Inceledi Haberleri

Inceledi Haberleri

Açıkkapı, Arıcak ve bölgedeki çalışmaları inceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ilçe ziyaretleri kapsamında Arıcak ilçesi, çevresinde bir dizi gezi ve temasta bulundu.

Şerifoğulları, alt yapı çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları altyapı yenileme çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunarak vatandaşlara gösterdikleri sabırdan ötürü teşekkür etti.

Hicret Mahallesi’ne yeni imar yolu

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesi ile Elazığ’ın gelecek on yıllarını planlayarak projeleri yatırıma dönüştürmeyi ve şehri emin adımlarla geleceğe taşımayı sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin doğu ve batı aksının trafik akışını rahatlatarak Protokol Yolu ile Hicret ve Aksaray Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni imar yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Toraman, AA’nın ‘Yılın Kareleri’ 2023 oylamasına katıldı

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı. Toraman, makamında, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan seçkiden 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

Vali Toraman ve Müdür Karayel’den güven uygulaması 

Elazığ genelinde Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur ve güven uygulaması yapılmaya devam ediyor. Elazığ Valisi Ömer Toraman ve İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel uygulamayı yerinde inceledi. 

Vali Toraman, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 6 Şubat depremlerinde Elazığ’da ağır hasar alan binaların yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Toraman: Sivrice’ye Yaklaşık 100 Milyon liralık yatırım yaptık 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman beraberindeki heyet ile birlikte güney sahil yolundaki çalışmaları yerinde inceledi. Vali Toraman, Sivrice’ye yaklaşık 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi. 

Başkan Şerifoğulları, Spor Köyü inşa çalışmalarını inceledi

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’ne cazibe kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Toraman, Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi inşaatını inceledi 

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 

Başkan Şerifoğulları Aksaray Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Mahalle ayrımı gözetmeden Elazığ’ın dört bir yanına hizmet götüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi’nde Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Başkan Şerifoğulları: Şehrimizin her köşesine hizmet götürüyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ataşehir ve Güneykent Mahallerinde yapımı devam eden yeni imar yolu, muhtarlık ofisleri ve 16 derslikli ortaokulun inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şerifoğulları, belediye çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Abdullahpaşa, Sürsürü, Kızılay (Kesrik), Aksaray ve Karşıyaka Mahallelerini ziyaret ederek, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şerifoğulları, asfalt serim çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapımı devam eden yollardaki asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Şerifoğulları, İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşa çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin 2057 yılına kadar atık su problemi ortadan kaldıracak İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşa çalışmalarını inceledi.

Elazığ İl Protokolü, yıkımına başlanan binaları inceledi

Elazığ İl Protokolü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından Elazığ'da ağır hasar tespiti yapılan ve boşaltılan yapılarda incelemelerde bulundu.

Demirbağ, Malatya’daki enkazlarda arama kurtarma çalışmalarını inceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ağır yıkıma yol açtığı Malatya’da arama-kurtarma ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Milletvekili Demirbağ, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Çiğdem Karaaslan, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte depremzedelerle bir araya gelerek, acılarını paylaştı.

Bulut, OSB’deki ayakkabı ve çanta fabrikasını inceledi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, OSB’de faaliyete girecek ayakkabı ve çanta fabrikasında incelemelerde bulundu. 

Başkan Şerifoğulları, belediye çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, devam eden belediye çalışmalarını yerinde görmek üzere bir dizi incelemelerde bulundu. Başkan Şerifoğulları’na belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

Başkan Şerifoğulları, kent genelinde devam eden çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kent genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Milletvekili Ağar, Başkan Şerifoğulları’yla Elazığ'ın Vizyon Projelerini İnceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, seçim bölgesi ve memleketi Elazığ'da çeşitli ziyaretlerde bulundu, ayrıca yapımı devam eden Elazığ Belediyesinin vizyon projelerini yerinde inceledi.

Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme Projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve yer altı otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

ETSO Başkanı Arslan TOGG'u inceledi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Asilhan Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte yerli üretim olan TOGG'un Gemlik üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları kentte devam eden çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde yapımı devam eden belediye çalışmalarını yerinde kontrol etmek üzere bir dizi inceleme ziyaretinde bulundu.

Başkan Şerifoğulları: 'Göreve geldiğimiz günden itibaren Kapalı Çarşı ve çevresinde hummalı bir çalışma başlattık'

Tarihi çarşıda yürütülen her çalışmayı titizlikle incelediklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Amacımız hem çarşıda dükkanı bulunan esnafımıza hem de oradan alışveriş yapan veya turistik amaçlı ziyaret eden vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmaktır. Göreve geldiğimiz günden itibaren Kapalı Çarşı ve çevresinde hummalı bir çalışma başlattık' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: ''Başkan Şahin Şerifoğulları, büyük bir gayretle birçok projenin içerisinde koşuyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, dün geldiği Elazığ'da çeşitli ziyaretlerinin ardından bugün de kent genelinde yapılan çalışmaları inceledi. Özhaseki, yaptığı çalışmalar nedeni ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı tebrik ederek Elazığ'da büyük bir değişimin yaşandığını vurguladı.

Başkan Şerifoğulları çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kent genelindeki çalışmaları inceledi.

Başkan Şerifoğulları belediye çalışmalarını yerinde inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediye tarafından yapımı devam eden projelerin inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şerifoğulları il genelindeki belediye çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde sürdürülen Belediye çalışmalarını ve Baskil’de yapımı devam eden Şehit Fethi Sekin Külliyesini yerinde görmek üzere bir dizi inceleme gezisinde bulundu.

Vali Toraman, spor tesislerini inceledi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, şehirdeki spor tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları Basın ve Musiki Müzesi çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim vaatleri arasında yer alan Müzeler Şehri Elazığ Projesi kapsamında hayata geçirilen Elazığ Basın Müzesi ve Elazığ Musiki Müzesinde yapılan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.