk Yarı Haberleri

Yılın ilk yarısında hangi araçlar ne kadar sattı?

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın ilk 6 aylık bölümünde en fazla satış yapılan markaları ve modelleri derledik.

Elazığ Polis Okulunun hizmete gireceği tarih belli oldu

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş inşaat çalışması devam eden Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, polis okulunun 2025 yılının ilk yarısında hizmete başlayacağını söyledi.

Milletvekili Erol, yeni sezonun ilk yarışını izledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ hipodromunu ziyaret ederek yeni sezonun ilk yarışını izledi.

Elazığ Belediyesi çocuklara özel yarıyıl etkinliği düzenledi

Eğitim öğretim döneminin ilk yarısını geride bırakarak karne almanın heyecanını yaşayan çocuklar, yarıyıl tatilini Elazığ Belediyesi’nde düzenlenen kurslar ile geçirdi.

Elazığspor'da Yüksel Kayaalp sezonu kapattı

Belediye Kütahyaspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Elazığspor'un tecrübeli sağ beki Yüksel Kayaalp'ten kötü haber geldi.

Elazığspor'da İzzet, ilk yarıyı kapattı

TY Elazığspor'un, Kırşehir Belediyespor maçında sakatlanan kanat oyuncusu İzzet Topatar'ın en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Borsa ilk yarıda yükseldi

Borsa İstanbul, günün ilk yarısında yüzde 0,74'lük değer kazandı.

KARDEMİR 2020’nin ilk yarı yılında 267,8 milyon zarar etti

Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş (KARDEMİR), 2020 yılı ilk yarıyıl mali sonuçlarını açıkladı. Şirket, ilk yarıyılı 323,6 milyon TL FAVÖK (Faiz, Amortisman, Vergi Öncesi Kar) ve 267,8 milyon TL konsolide dönem net zararı ile kapattı.

Yılın İlk Yarısında 155 Marka Başvurusu Yapıldı

Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) verilerine göre 2020 yılı ilk altı aylık döneminde Elazığ’dan 155 marka başvurusu yapıldı.

Borsa ilk yarıda düştü

Borsa İstanbul, günün ilk yarısında yüzde 0,20 değer kaybetti.

Elazığspor'un ilk yarı raporu

Kulüp lisansı alamadığı için 3 puanı silinen Elazığspor, tüm sıkıntılara rağmen ligin ilk yarısını ateş hattının bir basamak üstünde tamamladı.

TARSİM: 81 ilden 245 bin hasar ihbarı alındı

TARSİM'den yapılan açıklamada, yılın ilk yarısında, Türkiye genelinde, tüm tarım sigortası branşlarında 1.7 milyon adet poliçe düzenlendiği, 81 ilden 245 bin hasar ihbarı alındığı ve 'dolu' nedenli ihbarların ilk sırada yer aldığı bildirildi.

Fenerbahçe ilk yarıda işi bitirdi

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe sahasında Akhisarspor’u konuk etti. Mücadele sarı-lacivertlilerin 2-1’lık üstünlüğüyle tamamlandı. Akhisarspor aldığı bu mağlubiyetle Süper Lig’e veda etti.

Borsa ilk yarıda düştü

Borsa İstanbul, günün ilk yarısında yüzde 0,77'lik düşüşle müzayede işlemlerine verilen araya girdi.