Imha Haberleri

Imha Haberleri

Elazığ'da hissedilen deprem!

Elazığ'da saat 19:31 sularında hissedilen bir deprem meydana geldi.

Kesimhaneden 1 milyon lira değerinde soğutucu çalan 3 şüpheli, kaçmaya çalışırken yakalandı

Elazığ'da bir kesimhaneden 1 milyon lira değerinde soğutucu çalan 3 şüpheli, yaşanan kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Kasaplar bıçakla üzerine yürüdükleri gazetecileri darp etti

Elazığ'da Kurban Bayramı'nın ilk gününde kesimhanede çalışan kasaplar, çekim yapan gazetecilerin üzerine bıçakla yürüyüp darp etti. Darp raporu alan gazeteciler, polis merkezine giderek kasaplardan şikayetçi oldu.

Elazığ'da son kullanma tarihi geçmiş gıdalar imha edildi

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri iş yerlerinde satılan son kullanma tarihi geçmiş kilolarca tavuk eti ve dondurmayı tespit ederek imha etti.

Yasak gümeler imha edildi

Elazığ'da av koruma ve kontrol çalışması yapan ekipler, kaçak olarak yapılan gümeleri belirleyip imha etti.

Tunceli'de teröristlerin kullandığı 8 sığınak imha edildi

Tunceli'de devam eden Eren-7 Mercan Munzur operasyonunda merkez kırsalında 8 sığınak imha edildi, çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Huzur kentine dönüşen Tunceli kırsalı Eren-7 operasyonuyla temizleniyor

Son yıllarda başarılı operasyonlar yapılarak huzur ve turizm kenti haline gelen Tunceli'de süren Eren-7 Mercan-Munzur operasyonu ile şu ana kadar 8 işbirlikçi yakalandı, 29 sığınak, mağara ve depo imha edilerek silah, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Elazığ'da avlaklarda denetim

Elazığ'da kaçak avlanma ile ilgili avlaklarda denetim yapan ekipler, kafes içerisinde terk edilmiş 2 adet canlı keklik ele geçirdi, 1 meterisi de imha etti.

Kaçak gümeler imha edildi

Elazığ'da av koruma ve kontrol çalışması yapan ekipler kaçak olarak yapılan gümeleri belirleyip imha etti, avlanan 2 şahsa da cezai işlem uyguladı.

Acı hikaye, kendi ailesiz büyüdü, kızı, eşi ve eşinin ailesini kazada kaybetti

Elazığ'da henüz 1 yaşında annesi vefat eden, babası tarafından verildiği yetimhane de devlet şefkati ile büyüyen 34 yaşındaki Emrah Sesveren'in kızı, eşi ve eşinin ailesini trafik kazasında kaybederek yine ailesiz kaldı. Yaşadıklarını anlatan baba, kaza sonrası olay yerinden 6-7 defa geçtiğini ve hatta her seferinde yolunu değiştirip oraya gittiğini aktararak, orada kazanın nasıl olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Valiler, yaralı askerleri ziyaret etti

Tunceli'de düzenlenen operasyonda el yapımı patlayıcının imhası sırasında infilak etmesi sonucu yaralanarak Elazığ'da tedavi altına alınan askerleri valiler ziyaret etti.

Ermenistan ordusuna ait tank SİHA ile imha edildi

Azerbaycan, Ermenistan’ın işgalindeki toprakları kurtarmaya yönelik operasyonu kapsamında Ermenistan ordusuna ait, bölgedeki yüksek bir dağ tepesin bulunan kaledeki ikmal noktasını ve tankı SİHA ile imha etti.

Malatya'da traktörün altında kalan sürücü öldü

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Siirt’te PKK’nın kış üslenmesi çökertildi

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Eruh ilçesi Yasıdağ Künaf Yaylası bölgesinde icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü mensuplarına ait olduğu değerlendirilen sığınak alanı imha edildi.

16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü kazada hayatını kaybetti

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde ehliyetsiz traktör süren genç, kazada hayatını kaybetti.

Avcılıkta kullanılması yasak olan güme imha edildi

Elazığ'da avcılıkta kullanılması yasak olan güme imha edildi.

Erzincan’da terör sığınak ve barınakları imha edildi

Erzincan'da terör sığınak ve barınakları imha edildi. Mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Kaçan boğa zor anlar yaşattı, 2 kişiyi de yaraladı

Elazığ'da kesimhaneden kaçan ve 2 kişiyi yaralayan boğa, uzun uğraşlar sonucu uyuşturucu iğne ile bayıltılarak yakalanabildi.

Jandarmadan tatbikatlı coşkulu kutlama

Elazığ'da jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümü nedeniyle yapılan etkinlikte, terörle mücadele tatbikatı, narkotik ve patlayıcı uzmanı köpeklerin yer aldığı gösterinin yanı sıra şüpheli paket imhası gerçekleştirildi.

Tunceli’de 14 sığınak ve barınak imha edildi

Tunceli'de jandarma timleri tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda belirlenen 14 sığınak ve barınak imha edildi. Öte yandan operasyonda 7 kilogram C-4 patlayıcı ile hazırlanmış 2 adet el yapımı patlayıcı ve aralarında fotokapan, infilaklı fitil 52 adet tüp ile 2 adet televizyonun de yer aldığı çok miktarda malzeme ele geçirildi.